foxi Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 dużo susów na własnych nóziach w nowym roku piesku:loveu: Quote
baffi2 Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 W nowym roku pewnie już pierwsze spacerki będą?:loveu: Quote
rita60 Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 :multi::multi::multi::multi:brawo zuchu:multi::multi::multi::multi: Quote
Szyszka Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 :multi:Bell dzielny pycholku, trzymaj tak dalej.:multi: Quote
monita Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 [quote name='emir']wstałem !!! będę chodził! BELL Popłakałam się z radości ... teraz będzie już tylko lepiej !!!! Quote
tylko psy Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 [FONT=Century Gothic]BRAWO BELLUSIU!!!!!!!!!:multi::multi::multi:[/FONT] [FONT=Century Gothic][/FONT] [FONT=Century Gothic]WIEDZIAŁAM ŻE W KOŃCU CI SIĘ UDA WSTAĆ!!!! ZROBIŁEŚ WIELU OSOBOM WSPANIAŁY PREZENT NOWOROCZNY!!!!!!![/FONT] Quote
ANETTTA Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 monita napisał(a):Popłakałam się z radości ... teraz będzie już tylko lepiej !!!! ja tez cudownie Quote
Hakita Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 Najcudowniejsza wiadomość dnia dziesiejszego...:loveu::loveu::loveu: Przyjmijcie moje życzenia... W nadchodzącym, nowym roku, życzę wszystkim ZDROWIA - zdrowia, które jest niezbędne by być... RADOŚCI - radości rozświetlającej każdy nowy dzień... MIŁOŚCI - miłości sprawiającej, że chce się żyć... oraz MARZEŃ - marzeń, bez których żyć nie można, spełnienia tych najskrytszych i tych, w których spełnienie straciliście już wiarę... Wszystkiego najlepszego!!! życzy Ania z Nerusiem, Zuluskiem i Hetre Quote
solito Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 Wspaniałe wiadomości!!!:multi: Byle więcej takich w Nowym Roku!!! Quote
wanda szostek Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 [quote name='emir']wstałem !!! będę chodził! BELL Wspaniała wiadomość. Oby jak najszybciej doszedł do formy. Quote
Poker Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 WSPANIALE!!! :loveu: czy obędzie się bez operacji?? :crazyeye: Quote
nata od jadzi Posted January 2, 2008 Author Posted January 2, 2008 Belluś, wstawaj jak najczęściej, chodź jak najwięcej! Quote
Panca Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 wrocilam z gor i prosze jaka wiadomosc!!!!!:multi::multi::multi::multi:nasz kochany sie podniosl!!!!wiedzialam ze tyle ludzi wysylalo mu pozytywna energie ze tak sie musialo stac:multi::multi:!!!!chcialabym podjechac do Bella i go odwiedzic - czy ktos mi powie czy to mozliwe?on przebywa w wawie na sggw,tak?no i oczywiscie jutro wplacam na jego leczenie Quote
LittleMy Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 to czekamy na kolejne pomyslne wiadomosci ! :multi: Quote
Panca Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 ZGODNIE Z OBIETNICA WPLACILAM DZIS 50 ZL NA REKONWALESCENCJE BELLA I CZEKAM NA WIESCI Z FRONTU..:cool3: Quote
nata od jadzi Posted January 3, 2008 Author Posted January 3, 2008 no Bell, masz tylu fanów, że teraz nic tylko zdrowieć! Quote
polciuaa Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 Jak juz calkiem wyzdrowieiejesz to napewno zaraz sie jakis cieply domek szybciutko sie znajdzie.!:loveu: Quote
mestudio Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 Witam słodką psinkę, czytałam ten wątek już wcześniej, ale przyznam się, że trudno mi komentować ludzkie okrucieństwo. Chciałabym dziś wystawić kilka przedmiotów na bazarku dla Bella. Może pieniążki się przydadzą. Quote
nata od jadzi Posted January 4, 2008 Author Posted January 4, 2008 a bardzo chętnie ;) mestudio, jak już będzie bazarek, to podaj link, zaczniemy zakupy ;) Quote
nata od jadzi Posted January 4, 2008 Author Posted January 4, 2008 a już mam: Nowy ażurowy szaliczek, torebka i bransoletka od mestudio http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=102891 Nowy kuferek w różyczki od mestudio również http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=102892 licytujcie bellociotki! Quote
mysza 1 Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 Super, że Belluś wstał, bardzo sie cieszę! Quote
polciuaa Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 [quote name='nata od jadzi']a już mam: Nowy ażurowy szaliczek, torebka i bransoletka od mestudio http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=102891 Nowy kuferek w różyczki od mestudio również http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=102892 licytujcie bellociotki! Dzieki mestudio.!:loveu: Quote
Recommended Posts