Ziutka Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 luka1 napisał(a):No tak, zero telefonów - tylko te o których wiesz. Na allegro też małe zainteresowanie, z "Echa " też brak odzewu. Nie wiem jak te psiny reklamować :shake: Ja też już nie mam pomysłu :shake: Quote
luka1 Posted January 31, 2008 Author Posted January 31, 2008 nie rozstaję się z telefonem w nadziei że jednak ktoś zadzwoni. Quote
Ziutka Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 luka1 napisał(a):nie rozstaję się z telefonem w nadziei że jednak ktoś zadzwoni. I dobrze....dobrze - nie rozstawaj się :shake: Quote
luka1 Posted January 31, 2008 Author Posted January 31, 2008 malutka, usiki takie ładne i ogonek ciagle w ruchu i nic :-( Quote
luka1 Posted February 1, 2008 Author Posted February 1, 2008 Miałam dzis zapytanie o Piłeczke. Pani szuka jamnika dla swojej koleżanki, której zmarł piesek niedawno. Miała informacje z gazet :lol: Quote
Ziutka Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 luka1 napisał(a):Miałam dzis zapytanie o Piłeczke. Pani szuka jamnika dla swojej koleżanki, której zmarł piesek niedawno. Miała informacje z gazet :lol: Trzymam :thumbs::thumbs: aby się tylko na zapytaniu nie zakończyło :shake: Quote
KWL Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 Oby to było TO, ale dla Piłeczki wszystko musi być najlepsze i pduszeczka i kołdereczka ;) . Cioteczko Ziuto, najpierw mi wiercisz dziure w brzuchu o zdjęcia Witosza a kiedy już są nie raczysz do niego zajrzeć :mad: Quote
Ziutka Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 KWL napisał(a): Cioteczko Ziuto, najpierw mi wiercisz dziure w brzuchu o zdjęcia Witosza a kiedy już są nie raczysz do niego zajrzeć :mad: Jak to nie zaglądam, zaglądam wujek :loveu: Widziałam nowe foteczki - nawet się udało zrobić :evil_lol: tylko nic nie pisałam, ale już lecę pozachwycać się pisemnie :cool3: Quote
luka1 Posted February 1, 2008 Author Posted February 1, 2008 Kolejny telefon dziś już chyba piąty - ale nie rasowa, to odpada Quote
Ziutka Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 luka1 napisał(a):Kolejny telefon dziś już chyba piąty - ale nie rasowa, to odpada :flaming::flaming::flaming::flaming::flaming: Quote
luka1 Posted February 2, 2008 Author Posted February 2, 2008 he he he, ludzie nie wiedzą co tracą Quote
Argat Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 luka1 napisał(a):Kolejny telefon dziś już chyba piąty - ale nie rasowa, to odpada Ich strata. Piłeczka znajdzie dom gdzie będzie kochana czy jest rasowa, czy też nie. I za to trzymam kciuki. Quote
luka1 Posted February 2, 2008 Author Posted February 2, 2008 Piłeczka ostatnio nie wychodzi z budy jest co raz smutniejsza, może sie boi, moze traci nadzieje. Quote
Argat Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 Ona się marnuje w schronisku :placz: Może by rzeczywiście poszukać dla niej gdzieś blisko tymczasu? Wiadomo że nawet z tym nie jest teraz łatwo, ale może warto? Łatwiej by było o DS, no i suczka by tak nie „marniała” Quote
KWL Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 Nie wychodzi...niedobrze :-( .Faktycznie tymczas, wychuchanie, wyczesanie dałoby maleńkiej większą sansę... Domek chocby tymczasowy pilnie potrzebny. Quote
luka1 Posted February 4, 2008 Author Posted February 4, 2008 psina codziennie dwoi sie i troi aby zwrócić na siebie uwagę i nic Quote
luka1 Posted February 5, 2008 Author Posted February 5, 2008 Piłeczka czeka i bardzo płacze gdy tylko zobaczy kogoś przy wejściu pod wiatę. Ostatnio nie wychodzi z budy - cos jest nie tak Quote
Argat Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 :shake: Ją po prostu trzeba wyciągnąć ze schroniska. Czy wiadomo jak Piłeczka reaguje na koty Quote
luka1 Posted February 5, 2008 Author Posted February 5, 2008 nie wiadomo, bo i jak sie przekonać? w schronisku jesli są koty - chodzą swoimi drogami. A ona nie wychodzi na schronisko - pod wiate żaden kot nie trafi. Myślę, że nie w głowie jej gonienie kotów. Quote
Recommended Posts