Rinuś Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 [quote name='Estera']Kaśka jutro jedziemy :cool3: Boję się pociągu :evil_lol:[/quote] [B][I]ha nie bój się :evil_lol: ze mną i Brutusem nic Ci się nie stanie :diabloti: ja jeszcze dobydzi muszę się tłuc pociągiem :shake::eviltong:[/I][/B] Quote
Bewarka Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 No właśnie - następnym razem bliżej centrum. Pewnie gdyby tak było to bym była...znajomi brata jak i on sam nie chcieli jechać tak daleko... Quote
mijakimi Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 [quote name='Atkaaaa']Aaaa...!!! Wracajcie już!! Chce fotki! W przyszłym roku muszę jechać :diabloti:[/quote]Właśnie foty chcemy..... Quote
Paulina87 Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 Witajcie, ja powróciłam jako pierwsza ze Zlotu. Zaraz zakładam Galerię na fotoblogach i wstawię tu link. Quote
Paulina87 Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 Zdjęcia będą mówić same za siebie :evil_lol: [B][COLOR=green]GALERIA[/COLOR][/B] [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10652893#post10652893[/URL] Tylko trochę to potrwa to wstawianie więc grzecznie siedzieć i czekać. Quote
Ana_Zbyska Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 Ja też:) Biorę się za oglądanie fotek od Pauliny;) Quote
Okamia Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 [quote name='rose']a ja tez prawie wriciłem (Komar):cool3:[/quote] Prawie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ja też już jestem :cool3: i zdążyłam być na spacerku :lol: Quote
Macho Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 Ja wróciłam o 6 ;) i nie zdążyłam się nawet wyspać... A ludzie w pociągu...porażka :roll: Quote
Ana_Zbyska Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 [quote name='Macho'] A ludzie w pociągu...porażka :roll:[/quote] Daj spokój, debile niesamowici.:roll: Quote
Okamia Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 O!! Machonek i Ania zpyska :evil_lol::evil_lol::evil_lol: aż tak źle było?? Quote
Ana_Zbyska Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 Tak, nie dość, że w cugu ścisk jak nie wiem, to w końcu jak w Poznaniu zwolnilo się kilka miejsc, od razu się tam wbiłyśmy, to "cudowna" para młodych ludzi, zarządała od Newtona, Nowiny, Baxia i Lufki kagańca. Psy od nich odesparowaliśmy, jednak młodym idiotom to nie wystarczyło. Trochę się pokłociliśmy, a potem złośliwie z Lucą zaczęłyśmy palić fajki siedząc obok nich:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Macho Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 Hahaha i szczęki im opadły :eviltong: W końcu postawiłyśmy na swoim :) Ale jakby nie Ana z pyska to byśmy spały na korytarzu ;) Quote
Asia & Ginger Posted August 10, 2008 Author Posted August 10, 2008 Ja też już wróciłam! :placz: :placz: :placz: Gingerka leży padnięta. :evil_lol: Quote
Sweet Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 Za rok trzeba zrobić dłuższy zlot bo nikomu sie nie chciało wracać do domu:):) Quote
Okamia Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 [quote name='Asia & Ginger']Ja też już wróciłam! :placz: :placz: :placz: Gingerka leży padnięta. :evil_lol:[/quote] To co ty Dzindziołkowi zrobiłaś w drodze powrotnej?? :mad: Kelly jak wyszłyśmy na spacerek to szukała w parku sarenek :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
rose Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 [quote name='Asia & Ginger']Ja też już wróciłam! :placz: :placz: :placz: Gingerka leży padnięta. :evil_lol:[/quote] A Oluś bardzo płakał?:eviltong: Quote
Okamia Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 [quote name='rose']A Oluś bardzo płakał?:eviltong:[/quote] Pewnie już tęskni za.... VIP-em :roflt::roflt::roflt: Quote
rose Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 [quote name='Okamia']Pewnie już tęskni za.... VIP-em :roflt::roflt::roflt:[/quote] Zapewne tak:eviltong: Ale ja mam cicha nadzieję, że za mną też:evil_lol: Quote
Okamia Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 [quote name='rose']Zapewne tak:eviltong: Ale ja mam cicha nadzieję, że za mną też:evil_lol:[/quote] Zapewne ta nadzieja jest tak cicha jak Ty :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Rinuś Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 [B][I]Wróciłam tyż :evil_lol: ledwo żyję...Brutusowi łapa jeszcze bardziej się powiększyła...jutro śmigamy do weta...:shake:[/I][/B] Quote
Recommended Posts