fizia Posted January 21, 2009 Author Posted January 21, 2009 truskawa144 napisał(a):Telefonów było dużo nawet ale albo z Trójmiasta albo coś tam nie pasowało. Jest jeden pan poważnie zainteresowany,warunki fajne,małżeństwo bez dzieci, ok 40l. Bez zwierząt itd,panu się Zorro bardzo spodobał ale musi uzgodnić z żoną i ma dać znać. Bo niestety znowu nie podali w ogłoszeniu gdzie jest Zorro... Bardzo mocno trzymam kciuki za decycję tych państwa :) Quote
Zuza i Noddy Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 No właśnie ja dopiero dzisiaj zobaczyłam Zorra w Metrze, miejmy nadzieję, że coś z tego wyjdzie. Quote
truskawa144 Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 Było dużo telefonów,jeszcze dzisiaj. Jedna zainteresowana rodzina zrezygnowała,drudzy się zastanawiają. Oby się udało! Quote
Bożka Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 Trzymam kciuki, oby znalazł się dobry domek. Quote
fizia Posted January 21, 2009 Author Posted January 21, 2009 truskawa144 napisał(a):Było dużo telefonów,jeszcze dzisiaj. Jedna zainteresowana rodzina zrezygnowała,drudzy się zastanawiają. Oby się udało! Ci, o których wcześniej pisałaś zrezygnowali? Bożka - fajnie, że zaglądnęłaś do przystojniaka :):loveu: Quote
truskawa144 Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 fizia napisał(a):Ci, o których wcześniej pisałaś zrezygnowali? Niestety tak:-( Quote
fizia Posted January 22, 2009 Author Posted January 22, 2009 Tak bym chciała, żeby się udało... Jak patrzę na te zdjęcia ze spaceru, roześmiany pychol Zorra i myślę sobie, jak Mu było dobrze, kiedy miał chwile swobody i co musi czuć z akratami...eghh... Strasznie denerwujące są te telefony, po których wszystko wraca do normy, nic się dobrego nie dzieje... Ale bądźmy dobrej myśli! Quote
Bożka Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 Bożka - fajnie, że zaglądnęłaś do przystojniaka :):loveu:[/quote] Zajrzałam tutaj zupełnie przez przypadek. Zobaczyłam jego sygnaturę u kogoś na wątku transportowym. Bardzo mnie zaciekawił, bo myślałam, że to jakieś stare ogłoszenie i że to mój pies. Ja wzięłam bardzo podobnego ze schroniska z Sosnowca i pomyślałam ,że może wcześniej był pod Częstochową. Przeczytałam cały wątek i to jednak inny psina. Dopiero na dużych zdjęciach widać trochę różnicy. Jest to bardzo piękny i mądry pies, ludzie na ulicy się nim zachwycają. Naprawdę polecam Zorro, w nowym domku będzie jeszcze piękniejszy i da wiele radości nowym właścicielom. Będę tu do niego zaglądać. Quote
fizia Posted January 22, 2009 Author Posted January 22, 2009 Też myślę, że dałby swojej rodzince dużo radości - tylko neich ktoś da Mu wreszcie szansę... Quote
Zuza i Noddy Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 Dodałam go na psy.pl i zauważyłam że na pierwszej stronie wątku jest jeszcze stary tel adopcyjny. Quote
fizia Posted January 23, 2009 Author Posted January 23, 2009 Oo...dobrze Zuzia, że czuwasz:oops: Quote
Zuza i Noddy Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 To przez zupełny przypadek. Wreszcie mam czas, żeby trochę psiaki poogłaszać(ferie) Quote
fizia Posted January 23, 2009 Author Posted January 23, 2009 ooo to trochę zazdroszę ferii :loveu: Odpocznij sobie!! Quote
Recommended Posts