zdrojka Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 On ma nawet skarpetki takie same :placz: Quote
Ania+Milva i Ulver Posted November 30, 2007 Author Posted November 30, 2007 No dokłądnie- jak zobaczyła Twoj avatar -to mówie -kurde pysk jak u Suńka...weszłam na watek ..a tu niespodzianka- no na prawde identyczni prawie... Dzis jade do schronu, choc snieg wali jak szalony... Na niedziele transport do wawy by był jakby co....ale oczywiście nie naciskam , wiem jak to jest:( Quote
tanitka Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 Na niedziele transport do wawy by był jakby co....ale oczywiście nie naciskam , wiem jak to jest:-( no to ja czekam na Suńka:lol: Quote
Ania+Milva i Ulver Posted November 30, 2007 Author Posted November 30, 2007 Wow!!!!!!:loveu::loveu::loveu::loveu: Tanitka podaj numer tel do siebie i swój adres na pw. Będzie chyba jechała Iskra 73 z Suńkiem , więc musicie się jakoś zgadać.:p Wybacz, ale nie dałam rady dziś sprawdzić tych szczepień- mielismy przykry dzień w schronie i mi z głowy wyleciało. Jedna suka biedulka wczoraj zabrana jak rodziła na betonie na parkingu...szczeniaki zarazły:( Dzis druga sie oszczeniła w schronie...maluszki do uspienia....ehhh jakie to wszytko do dupy:-( Quote
tanitka Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 szczepienia to mniejsza sprawa, ważne jakie leki już brał. Quote
Ania+Milva i Ulver Posted December 1, 2007 Author Posted December 1, 2007 W niedzielę Iskra spojrzy w karte...albo weźmie ze soba i na pewno bedzie wiadomo co brał. Dzis zadzwoni do ciebie. Quote
Ania+Milva i Ulver Posted December 1, 2007 Author Posted December 1, 2007 :multi::multi: Jutro Suniek pojedzie do Wawy... bardzo sie ciesze i dziękuje Tanitka za ten dt. Jak juz bedzie na miejscu , to jutro pozmieniam ogłoszenia na kontakt do ciebie. Musze pomyslec nad bazarkiem dla Sunka ... Quote
tanitka Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 jest!! dojechał, nie mógł się rozstac z Iskrą73, no ale jakoś się udało;). Potem został na 30 min sam w domu i nic sie nie stało. Jak wróciłam to dostał jedzonko- i miska została połknięta w dwie sekundy!:evil_lol: Koopa była potem małą, ale śmierdząca okrutnie i taka luźniejsza. Zaprzyjaźniamy się, wygląda na to że był psem bitym- boi się np. reklamówki:shake:. Za tą torbę mam u niego na razie przechlapane;). Daję mu spokój, chodzi sobie i zwiedza dom. Quote
Ania+Milva i Ulver Posted December 2, 2007 Author Posted December 2, 2007 Tanitka dzieki wielkie za ta pomoc!!!! Raz kierownik mówił ze na niego tez pokazał zęby...on facetów za bardzo nie lubi...mozliwe ,że własnie ktos go bił:( Jutro przeszukam cały dom u mamy może cos na bazarek znajde i wystawię na Suńka. Zmienie tez ogłoszenie na allegro i dam kontakt do ciebie. Quote
Iskra73 Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 ;)No to jestem w domu !! Tanitka bardzo dziekuje za smsa. Tak , jak powiedzialam pieniazki od Ciebie przeznaczymy z Ania na sterylke dobki , ktora jest tak samo chuda jak Suniek i tez ma problemy z jelitami. Jednak ona juz chyba powoli pokonuje chorobe:lol: Bardzo dziekuje za opieke nad Sunkiem . On w stosunku do Twoich psow to gowniarz jest . Mlode to i jeszcze glupiutkie:p Mam nadzieje ,ze nie bedzie juz jutro na Ciebie powarkiwal;) Czekamy na wiesci jak sie zachowuje, co weterynarz powie i od jutra wystawimy barazki na jego leczenie. Quote
Ania+Milva i Ulver Posted December 2, 2007 Author Posted December 2, 2007 :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Jejku-od razu inny pies:multi::multi::multi::multi: Zdjęcia podmienie na allegro- ehh nie wiem jak dziękować!!!!:loveu::loveu: Quote
zdrojka Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 Słodki chłopak :loveu: Do nas niestety nie może przyjechać, TZ się nie godzi, a u taty na razie nie ma szans na wzięcia psa z przyczyn obiektywnych, szkoda, ślicznie by razem z Małą wyglądali. Quote
tanitka Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 wczoraj Suniek- Tytus został wykąpany, co zniósł dobrze, natomiast cierpliwości na wycieranie mu już nie starczyło:diabloti:. Awantura była potem straszna na własne odbicie w lustrzanych drzwiach szafy w sypialni, więc drzwi musza byc otwarte:evil_lol:. Noc calutka przespał jak kamień na swoim posłanku. Jest posłuszny, rozumie komendy, ale się mnie boi.:-( Quote
Ania+Milva i Ulver Posted December 3, 2007 Author Posted December 3, 2007 Straszysz psa reklamówka. wrzucasz do kapieli potem tarmosisz przy wycieraniu...:evil_lol::evil_lol: Tytus ma cie dość:diabloti: Przydzie chwila,ze sam do Ciebie podejdzie na mizianko...wczoraj ISKIERKA zafundowała mu niezły szok, ale to wszytko da jego dobra- Tytus-będź grzecznym pieskiem!!!!! Quote
tanitka Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 no wiem, że przegięłam jak na pierwszy dzień, dlatego dziś odpuściłam mu weta, bo by mnie znienawidził i musiałabyście mnie komuś wyadoptować!:evil_lol: taki jestem śliczny, błyszczący po kąpieli:razz: Quote
zdrojka Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 Pierwsze zdjęcie typowo wystawowe :p Jej, jaki on jest podobny do Małej... Quote
zdrojka Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 Nie da rady, decyzja zapadła nieodwołalnie: NIE! :shake: Ale molestować i tak będę :evil_lol: Quote
Iskra73 Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 zdrojka:) za slabo sie starasz i pamietaj z chlopami to tylko dobrocia :).... i seksem, inaczej nic nie zalatwisz:evil_lol: Quote
Panca Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 ale on przystojny:cool3:! czy juz wiadomo na co choruje? Tanitka dobra z Ciebie dziewczyna ze go wzielas na tymczas...:klacz:daj znac co powiedzial wet.Mam nadzieje ze to tylko przejsciowa niestrawnosc np spowodowana stresem?!?! Quote
Recommended Posts