Niewiasta_21 Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 Ojej,czmu ja dopiero teraz tutaj trafiłam? Jaka sliczna grubaska :-( Jak wygląda jej sytuacja? Czy ktos moze mi strescic? Czy szczeniaczek ma juz dom? Quote
mulinka Posted February 1, 2008 Author Posted February 1, 2008 malutka ma już dom dzięki zuzolandii :) mieszka teraz w Rudzie Śląskiej dzisiaj zadzwoniła do mnie jedna z pań, które dokarmiaja Bellę, chcą ja wysterylizować, już kilkia osób zaoferowało że się dołoży, są też pieniadze na koncie fundacji Niechciane i Zapomniane. Ta pani ma dzisiaj zadzwonić do lecznicy Sowa i zapytać o koszt sterylizacji i czy będzie możliwość zostawienia Belli przez kilka dni w szpitaliku. Sunia dostaje teraz dużo mniej jedzenia co mnie bardzo cieszy. Przez 3 dni po zabraniu Bellisi nie chciała jeść :( Bella to typowy pies stróżujący, jest czujna i bardzo zrywna gdy zobaczy "intruza" za siatką. Ta pani opowiadała mi, że jej pozwala nawet zabrać sobie kość. Jedną z pań na samym początku chwyciła za rękę, ale nie ugryzła. Uwielbia być głaskana i przytulana. Quote
mulinka Posted February 1, 2008 Author Posted February 1, 2008 Bella jest zapisana na sterylizację na 7 marca w Sowie, wtedy są tańsze sterylizacje dla bezdomnych psów będzie tam mogła zostac 3 dni (25zł za dobę) panie mają uzbierać 200zł, jest pan, który zawiezie sunię do lecznicy Quote
Niewiasta_21 Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 Ojej,no to super. 3 dni to troszke mało,miejmy nadzieje ze bedze sie ładnie goiło. A tymczasem pokaz sie sunieczko...:-( Quote
pusia2405 Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 Allegro, powinno pojawić się za godzinę: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=306844565 Quote
karoluch Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 wpiszcie w tytule aukcji słowa kluczowe takie jak pies psy po haśle, że sunia jest w pustostanie :( takie słowa wpisują w wyszukiwarce ludzie szukający zwierzaka do adopcji. To że psiak jest w kategorii zwierzęta domowe:psy nie sprawia, że w wynikach szukania komuś pokaże się aukcja. Jeśli jednak w tytule będą te słowa kluczowe, oglądalność znacznie się zwiększy, bo aukcja będzie wyszukiwana przez przeglądarkę po wklikaniu sobie np. adopcja pies, psy do adopcji itd trochę zagmatwałam, ale mam nadzieję,że wiecie o co chodzi :) to naprawdę pomaga, a coraz więcej osób trafia na allegro dzięki dobrze oznaczonym aukcjom. Sunieczko, mam nadzieję,że w końcu Ci się poszczęści.. Quote
pusia2405 Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 Dzięki za uwagi. Zmieniłam, żeby tylko ktoś się w niej zakochał... Quote
mulinka Posted February 3, 2008 Author Posted February 3, 2008 Katia80 napisała na miau: jeśli trzeba będzie dorzucic się do sterylki - mów! ---------------- dziękujemy Quote
Niewiasta_21 Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 Ktos musi ją pokochac,ja ostatnio mam słabosc do do takich zapasionych suczek. Podnosimy grubcie! :-) Quote
ruru Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 Super, że kochana tłuściutka seniorita Bella już umówiona na zabieg, w razie czego też coś dorzucę Quote
Niewiasta_21 Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 I jeszcze raz sie pokazujemy!!! Niech ktos da jej szanse. Quote
Niewiasta_21 Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 Bella nie poddawaj sie,ja wierze ze ktos cie pokocha....:-( Quote
pusia2405 Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 Niewiasta_21 napisał(a):Bella nie poddawaj sie,ja wierze ze ktos cie pokocha....:-( Musi pokochać:cool3: Quote
mulinka Posted February 6, 2008 Author Posted February 6, 2008 ruru napisał(a):Super, że kochana tłuściutka seniorita Bella już umówiona na zabieg, w razie czego też coś dorzucę :) dziękuje ruru wczoraj zadzwoniła do mnie kelko, chce podarować Belli 50zł - dziękujemy :) dziewczyny dziękuje za podnoszenie wątku :) Quote
szajbus Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 Bella pokazuj się wszystkim i pros o domek Quote
Niewiasta_21 Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 I jeszcze raz sie pokazujemy!!!! Gdzie jest ten pustostan gdzie przebywa sunia? Quote
Recommended Posts