Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 199
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ludzie, ludzie, trzymajcie kciuki - miałam bardzo obiecujący i mądry telefon od Pani która znalazła ogłoszenie w GW. Żeby sie udało, bo to byłby super domek, wyżłowy domek!:lol:

Posted

przed chwilą był telefon z allegro z Poznania. Też fajny i konkretny. Mamy w czym wybierać! :multi:

z Panią z W-wy umówione jesteśmy jutro na telefon i umówimy się na spotkanie .:lol:

Posted

Dzis dzwoniła do mnie pani co zobaczyła go na allegro...jakas co trenuje z pieskmai -czy to ta z poznania???

tak to ona, ale ma też kota więc koniecznie musiałabym zrobić test Tytusia na kocie:evil_lol:

Posted

z przyczyn techniczno-organizacyjnych nie spotkamy sie z pania ani dzis ani jutro. Umawiamy sie na poczatek tygodnia. Jestem jednak wciąż dobrej myśli, więc trzymanie kciuków nadal potrzebne. :lol:

Posted

Te psiaki chyba tak mają, ja musiałam Jarkowe kapcie już 2 razy naprawiać, bo Mała pod jego nosem pod pretekstem gryzienia sztucznej kości pogryzła jego łapcie :diabloti: