Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 210
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Asiu ,a kto robil ci takie super zdjecia?:loveu::lol:
Jak juz mowilam potrzebuje kogos kto zrobi mi takie piekne zdjecia Kajtusia takie narączkowe do dziennika . Pani Hania ,ktora oglasza piski w dzinniku musi miec takie ładne zblizone takie jak robilas np.Tusi,werze i saruni.
Nie prosilam pani Hani wczesniej o umieszczenie Kajtusia bo sie nienadawal do adopcji ale teraz wystarczy ze zglosi sie osoba spokojna i wyrozumiala ,przyjedzie pare razy do hotelu do kajtusia ,przekupi go rarytaskami i moze isc do domku.:lol:
Asiu mysle ,ze możemy byc dumne z postepów naszego Kajtusia;)

Posted

niebo a ziemia.fajny z niego chłopak:loveu:,ktoś kto go weźmie i da mu kawałek serca,będzie miał najwierniejszego przyjaciela do końca jego dni.
kajtuś to typ właśnie takiego psa.nigdy nie miał szansy się wykazać.aż do teraz.
ukochany lemurek:loveu:

Posted

boski lemur zaczyna być zazdrosny o głaskanie-to mu dobrze rokuje,już wystawiał dziś zęby na murzynka-kolejną sierotkę-bo ten za bardzo się ze mną spoufalał,w tym samym czasie co Kajtuś.
lemur już poczuł o co chodzi-że ręka ludzka nie tylko do bicia służy.
teraz muszę już uważać żeby go nie zdeptać-tak się plącze pod nogami...:loveu:a zeżarł skurczybyk prawie cała obróżkę:crazyeye:wygryzł pasek az do klamry zapięciowej.ja nie wiem jak on to zrobił.normalnie pies-guma.:shake:

Posted

nie ma za co polecam się na przyszłość, kajtuś taki się odważny zrobił,co nie?nabiera pewności siebie chłopaczyna.tylko te oczka takie zapłakane,może za Irenką płacze..?

Posted

ja byłam wczoraj w hotelu, ale wcześniej ok 17 :45 ( nie wiem kogo spotkałam :oops:) i wzięłam Murzynka na spacer, przy okazji Kajtuś obszczekał mnie strasznie :evil_lol:
widać, że boi się obcych - widział mnie co prawda przez ponad tydzień codziennie , ale nie dał się pogłaskać - za krótko się znamy

Posted

Ank@2 napisał(a):
ja byłam wczoraj w hotelu, ale wcześniej ok 17 :45 ( nie wiem kogo spotkałam :oops:) i wzięłam Murzynka na spacer, przy okazji Kajtuś obszczekał mnie strasznie :evil_lol:
widać, że boi się obcych - widział mnie co prawda przez ponad tydzień codziennie , ale nie dał się pogłaskać - za krótko się znamy

na kajtusia uczucie trzeba zasłużyć:lol::evil_lol:bo to straszny małpiszon:lol:
jutro zrobie fotki rudej lisicy.obiecuję.

Posted

nie wiem o co chodzi,ale kajtuś rzucił się dziś na dwa dorosłe rotwailery:crazyeye::crazyeye:oczywiście one w boksie były,inaczej z kajtusia niewiele by zostało:lol:
normalnie się popisuje:evil_lol:ancymon jeden.

Posted

ayla1 napisał(a):
nie wiem o co chodzi,ale kajtuś rzucił się dziś na dwa dorosłe rotwailery:crazyeye::crazyeye:oczywiście one w boksie były,inaczej z kajtusia niewiele by zostało:lol:
normalnie się popisuje:evil_lol:ancymon jeden.

Ten ancymon taki cwany jak ma nas przy sobie ,wszytkimpsa pokazuje jaki wazny ,zobaczymy czy bedzie taki wazny jak w przyszły czwartek do kundla pojedzie :evil_lol:
A tak swoja droga Asiu ty nie sypiasz?:loveu:

Posted

[quote name='Gosiapk']Kajtuś pokazuje wszystkim, że jesteście jego :razz:
właśnie,niby taki biedny a patrzcie jak się ustawił w życiu...;)
3 dziewuchy koło niego latają-w tym jedna ruda na wyłączność:lol:

Posted

Kajtucha ządzi teraz sie jak szara ges ,nie moge juz wypuszczac z nimi murzynka bo jak tylko do mnie on podlatuje to Kajtus od rau szczerzy na niego zabki, wczoraj mała małpa to nawet do kojca nie chcial wejśc z powrotem i musialm sie nagimnastykowac zeby go zapedzic ,a potem opszczekal mnie ze złoscia ,ze go zamknełam w kojcu:evil_lol:

Posted

Ank@2 napisał(a):
A mnie Kajtuś pierwszy raz dotknął , powąchał. Nie dał się jeszcze pogłaskać.
potrzebny cierpliwy domek

Aniu jestes nastepna osoba po marcinie ,ktora kajtus po mału zaczyna akceptowc i sie jej nie bac.
Na marcina tez juz nie ujada i nie ucieka przed nim ale tez mu sie nie da poglaskac ,chociaz on jest prawie codziennie .
Anu ,jeszcze go bedziesz tulic i glaskac:loveu:

Posted

Kajtus w tv był taki grzeczny jak zaczarowany ,a Ruda tak bardzo sie cieszyla że jest wsród ludzi ale cóz nikt nie chce takich małych wystraszonych lemurków ,a tym bardziej chorych na epilepsje psów miomo,że ruda jest przekochanym i grzecznym psiakiem:-(:-(:-(

Posted

Dzisjaj bylam u rudej i Kajtusia 2 razy ,najpierw jak przywiozłam z ania cocela ,ktory sie podobal ludzia w schronisku a maja ładna na wsi bude wiec im zgarnełam go z przed nosa ,a potem wieczorkiem bo ruda strasznie była smutna ,lemurek mnie wycłował ,a ja go wypiesciłam:loveu:

Posted

Selenne napisał(a):
Ah, żeby znalazł się ktoś, kto by Kajtusia tak bez przerwy pieścił...

Tak ,tylko najpierw musiłaby przychodzic do hotelu i go smakołykami przekupywac ,bo np.dzisja Ruda miala gosci i poszła na wybieg z milka i murzynkiem ,a Kajtusia bał sie obcych i nie chciał wyjsc z kojca ,dopiero jak ja przyszłam to od razu wyfrunał i biegał z innymi ale był bardzo czujny i tylko do mnie przylatywał na głaskanko.;)