Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No właśnie - co u niego? W jakich on w ogóle warunkach przebywa? Jest w boksie z innymi psami? Jest wyprowadzany na spacery?

Dzisiaj dostałam maila z aukcji Allegro, już się napaliłam, ale ktoś chciał tylko powiedzieć, że to wspaniałe, że zajęliśmy się ogłaszaniem psiaka... Ale to też miłe :)

Tobi ma na razie 5 obserwatorów...

• Replies 806
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Oby tylko nie było tak jak u mnie, że na obserwacjach, e-mailach i telefonach się skończy, bo od pól roku jest taka zabawa z obserwującymi.

LUDZISKA TAK NIE MOŻNA!!!!
NIE OBSERWOWAĆ TYLKO BRAĆ I KOCHAĆ!!!!!

Czy ta psina nie zasłużyła sobie na prawdziwy , kochający dom????

Posted

Aukcja Tobikowego jest już wystawiona?
A ja nawet nei wiedziałam bo ostatnio nie zaglądałam do wątku. Ups.
Obiecane 60zł prześlę na tygodniu.
I mam nadzieje, że Tobiczek znajdzie nowy domek dzięki temu
ogłoszeniu allegrowym!
;)

Posted

Enchantress* napisał(a):
Aukcja Tobikowego jest już wystawiona?
A ja nawet nei wiedziałam bo ostatnio nie zaglądałam do wątku. Ups.
Obiecane 60zł prześlę na tygodniu.
I mam nadzieje, że Tobiczek znajdzie nowy domek dzięki temu
ogłoszeniu allegrowym!
;)

Nie zaglądałaś? Ty się nawet do tego nie przyznawaj! :mad:
Na chwile obecną Tobi ma 11 obserwatorów...

Posted

Ludziska kochane, nie obserwujcie, nie róbcie złudnych nadziei na domek dla psa. jeśli nie jesteście zdecydowani przestańcie obserwować. Ten psiak czeka na powazne propozycje.

Posted

Ale co? Żadnego telefonu? Nikt nic nie pisze? kurczę, właśnie teraz Tobi ma 2535 wejść i 12 obserwatorów... Na plakatach, które powiesiłam powoli znikają numery telefonów, naprawdę nikt nie dzwoni? Czy Ania z namiarów to Niewiasta? Pytałam juz kiedyś o to, ale zapomniałam...

Posted

A - i gdyby w razie ktoś bardzo chciał z Warszawy go adoptować (:razz:) to ja mogę przeprowadzić wizytę przedadopcyjną :) Piszę, bo może ktoś z tych ogłoszeń plakatowych zadzwoni... :lol: Ależ ja jestem niepoprawną optymistką...

Tobiczku - będzie dobrze!

Posted

Tak Ania to Niewiasta
U mnie na allegro tez ma obserwatora- jak zwykle i cisza w eterze.
Dzwiniłam do Ani, nie było ani jednego telefonu w jego sprawie, poza wiadomościami na gg, ze smutna historia, jak ludzie tak mogli itp

Posted

13 obserwatorów...

Wiecie, myslę sobie, ze nawet jesli ci obserwujacy sie nie odezwą to jednak moze zastanowia się przynajmniej nad losem psów, bo skoro wzięli do obserwowanych to znaczy, że cos ich poruszyło w tej historii...

Posted

szajbus napisał(a):
Albo gówniarstwo sobie robi jaja!

Wiesz, nie sądzę... Wydaje mi sie, że aż takie gówniarstwo nie siedzi na Allegro. Ale nie wiem :)

Szkoda, że na Allegro nie ma opcji - wyślij mail do obserwujących :razz: