Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

OK - zrobiłam aukcję a tu okazało się, że musze mieć co najmniej 99 zł na plus na koncie allegrowym żeby aukcja mogła się ukazać. Wpłaciłam właśnie pieniądze i czekam aż mi zaakceptują (może to potrwać do godziny). Przy okazji - tytuł zrobiłam taki: Pies! Ten kundelek cudem ocalał - czeka na dom!
Chciałam żeby nie był zbyt agresywny żeby mi czasem aukcji nie usunęli, a jednocześnie zachęcający do obejrzenia i dobry dla wyszukiwarki. Co myslicie? Zmienić go?

Poza tym jeszcze jedna kwestia - myślę, że na stronę kategorii nie ma co go dawać. Zamiast tego dałabym go w opcji strona główna (99 zł) plus wyróżnienie (12 zł) plus miniaturka (0,15 zł) plus opcja 14 dni (0,20 zł) plus opłata za wystawienie (0,15 zł) czyli całość 111,50 zł.

• Replies 806
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Trzymam kciuki za niego. Oby ta aukcja mu pomogła i nie okazało się, ze są to pieniądze wyrzucone w błoto.
Trzeba mieć nadzieje, że tam go ktoś dojrzy, teraz ma 2 aukcje!

Posted

I super - pomyślcie - jakbyśmy wszyscy wystawili aukcję Tobiego to ludzie zauważyliby jak ważny jest ten pies dla wielu osób. I byłyby wieksze szanse, że ta właściwa osoba go dojrzy :) Ależ mam szatańskie plany :) Ale wszystko dla naszego Gumisia kochanego!

Posted

Matko boska :placz:
Dopiero teraz weszłam i przeczytałm o Tobim i sie poryczałam!!!!!!
Takich ludzi powinno się ... :angryy::angryy::angryy::angryy:
Trzymam kciuki za pieska oby znalazł nowy kochający domek!!!!

Posted

Super, ze go przypomniałaś :)
Ale może go ciut przerobić, żeby było mniej tekstu? Ludzie nie zatrzymują się przy plakatach zbyt długo (chyba że stoją na przystanku). Poza tym... jak go wydrukować?
I myslę, że dobrze byłoby przy numerach telefonów napisać "Tobi" albo "Pies ze studni" albo cos podobnego, bo ktos zerwie karteczkę i nie będzie pamiętał co to za numery...

ja bym nawet zrobiła ale nie umiem zrobić numerów telefonów w druga stronę :/ Mogłabyś to ciut przerobić?

Nie wiem, może się czepiam, ale juz mi ręce opadają, nie wiem co jeszcze mozna zrobić...

Posted

Aarionne napisał(a):
Super, ze go przypomniałaś :)
ja bym nawet zrobiła ale nie umiem zrobić numerów telefonów w druga stronę :/ Mogłabyś to ciut przerobić?

w wordzie w menu jest opcja format a jak ja rozwiniesz to masz tam kolejną do wyboru która sie nazywa kierunek tekstu :)

Posted

Ale się nakręciłam... Wysłałam historię Tobiego do "Faktu" z prośbą żeby objęli patronat medialny nad jego adopcją. Pewnie zleją maila, ale co mi szkodziło :)