mulinka Posted January 24, 2008 Author Posted January 24, 2008 to jeszcze wam pokaże zdjęcia Bellisi :) wiadomości od Iny - zuzolandii :) Witam;-) Belisia szczesliwie dojechala na SLUNSK;-) to teraz bydzie tako gryfno slunsko frelka ;-) Narazie jest jeszcze u mnie zrobilam jej mnostwo fotek ... bawila sie z moim kudlatymi ...spala z kudlatymi ...i jadla z kudlatymi hihih..... zdazyla nasiusiac ,ugryzc Zuzie w ucho i naszczekac na Fruzie hihih ma temperamencik.Wlazla do domku od Fruzi i tak szalala w srodku ze domek stanal do gory nogami hihih komiczny widok ;-) jest przekochana.......hmmm a moze JEJ nie oddam????? wklejam na szybko kilka fotek potem bedzie wiecej ;-) Quote
mulinka Posted January 24, 2008 Author Posted January 24, 2008 wiecej informacji o dalszych losach cudnej Bellisi znajdziecie tutaj: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=104035&page=4 :) Quote
mulinka Posted January 25, 2008 Author Posted January 25, 2008 to ja jeszcze wkleję zdjęcia zrobione komórką tuż przed wyjazdem Bellisi do domu: (aby powiększyć zdjęcie trzeba kliknąć w miniaturkę) :) Quote
mulinka Posted January 25, 2008 Author Posted January 25, 2008 pani, która dokarmia Bellę powiedziała, że sunia ma 7 lat dowiedziała się o niej w...sklepie mięsnym, okazało sie, ze jest pan, który ze swojego okna widzi wychudzoną sunię w ciąży, prawie zawsze zamkniętą w pustostanie. Jak tylko ja widział na zewnatrz, rzucał jej jedzenie. Ta pani zaraz poszła porozmawiac ze strózem i poprosiła go o klucze do tego pomieszczenia, w którym jest Bella. Teraz sunia wychodzi 3 razy dziennie, juz nie jest wychudzona, a wręcz przeciwnie ma nadwagę... prosimy o dom tymczasowy dla niej Quote
pusia2405 Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 Może by poprosić delikatnie te panie, żeby trochę odchudziły suńkę:razz:. Żeby wątróbka jej nie siadła. Quote
mulinka Posted January 28, 2008 Author Posted January 28, 2008 już rozmawiałam z jedną z tych pań, będę dalej próbować, może chociaż suchą karmę mogłyby jej dawać mniej kaloryczną Quote
mulinka Posted January 28, 2008 Author Posted January 28, 2008 zuzolandia napisała wczoraj o Bellisi: Malenstwo ma sie znakomicie jest rozpieszczana i przytulana i choc ma swoje legowisko to spi wiadomo gdzie hihii na lozku ;-) W poniedzialek ma wizyte u weta bedzlie miala przeglad i zrobione szczepienia Oddawalam ja z bolem serca ale widzac radosc nowych opiekunow ten bol nieco zelzal / poza tym zapewne bede Belisie widywac na spacerach wiosennych w naszym lasku ....mam obiecane ze beda podsylac foty .... Quote
Izis Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 Mamusia od zaraz musi dostawac malo energetyczne pozywienie, bo przeciez juz nie karmi, wiec musi nie tylko zgubic nadwage ale i mleko. Quote
mulinka Posted January 29, 2008 Author Posted January 29, 2008 Izis napisał(a):Mamusia od zaraz musi dostawac malo energetyczne pozywienie, bo przeciez juz nie karmi, wiec musi nie tylko zgubic nadwage ale i mleko. też tak uważam, ale te panie chcą dla niej (po swojemu) jak najlepiej i myślą, że jak jest zimno to powinna więcej jeść, żeby jej było ciepło... Quote
mulinka Posted January 30, 2008 Author Posted January 30, 2008 Bella prosi o dom, chociaż tymczasowy na czas po sterylizacji Quote
mulinka Posted January 30, 2008 Author Posted January 30, 2008 podnoszę, prosimy o dom dla Belli Quote
mulinka Posted January 30, 2008 Author Posted January 30, 2008 to zdjęcie jest według mnie najbardziej przejmujące: Quote
ruru Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 Opuszczona przez wszystkich w zimnym pustostanie:shake::shake::shake: Mogę spróbować zrobić taki bannerek, może będzie bardziej przejmujący Quote
mulinka Posted January 31, 2008 Author Posted January 31, 2008 czy Bella ma szansę chociaż na dom tymczasowy po sterylizacji ? planujemy sterylizację suni ale gdzie ją umieścić po operacji ? Quote
pusia2405 Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 Biedna suńka, taka samotna...:-( Czy może ją ktoś przyjąć? A ona jest ogłoszona na allegro? Quote
mulinka Posted January 31, 2008 Author Posted January 31, 2008 chyba jeszcze nie ma sama ogłoszenia na allegro Quote
ruru Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 kod do bannerka; [noparse][/noparse] Można pomóc suni umieszczając jej bannerek w podpisie, aby umieścić bannerek w podpisie trzeba skopiować powyższy kod, kliknąć na Panel Użytkownika na górze strony, potem na Edytuj Podpis i można już wkleić kod bannerka, dziękujemy:loveu: Quote
mulinka Posted January 31, 2008 Author Posted January 31, 2008 ruru jesteś kochana :loveu: dziękujemy za piękny bannerek Łodzianeczko Tobie tez dziękujemy za wstawienie bannerka Belli do podpisu :loveu: Quote
mulinka Posted February 1, 2008 Author Posted February 1, 2008 ogłoszenie Belli na ale.gratka: http://ale.gratka.pl/ogloszenie/945657_bella_sunia_z_zimnego_pustostanu_prosi.html Quote
pati Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 dziekujemy za banerek boze nie mge o niej zapomniec Quote
Recommended Posts