Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 240
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Z allegro obserwatora wywiało. Piłeczka o niedocenianej urodzie skołtuni sie w boksie i nie będzie tak piękna. Proszę więc szybko zabrać ją ze schroniska.

Posted

Dostałam dzisiaj zapytanie o Piłeczkę :multi: :multi:
Cytuję :

Witam serdecznie jestem zainteresowana tą sunią pod warunkiem że nie jest to czysty jamnik a raczej kundelek (właśnie musieliśmy uśpić nasza jamniczkę i chyba drugi raz nie damy rady przeżyć czegoś takiego) dodam że jest na w domku z ogródkiem czworo ale dzieciaki są duże 10 i 16 lat więc dla psiaka niegroźne. A może dysponuje Pani fotką suni, niemniej jednak proszę o jakąś garstkę informacji, jesteśmy z Wyszkowa więc do Sochaczewa rzut beretem
Pozdrawiam gorąco

[SIZE=4]Oczywiście garstkę informacji wysłałam i fotki także.
Czekamy na odzew :cool3:

Posted

luka1 napisał(a):
No to trzymam sie krzesła i czekamy.:multi::multi:

Trzymaj ciotka mocno i nie puszczaj.....bo jak nie zechcą Piłeczki to znaczy, że puściłaś krzesło i będzie wszystko na Ciebie :evil_lol: :eviltong:

Posted

luka1 napisał(a):

KUNDELEK, a jak mam pisać gdy sie trzymam krzesła? Myślisz ,że łatwo dziobać nosem?

:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

P.S. Miałam drugiego maila z zapytaniem o Piłeczkę.

Posted

http://animalia.pl/choinka.php

Choinka 2007
Po raz kolejny organizujemy Świąteczną zbiórkę dla schronisk.
Ubierajcie choinki i wysyłajcie je przyjaciołom, a my za każdą obejrzaną przekażemy 10g karmy*.
Czy to mało? W zeszłym roku wysłaliście prawie 20 000 choinek, co dałoby 200kg karmy. Sądzimy, że uda się w tym roku wysłać przynajmniej dwa, trzy razy tyle pocztówek, co da około pół tony suchej karmy!

Zobacz efekty akcji z zeszłego roku: Choinka 2006

Aby ubrać choinkę i wysłać pocztówkę, kliknij tutaj!

Wysłaliście 6808 pocztówek!
Dzięki Wam przekażemy 31.68 kg karmy dla schronisk!*
Dziewczyny mam prośbę wchodźcie na tą stronę i rozsyłajcie choinki to nas nic nie kosztuje a pomaga naszym milusińskim. A jeszcze jedno rozsyłajcie tę stronę wszystkim znajomym niech i oni wysyłają choinki

Posted

luka1 napisał(a):
Piłeczka do góry, domki się pojawiają.

Ano pojawiają pojawiają ale nic dalej nie odpisali :shake:
Ani jedni zainteresowani ani drudzy :-(

Posted

[quote name='luka1']A Piłeczka to moja ulubiona i domek musi sie odezwać :mad:
Odezwał się - ten co wcześniej kopiowałam tutaj zapytanie.
A teraz dostałam taką odpowiedź :
Witam serdecznie niestety nie mam dostępu do internetu w wekend, w międzyczasie nasza sytuacja się zmieniła gdyż do przyjaciół przybłąkał się piesek i na razie jesteśmy jego domem zastępczym chociaż prawie pewne jest że u nas zostanie
dlatego też pozdrawiam i przepraszam
Renata