ruru Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 Mulinka napisała na forum Niechciane i Zapomniane, że: Bella jest w budynku przy ul.Marynarskiej (obok apteki) Pomieszczenie w którym jest sunia jest zamknięte, te panie mają teraz od stróża klucze i 2 razy dziennie ją karmią i wypuszczają przed budynek. I tak sobie tam żyła przez 5 lat jak żył drugi stróż, który niedawno umarł, sunia miała lepiej, bo ją karmił a ten niestety ciągle pije ale panie mówią, ze nie robi suni krzywdy, jest w zupełnie innym pomieszczeniu. Jeśli będą kiedyś wykańczać budynek i tak sunia będzie musiała stamtąd odejść. Quote
mulinka Posted February 6, 2008 Author Posted February 6, 2008 dziękuję ruru za obecność na wątku i pomoc Quote
Niewiasta_21 Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 Na dobranoc jeszcze hooopniemy. :-) Quote
pusia2405 Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Czy w ogóle ktoś się zainteresował bellą, jakiś telefon...? Quote
mulinka Posted February 7, 2008 Author Posted February 7, 2008 nikt nie dzwonił, nikt nie napisał... Quote
Niewiasta_21 Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 To normalne,ale nie wolno sie poddawac. Bo nigdy nie wiadomo kiedy zadzwoni telefon i głos w słuchawce powie: tak,biorę Belle bez względu na wszystko! :-) I na to czekamy. Quote
pusia2405 Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Jasne, że czekamy i że nikt się nie poddaje;). Ale może jeszcze jakoś inaczej ją wypromować? Może ogłoszenie w gazecie lokalnej? :razz: Quote
pusia2405 Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Dziewczyny, czy któraś z Was mogłaby dać ogłoszenie w tej gazecie co pisze Niewiasta? Ja mogę dać kasę, ale tylko do jutra do południa mogę zrobić przelew, bo potem wyjeżdżam:razz:. Quote
Niewiasta_21 Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Napisałam ze sprubuję,wiec ja to zrobie. Przesyłam tam ogłoszenia psów ze schronu wiec moze przemycą mi ogłoszenie psa nie ze schronu ale równiez potrzebującego domu. Nie płace za to :-) Quote
pusia2405 Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 A to ja źle przeczytałam:oops:. No to fajnie;) Quote
mulinka Posted February 7, 2008 Author Posted February 7, 2008 Pusiu czy zdążysz jeszcze zamieścić na allegro większe zdjęcia Belli ? trzeba najpierw kliknąć na miniaturkę zdjęcia i zapisać to powiększone zdjęcie bardzo Ci dziękuję Quote
mulinka Posted February 8, 2008 Author Posted February 8, 2008 duża Bella prosi o dom tymczasowy Quote
ruru Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 Wspaniała,wierna, tłuściutka, najmądrzejsza sunia Bella, po 5 latach dzielnego stróżowania w zimnym pustostanie bardzo, bardzo prosi o domek chociaż tymczasowy Quote
Niewiasta_21 Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 5 lat?? O Boze....czy ta sunia nie zasługuje na prawdziwy dom? Pokochaj ją!! Quote
pati Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 bella jesl sliczna zobaczcie tylko w te oczy pelne smutku i bez nadzieji ....zeby tylko znalazl sie ktos kto tknie w nie radosc Quote
mulinka Posted February 9, 2008 Author Posted February 9, 2008 jak to dobrze, że jesteście i pamiętacie o Belli - dziękuję Quote
Recommended Posts