szajbus Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 Zaufal człowiekowi. Udało mu się!!!!!!!!!! Matko, jak ja się ciesze, ze trafił na takich ludzi! Quote
Niewiasta_21 Posted July 2, 2008 Author Posted July 2, 2008 Super,tak sie ciesze ! :-) Dzieki za wiesci. Quote
_Tosia_ Posted October 5, 2008 Posted October 5, 2008 dostałam nowe zdjęcia Tobiczka i maila: "Intuicja Pani nie zmylila. Tobi to cudowny, lagodny i madry pies. Duzo lepiej juz chodzi i jest bardziej elastyczny. Lubi tez sie z nami bawic. Straszny z niego pieszczoch. Mamy nadzieje, ze te zdjecia sprawia Paniom radosc. Pozdrawiamy. Tobi i rodzina. " :loveu: Quote
szajbus Posted October 5, 2008 Posted October 5, 2008 I sie poryczałam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ze szczęścia Tobiczka !!!!!!!!!! Widac , ma wspaniałą rodzinę. Quote
Niewiasta_21 Posted October 6, 2008 Author Posted October 6, 2008 Niesamowite!!! Dziekujemy :-) Quote
Aarionne Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 Cały zeszły tydzień o nim myślałam, naprawdę! Nawet chciałam zadzwonić do rodziny Tobiego i zapytać co u psiaka :) Jaki on się zrobił śliczny, prawda? No cudo po prostu! Miłość to jednak miłość :) Quote
Recommended Posts