Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Argat napisał(a):
:multi::multi::multi: Wspaniała wiadomość, na zakończenie dnia! A może coś więcej?

Hmm...więcej to Luka napisze...bo Ona do mnie dzisiaj dzwoniła i mówiła o Piłeczce...- zostawię jej tą przyjemność :lol:

• Replies 240
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Komputr reanimowany - żyje narazie.
Piłeczka pjechała do Warszawy z bardzo miłym panem i bardzo miłą panią. To starsi ludzie, którzy niedawno stracili swojego piesia.Piłeczka jest taka sama jak dawny piesek tylko trochę dłuższa, trochę ma inny pyszczek i włosy dłuższe i podpalana a tamten był czarny. Ale w ogóle taka sama. No i dzwonił do mnie zaniepokojony pan, bo Piłeczka nie chce jeść, ale za to kupy zrobiła takie, że pan nie przypuszczał, że pies może tyle wydalić. Kupek było dwie. Są Piłeczką zafascynowani i juz ją polubili. I pan obiecał dzwonic czasami.
( to mój dzyndzelek :evil_lol:)

Posted

Czyli domek zapowiada się wspaniały! Piłeczka wreszcie będzie szczęśliwa, jak to dobrze że znalazła swoich ludzi. Mam nadzieje że można liczyć, od czasu do czasu, na relacje z nowego domu?
Czyli jeszcze nie tym razem wyląduję pod mostem :evil_lol:

Posted

Państwo lato spędzają na działce więc psina bedzie miała świetne warunki. Naraze boi sie autobusów i gwaru ulicy, nie potrafi chodzić na syczy, ale dje łapkę i przytula się.

Posted

Dziś znowu dzwonił Pan Nuki - tak Nuki bo piłeczka nazywa sie teraz Nuka. Nuka jest nadal smutna i dużo spi ale juz doskonale reaguje na Swoich Ludzi. Jest bardzo przylepna i ciagle chce być przytulana. Zaczęła juz jeść, wie które drzwi są do jej domku. Pan i Pani są zadowoleni z psinki, zresztą czy może być inaczej?:lol:

• 2 weeks later...
Posted

KWL napisał(a):
Super. Nareszcie.

No baaa.....zawsze jak się pojawisz to pies idzie do nowego domu :cool3:
Przypomnij sobie jak było z Pestą :loveu: Ziutka troszkę Ci popłakała i ooo :diabloti: za kilka dni Pesta w nowym domu :lol:

• 10 months later...
Posted

Dziś mnie mile zaskoczono - dzwonił Pan naszej Piłeczki/Nuki.
Piesek jest kochany przez swoich państwo i bardzo lubiany przez najomych i rodzinę.
Nuka przeszła operację usunięcia guzków na cycuszkach z jednej strony, czeka ją jeszcze jedna operacja po drugiej stronie brzuszka.
Kurde jak to miło usłyszeć że psiak jest zadowolony i jego właścicele też :multi: