Izis Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 Dostalam właśnie zdjęcia obu piesków z którymi Agas będzie mieszkał i ich Państwa. Na stronie nie umieszczam, bo nie wiem czy by sobie tego życzyli to typowo domowe zdjecia w tzw. papciach ;-) ale osobom bezpośrednio zaangażowanym udostępnię rzecz jasna. Dostalam tez info, ze koszyczek na Agaska juz czeka w pokoju dziennym, żeby był blisko Pańci i czuł się bezpieczny :-) Quote
Asia_Klero Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 Oj jak dobrze:)To teraz musimy zalatwic wszystkie formalnosci i jak najszybciej przygotowac Agaska do wyjazdu;) Quote
mandy Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 Z całego serca życze, żeby się udało :multi: Quote
Asia_Klero Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 Oj sprezamy sie zabrzanskie ciotki i zalatwiamy:D Quote
Izis Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 No ciotki sprezajcie się. Czas ucieka. Agaska trzeba jak najszybciej ciachnac. Bez klejnotow mniej bojowy bedzie to i mniej szans na starcie jakies w nowym domu. Bo bardzo chcialabym aby mu sie udalo. Zrobilam taki przesiew roznych ludzi co mu oferowali cos tam ale na ogol byly to kojce albo hoteliki zbiorowe a tu taki DT prawie jak wlasny domek a moze jak bedzie grzeczny i kochany to w ogole go juz nie oddadza nawet jak ktos bedzie go chcial wziąć :-) To są przyszli towarzysze Agasa. Pointer Manfred (komuś w Hiszpanii się "zużył" i oddano go do obozu zagłady dla psow - ma około 8-10 lat) i Lava (mix chow-chow i nowofundlanda (ma około roku). Oba psy sa bardzo przyjacielskie i mają dobre serce. Ciche. Manfred praktycznie wcale jeszcze nie szczeka. Quote
desdemona Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 bardzo sie ciesze:) super ze psiakowi sie poszczescilo:) trzymam kciuki!!! Quote
Mysia_ Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 Jutro Agaska czeka kastracja :roll: Czekam na wieści co do transportu ;) Quote
sara_rokitnica Posted January 22, 2008 Author Posted January 22, 2008 fajnie się będzie miał Agasek :loveu: będzie się musiał trochę poświęcić (kastracja itp. :P) :eviltong: ale czego się nie robi dla nowego domku :loveu: Quote
Asia_Klero Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 Narazie zalatwmy wszystko Agaskowi...potem pomyslimy nad transportem:)Super ze z kastracja wyszlo:D Quote
Mysia_ Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 Z Agesem już jest wszystko załatwione, teraz tylko transport kobietki ;) Quote
Asia_Klero Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 A chip...paszport?:)trzebaby bylo zalatwic jakis transport,,lancuszkowy"do i z granicy...ja moge go gdzies zawiezc ale nie wiem gdzie i co i jak....i co dalej... Quote
Mysia_ Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 wszystko jutro w lecznicy, a z transportem trzeba się pospieszyc, jesli chcesz, zeby jeszcze zdążyć w Twoje ferie :roll: Quote
Izis Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 Jak sie dowiem cos nowego dam znac. Na razie szukaja mozliwosci tranportu do granicy w Niemczech. Quote
Mysia_ Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 Agas już po kastracji, zniósł ją dobrze ;) Chip już też założony ;) Quote
sara_rokitnica Posted January 23, 2008 Author Posted January 23, 2008 może napiszę w tytule że szukamy transportu? tylko skąd dokąd? :eviltong: Quote
Asia_Klero Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 No wlasnie.....ja go moge zawiezc tak do 200km mysle....jakies duze miasto trzeba znalezc gdzie mozna go przekazac dalej i przede wszystkim ludzi ktorzy go przewioza do granicy!!:(Jakby sie nie udalo w ferie to ja absolutnie nie rezygnuje sa jeszcze weekendy;)Ale super by bylo gdyby teraz sie udalo! Quote
Izis Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 Mysia_ napisał(a):Agas już po kastracji, zniósł ją dobrze ;) Chip już też założony ;) Ma Paszport już? Nie pamietam czy pisałam, że oba psy u nowej Pańci Agaska są ze schroniska. :-) Bo po pierwszej wizycie przedadopcyjnej osoba przeprowadzajaca kontrolę była tak domkiem zachwycona, że namówiła Pańcię na drugiego pechowca :evil_lol: Quote
Mysia_ Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 dziaiaj paszport odbierzemy z lecznicy ;) Quote
Izis Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 Super. Czyli tak jakby Agasek gotowy do drogi jest... Quote
Recommended Posts