mulinka Posted February 22, 2008 Author Posted February 22, 2008 Panie uzbierały w parku wśród znajomych właścicieli psów 230 zł na sterylizację suni. Quote
ruru Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 Coraz mniej czasu!:shake: Prosimy o dom, dla tej tłuściutkij Lady Quote
Psiutka380 Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 Bella na domek czeka i nie może się doczekać! Quote
madziamn Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 chciałam wstawic belle w podpis ale niestety mimo instrukcji nie chce mi przyjąc. nie wiem czemu. mogę tylko podnieśc wątek Quote
Selenga Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 na górę Bella, na górę, jest co raz mniej czasu Quote
Selenga Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 nie spadamy, Bella oj chyba przydałoby się zmienić ci tytuł... w tej powodzi nieszczęść data na końcu umyka uwadze... Quote
szajbus Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 Kto jej podaruje chocby tymczas na okres pooperacyjny?? Quote
mulinka Posted February 23, 2008 Author Posted February 23, 2008 [quote name='ruru']Coraz mniej czasu!:shake: Prosimy o dom, dla tej tłuściutkiej Lady ruru śliczny bannerek podaj proszę kod, to wkleję go do pierwszego postu Quote
mulinka Posted February 23, 2008 Author Posted February 23, 2008 [quote name='Selenga']nie spadamy, Bella oj chyba przydałoby się zmienić ci tytuł... w tej powodzi nieszczęść data na końcu umyka uwadze... dziękuję za podpowiedź zmieniłam na taki: Łódź> Bella sterylizacja 7 marca-potrzebny DT-inaczej wróci do zimnego pustostanu :( Quote
ruru Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 Mulinko to nie ja zrobiłam ten śliczny bannerek, to Selenga dziękujemy!:loveu: żeby wkleić bannerek do podpisu, na dogomani nie trzeba kodu, wystarczy zaznaczyć bannerek, skopiować i wkleić w okienku edycji podpisów:lol: Quote
ruru Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 Mulinko, kiedyś była taka możliwość żeby Bella pojechała do domku do Niemiec, ale to było wtedy tak z dnia na dzień i była jeszcze mała Bellisia i nie wypaliło, a może to by było jeszcze raz możliwe:roll::roll::roll::roll::roll:? Quote
mulinka Posted February 24, 2008 Author Posted February 24, 2008 Selenga dziękuję za piękny bannerek i przepraszam, że nie zauważyłam, że to Twoje dzieło :oops: ------------ ruru, myślę, że te panie sie nie zgodzą na wyjazd Belli do Niemiec Quote
Selenga Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 [quote name='mulinka']Selenga dziękuję za piękny bannerek i przepraszam, że nie zauważyłam, że to Twoje dzieło :oops: nie ma za co :) ------------ ruru, myślę, że te panie sie nie zgodzą na wyjazd Belli do Niemiec ważniejsze jest dobro suni czy widzimisię pań????? ja wiem, że one się nią opiekowały, ale skoro nie sa w stanie zapewnić jej domu, to jakie mają prawo do decydowania gdzie ona pojedzie? Quote
pusia2405 Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 Czy ktos moze wystawic Belle jeszcze raz na allegro. Ja nie mogę sie zalogowac, żeby przedłużyć:shake:. Jeżeli sunia ma szansę na Niemcy, to może tym paniom pokazać zdjęcia psów które już tam pojechały i są szczęśliwe? Quote
mulinka Posted February 25, 2008 Author Posted February 25, 2008 na razie nie ma ponownej propozycji wyjazdu do Niemiec panie wspinają się 3 razy dziennie po gruzach do budynku, karmią i wyprowadzają Belle na czas ich wyjazdu na wakacje już umówiły się z inną pania, że będzie karmic sunię ale to nie to samo co prawdziwy dom :( Quote
szajbus Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 No własnie, to nie to samo co prawdziwy dom. Bedzie co prawda miała zapewnione jedzenie, ew, opiekę wet, a nic poz tym. Quote
quasimodo Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 Kochana grubaśna sunia marzy o prawdziwym domku!!! Quote
ruru Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 Bella, kochana, wierna i ciągle sama:shake::shake: Quote
Recommended Posts