luka1 Posted January 3, 2008 Author Posted January 3, 2008 Piłeczkę wyceniaja na ok 2-5 lat , nie powiem dokładnie bo sie nie znam. Dla mnie wiek psa nie ma znaczenia i dlatego zawsze zapominam sie tym zainteresować. Dziewczyny ze schroniska wiedza ze dla mnie wszystkie psy, które jeszcze otwieraja oczy sa młode. Ale Piłeczka jest młoda. Bardzo wesoła, żywiołowa i strasznie kochana. Chcesz sie przekonać?:lol: Quote
luka1 Posted January 4, 2008 Author Posted January 4, 2008 Mała, niedoceniana, niekochana, stęskniona - mała skierka Piłeczka. Quote
Ziutka Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 luka1 napisał(a):Wystraszyłam Pokera? :evil_lol: Jak zwykle ciotka narozrabiasz :eviltong: :eviltong: Quote
Ziutka Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 luka1 napisał(a):Uwielbiam to :evil_lol: Gooptas :lol!::lol!::lol!: Quote
luka1 Posted January 5, 2008 Author Posted January 5, 2008 Moze i gooptas - dlatego stawiam na psy i ich inteligencję :evil_lol: Quote
Ziutka Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 luka1 napisał(a):Moze i gooptas Ciotkaaaaa ... to było w pozytywnym znaczeniu to "gooptas" Nie obrażaj siem :mad: :eviltong: Quote
luka1 Posted January 5, 2008 Author Posted January 5, 2008 Wiem że w pozytywnym.:loveu: Ani przez chwile nie myslę ,że koś odwży sie inaczej.:mad: Quote
luka1 Posted January 6, 2008 Author Posted January 6, 2008 Rozpoczynamy machanie ogonami. Piłeczka prosi o domek. Quote
Poker Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 ciotka Poker siem nie wystraszyła:shake:tylko rozgląda się za psem nie dla siebie,a ludzie mają różne życzenia i ja to rozumiem .Sama szukała psów nie starszych niż 4 lata, a jeden i tak ma chyba z 7 -8 lat i oczywiście ,że nie ma to żadnego znaczenia. :lol: Quote
Ziutka Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 [quote name='luka1']Piłeczka nie pasuje :placz: a szkoda, bo piesio cukiereczek.[/quote] Luka...musimy wierzyć, że wreszcie komuś podpasuje :roll: Przecież to super pies...tak jak w tytule, że taka do kochania :loveu: Quote
luka1 Posted January 7, 2008 Author Posted January 7, 2008 Tak super, ona jest psem wyjątkowo rodzinnym. Prawdziwy dodatek do dzieci i w ogóle. Quote
luka1 Posted January 7, 2008 Author Posted January 7, 2008 Taki słodki piesek, dodatek do prawdziwej rodziny. Quote
luka1 Posted January 8, 2008 Author Posted January 8, 2008 A Piłeczke to do Echa Powiatu dziś wysyłam. Quote
luka1 Posted January 8, 2008 Author Posted January 8, 2008 Mała Piłeczka spędza kolejną noc w schronisku. Nie żal wam jej? Quote
luka1 Posted January 9, 2008 Author Posted January 9, 2008 Widać nie żal bo nawet dobrej nocy nikt nie życzył. Quote
luka1 Posted January 9, 2008 Author Posted January 9, 2008 może się uda wyprowadzić pieska na maleńki spacerek? Quote
Ziutka Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 [quote name='luka1']może się uda wyprowadzić pieska na maleńki spacerek?[/quote] Ciekawe kto teraz będzie jej kolegą z boksu :cool3: Bo mam nadzieje, że Tango opuści dzisiaj schronisko. Quote
luka1 Posted January 9, 2008 Author Posted January 9, 2008 Ludzie, tej psinie trzeba domek choćby siłą przywlec. Dzisiaj wybiegła z boksu i od razu do sciskania przybiegła i tak strasznie piszczała. Łapki w błocie upaprane, futerko też i te smutne oczy. Całe szczęście, że było ciemno bo :placz:. Ona jest taka piekna a jakoś nie może nikogo zauroczyć ( poza mną) Quote
Ziutka Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 [CENTER]Myślisz ciotka, że mnie nie zauroczyła ?? Też bym bardzo chciała żeby znalazła szybko domek... Zrobiłam Piłeczce tyle ogłoszeń i doopa - cisza... Cóż więcej mogę ??[/CENTER] Quote
luka1 Posted January 10, 2008 Author Posted January 10, 2008 Tak przytulajacego sie , proszącego o zabranie, tak zrozpaczonego psa nie widziałam dawno. Jeszcze tylko Huzar tak błaga. Z żalem wpychałam ją do boksu, a ona płakała i trzęsła się ze zdenerwowania. :shake: Quote
luka1 Posted January 10, 2008 Author Posted January 10, 2008 Przypominam, Ta psina bardzo, bardzo, bardzo potrzebuje domu. Quote
luka1 Posted January 11, 2008 Author Posted January 11, 2008 Szukamy domu dla Piłeczki. Ona bardzo potrzebuje nowej rodziny, która zabierze ja ze schroniskowego boksu. Quote
luka1 Posted January 11, 2008 Author Posted January 11, 2008 sobota zapowiada sie pogodnie więc może i dla Piłeczki będzie to dobry dzień Quote
Recommended Posts