Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 546
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dostalam właśnie zdjęcia obu piesków z którymi Agas będzie mieszkał i ich Państwa. Na stronie nie umieszczam, bo nie wiem czy by sobie tego życzyli to typowo domowe zdjecia w tzw. papciach ;-) ale osobom bezpośrednio zaangażowanym udostępnię rzecz jasna.

Dostalam tez info, ze koszyczek na Agaska juz czeka w pokoju dziennym, żeby był blisko Pańci i czuł się bezpieczny :-)

Posted

No ciotki sprezajcie się. Czas ucieka. Agaska trzeba jak najszybciej ciachnac.
Bez klejnotow mniej bojowy bedzie to i mniej szans na starcie jakies w nowym domu. Bo bardzo chcialabym aby mu sie udalo. Zrobilam taki przesiew roznych ludzi co mu oferowali cos tam ale na ogol byly to kojce albo hoteliki zbiorowe a tu taki DT prawie jak wlasny domek a moze jak bedzie grzeczny i kochany to w ogole go juz nie oddadza nawet jak ktos bedzie go chcial wziąć :-)

To są przyszli towarzysze Agasa.
Pointer Manfred (komuś w Hiszpanii się "zużył" i oddano go do obozu zagłady dla psow - ma około 8-10 lat) i Lava (mix chow-chow i nowofundlanda (ma około roku). Oba psy sa bardzo przyjacielskie i mają dobre serce. Ciche. Manfred praktycznie wcale jeszcze nie szczeka.

Posted

No wlasnie.....ja go moge zawiezc tak do 200km mysle....jakies duze miasto trzeba znalezc gdzie mozna go przekazac dalej i przede wszystkim ludzi ktorzy go przewioza do granicy!!:(Jakby sie nie udalo w ferie to ja absolutnie nie rezygnuje sa jeszcze weekendy;)Ale super by bylo gdyby teraz sie udalo!

Posted

Mysia_ napisał(a):
Agas już po kastracji, zniósł ją dobrze ;) Chip już też założony ;)

Ma Paszport już?
Nie pamietam czy pisałam, że oba psy u nowej Pańci Agaska są ze schroniska. :-) Bo po pierwszej wizycie przedadopcyjnej osoba przeprowadzajaca kontrolę była tak domkiem zachwycona, że namówiła Pańcię na drugiego pechowca :evil_lol: