Aarionne Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 No właśnie - co u niego? W jakich on w ogóle warunkach przebywa? Jest w boksie z innymi psami? Jest wyprowadzany na spacery? Dzisiaj dostałam maila z aukcji Allegro, już się napaliłam, ale ktoś chciał tylko powiedzieć, że to wspaniałe, że zajęliśmy się ogłaszaniem psiaka... Ale to też miłe :) Tobi ma na razie 5 obserwatorów... Quote
szajbus Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 Oby tylko nie było tak jak u mnie, że na obserwacjach, e-mailach i telefonach się skończy, bo od pól roku jest taka zabawa z obserwującymi. LUDZISKA TAK NIE MOŻNA!!!! NIE OBSERWOWAĆ TYLKO BRAĆ I KOCHAĆ!!!!! Czy ta psina nie zasłużyła sobie na prawdziwy , kochający dom???? Quote
Aarionne Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 Myszko nasza - niech Cię ktos dostrzeże... Quote
Aarionne Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 I co? Cały czas cisza? Żadnego telefonu? Żadnego pytania? Quote
Inkaa Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 Aukcja Tobikowego jest już wystawiona? A ja nawet nei wiedziałam bo ostatnio nie zaglądałam do wątku. Ups. Obiecane 60zł prześlę na tygodniu. I mam nadzieje, że Tobiczek znajdzie nowy domek dzięki temu ogłoszeniu allegrowym! ;) Quote
szajbus Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 Oby! Zyjemy taka nadzieją! Ludziska spieszcie sie kochac psy! Quote
Aarionne Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 Enchantress* napisał(a):Aukcja Tobikowego jest już wystawiona? A ja nawet nei wiedziałam bo ostatnio nie zaglądałam do wątku. Ups. Obiecane 60zł prześlę na tygodniu. I mam nadzieje, że Tobiczek znajdzie nowy domek dzięki temu ogłoszeniu allegrowym! ;) Nie zaglądałaś? Ty się nawet do tego nie przyznawaj! :mad: Na chwile obecną Tobi ma 11 obserwatorów... Quote
_Tosia_ Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 Tobi jest łagodnym i niekonfliktowym psem. jest w boksie z innymi psami. obawiam się, ze nie jest wyprowadzany na spacery.. ja niestety nie mogę tego robić. Quote
szajbus Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 Ludziska kochane, nie obserwujcie, nie róbcie złudnych nadziei na domek dla psa. jeśli nie jesteście zdecydowani przestańcie obserwować. Ten psiak czeka na powazne propozycje. Quote
Aarionne Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 Ale co? Żadnego telefonu? Nikt nic nie pisze? kurczę, właśnie teraz Tobi ma 2535 wejść i 12 obserwatorów... Na plakatach, które powiesiłam powoli znikają numery telefonów, naprawdę nikt nie dzwoni? Czy Ania z namiarów to Niewiasta? Pytałam juz kiedyś o to, ale zapomniałam... Quote
Aarionne Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 A - i gdyby w razie ktoś bardzo chciał z Warszawy go adoptować (:razz:) to ja mogę przeprowadzić wizytę przedadopcyjną :) Piszę, bo może ktoś z tych ogłoszeń plakatowych zadzwoni... :lol: Ależ ja jestem niepoprawną optymistką... Tobiczku - będzie dobrze! Quote
szajbus Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 Tak Ania to Niewiasta U mnie na allegro tez ma obserwatora- jak zwykle i cisza w eterze. Dzwiniłam do Ani, nie było ani jednego telefonu w jego sprawie, poza wiadomościami na gg, ze smutna historia, jak ludzie tak mogli itp Quote
Aarionne Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 Zamieściłam jeszcze ogłoszenie na dwóch grupach na GoldenLine... Może tam ktoś go dostrzeże... Quote
Aarionne Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 13 obserwatorów... Wiecie, myslę sobie, ze nawet jesli ci obserwujacy sie nie odezwą to jednak moze zastanowia się przynajmniej nad losem psów, bo skoro wzięli do obserwowanych to znaczy, że cos ich poruszyło w tej historii... Quote
Aarionne Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 szajbus napisał(a):Albo gówniarstwo sobie robi jaja! Wiesz, nie sądzę... Wydaje mi sie, że aż takie gówniarstwo nie siedzi na Allegro. Ale nie wiem :) Szkoda, że na Allegro nie ma opcji - wyślij mail do obserwujących :razz: Quote
Niewiasta_21 Posted April 15, 2008 Author Posted April 15, 2008 Cisza i cisza....nie pojmuję :-( Quote
Aarionne Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 Dużo osób odezwało sie na GoldenLine, ale niestety tylko dyskusja o okrucieństwie i obietnice przekazania sprawy znajomym... Quote
_Tosia_ Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 dobrze, że jego historia jest nagłasniana. w koncu dostrzeze go 'ten jedyny' lub 'ta jedyna' Quote
Aarionne Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 Pewnie, że dobrze :) Tylko mój wrodzony brak cierpliwości jest jednocześnie moim wrodzonym okrucieństwem... Quote
Aarionne Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 I cisza... Wciąż cisza? 14 obserwatorów na Allegro... Quote
Recommended Posts