Aarionne Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 OK - zrobiłam aukcję a tu okazało się, że musze mieć co najmniej 99 zł na plus na koncie allegrowym żeby aukcja mogła się ukazać. Wpłaciłam właśnie pieniądze i czekam aż mi zaakceptują (może to potrwać do godziny). Przy okazji - tytuł zrobiłam taki: Pies! Ten kundelek cudem ocalał - czeka na dom! Chciałam żeby nie był zbyt agresywny żeby mi czasem aukcji nie usunęli, a jednocześnie zachęcający do obejrzenia i dobry dla wyszukiwarki. Co myslicie? Zmienić go? Poza tym jeszcze jedna kwestia - myślę, że na stronę kategorii nie ma co go dawać. Zamiast tego dałabym go w opcji strona główna (99 zł) plus wyróżnienie (12 zł) plus miniaturka (0,15 zł) plus opcja 14 dni (0,20 zł) plus opłata za wystawienie (0,15 zł) czyli całość 111,50 zł. Quote
Aarionne Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 TARAM, TARAM, TARAM... Jest! http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=344424583 Quote
szajbus Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 Trzymam kciuki za niego. Oby ta aukcja mu pomogła i nie okazało się, ze są to pieniądze wyrzucone w błoto. Trzeba mieć nadzieje, że tam go ktoś dojrzy, teraz ma 2 aukcje! Quote
Aarionne Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 I super - pomyślcie - jakbyśmy wszyscy wystawili aukcję Tobiego to ludzie zauważyliby jak ważny jest ten pies dla wielu osób. I byłyby wieksze szanse, że ta właściwa osoba go dojrzy :) Ależ mam szatańskie plany :) Ale wszystko dla naszego Gumisia kochanego! Quote
szajbus Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 No niezupełnie ciotka, Nie wolno robic kilku aukcji jednemu psu Quote
Aarionne Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 No tak, głupia jestem, już wiem - jak ktoś kupi psa na jednej aukcji to nie będzie mógł ktoś inny kupić go na drugiej... Ech... Quote
ewatonieja Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 Tobik tyle cioteczek ci pomaga a ty nawet nie wiesz :-( Quote
Ask@ Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 Matko boska :placz: Dopiero teraz weszłam i przeczytałm o Tobim i sie poryczałam!!!!!! Takich ludzi powinno się ... :angryy::angryy::angryy::angryy: Trzymam kciuki za pieska oby znalazł nowy kochający domek!!!! Quote
Aarionne Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 Tobi ma dwóch obserwatorów... Ale co z tego? Ciotka Ask@ - witamy w klubie Tobimaniaków :) Quote
ciapuś Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 [quote name='ciapuś']Na prośbę Niewiasty 21 zrobiłam plakat dla Tobiego Chętnym prześlę go na maila DZIEWCZYNY PRZYPOMINAM żE JEST TEż PLAKAT DLA TOBIEGO Quote
Aarionne Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 Super, ze go przypomniałaś :) Ale może go ciut przerobić, żeby było mniej tekstu? Ludzie nie zatrzymują się przy plakatach zbyt długo (chyba że stoją na przystanku). Poza tym... jak go wydrukować? I myslę, że dobrze byłoby przy numerach telefonów napisać "Tobi" albo "Pies ze studni" albo cos podobnego, bo ktos zerwie karteczkę i nie będzie pamiętał co to za numery... ja bym nawet zrobiła ale nie umiem zrobić numerów telefonów w druga stronę :/ Mogłabyś to ciut przerobić? Nie wiem, może się czepiam, ale juz mi ręce opadają, nie wiem co jeszcze mozna zrobić... Quote
ciapuś Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 zainteresowanym 1 lub 2 wersję plakaciku prześlę na maila (niestety nie umię go tak wstawić żeby można go było sobie pobrać) Quote
ewatonieja Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 Aarionne napisał(a):Super, ze go przypomniałaś :) ja bym nawet zrobiła ale nie umiem zrobić numerów telefonów w druga stronę :/ Mogłabyś to ciut przerobić? w wordzie w menu jest opcja format a jak ja rozwiniesz to masz tam kolejną do wyboru która sie nazywa kierunek tekstu :) Quote
Aarionne Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 Dzięki! Juz sobie troszkę przerobiłam ten plakat, wydrukowałam i będę dzisiaj wieszać :) Dziękuje za wskazówki - przydadzą sie na przyszłość :) Quote
_Tosia_ Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 przelałam obiecane 30 zł na podane konto. mam nadzieję, ze 2 aukcje na jednego psa, to nie przesada trzymam kciuki za Tobiego Quote
szajbus Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 No hopaj nam chłopczyku na sam szczyt! Dosyc się nasiedziałeś w ttm przytulisku! Quote
Aarionne Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 No to jestem w domku :) Rozwiesiłam kilka plakatów - na aukcji bez zmian, 2 obserwatorów bez kontaktu... Quote
Aarionne Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 Ale się nakręciłam... Wysłałam historię Tobiego do "Faktu" z prośbą żeby objęli patronat medialny nad jego adopcją. Pewnie zleją maila, ale co mi szkodziło :) Quote
szajbus Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 Może nie oleją, może akurat wzruszy ich ta historia??? Może własnie dzięki nim znajdzie sie ten wymarzony domek? Quote
Aarionne Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 Oby, kochana, oby tak się stało. Fakt ma olbrzymią siłę przebicia... A mój mail był... hmm... wyróżniający się ;) Quote
lewkonia Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 Jak Tobi się dzisiaj czuje? Jak jego psychika? W końcu po takich przejściach? Czy nadaje się do momu, czy tylko do domu z ogrodem? Quote
Recommended Posts