Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 210
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

a tak wyglada po 8 miesiacach w hotelu i miesiecznym pobycie u cudownej pani Basi.
Wiem ze jak go kapala to ja pokasal i to dosc mocno , a mimo tego nie ma do niego żadnego zalu,prauje z nim i cieszy sie z kazdego jego postepu ,nie wiem czy znalazla by sie druga taka osoba wziasc na swoj bark tak cięzki przypadek jak Kajtek i poswiecac mu tyle czasu.
Pania Basie marti tylko jedno ,jak dlugo sasiedzi beda cierpliwi na ujadanie Kajtusia.

Posted

[quote name='Foksia i Dżekuś']

Jak Kajtek zmężniał. Taki dumny facet się z niego zrobił. I przytył chyba trochę. Teraz pasuje do niego opis ''pełna pierś, świeże udka'' :diabloti:
Kolejny psiak w raju :loveu:

• 2 months later...
Posted

Wszyscy pewnie juz o kjatusiun zapomnieli ,a ja wczoraj o malu zawalu nie dostalm jak pani basia zadzwonila zebym przyjechala bo musimy pogadac ,a to sparwa nie na telefon. nA MOJE PYTANIE CZY kAJTKA CHCE ODDAC ODdac odpowiedzila ,ze na to wyglada ale to nie jest na telefon.
Okazalo sie ,ze Kajtek pogryzl ja w rece .Wypytalam ,doradzilam kastracje i powiedzilam ze jak sie bedzie dlaej tak zachowywal to oczywiscie ze go zabiore ale jak przyjdzie wiosna poniewaz teraz hotel nie jest miesjscem dla kajtka ,pozatym nie ma miejsc i finansow.:shake:
Potem sie okazlo ze pani basia jak wychodzi zaklada mu kaganiec bo jak go puszcza luzem to on jest spokojnieszy i nie ujada na psy.On niestety tego kaganca nie chcial zlozyc i warczal i napewno by nas pogryzl jak bysmy to robily na sile ,a tak bylo w przypadku tych pogryzien jak sie okazalo.\
Doradzilam ,zeby przez jakis czas jednak nie zakladac mu tego kaganca i dzisiaj pani Basia powiedzila ze jak ubierala sie na spacer Kajtek do niej podbiegl ,ona pokazala mu kaganiec ,a on dal sobie jak dawniej zalozyc.:loveu:

Posted

Czy właścicielka Kajtusia mogłaby np. wrzucać Kajtusiowi do kagańca rarytaski ? Wtedy on skojarzy że kaganiec = coś dobrego.
Może pomogłaby przez dogo Agnisia=) - trener Alteri - ale taka pomoc przez internet może być nietrafiona.
Może behawiorysta Andrzej Kłosiński by pomógł.

Posted

Ank@2 napisał(a):
Czy właścicielka Kajtusia mogłaby np. wrzucać Kajtusiowi do kagańca rarytaski ? Wtedy on skojarzy że kaganiec = coś dobrego.
Może pomogłaby przez dogo Agnisia=) - trener Alteri - ale taka pomoc przez internet może być nietrafiona.
Może behawiorysta Andrzej Kłosiński by pomógł.

pewnie by pan klosinski pomogl tylko kto zaplaci za lekcje chyba jedna godzina to oklo 120 zł. ?:shake:

Posted

Aż tyle :crazyeye::crazyeye:
Nigdy nie korzystałam z jego porad, słyszałam jedynie że jest bardzo dobry.
To może napiszę o Kajtku na dogo w dziale wychowanie/szkolenie (czy jakoś tak)