Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 199
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jejku !!!! Nie bylo mnie tydzien a tu takie zmiany. Super!!!!:loveu:
Tanitka jestes kochana i jeszcze raz dziekuje za opieke na Tito.
Nasze pieski trafiaja do roznych domow:) , ale takiego jeszcze zaden nie mial.
Jednak ja zawsze powtrazam wielki swiat , wieksze mozliwosci .
Tanitka ja przywiopze do Ciebie wszystkie ze schroniska, skoro masz taka dobra reke :evil_lol::evil_lol:

Posted

Tanitka ja przywiopze do Ciebie wszystkie ze schroniska, skoro masz taka dobra reke :evil_lol::evil_lol:

dzięki, dzięki, ale moze jednak nie???!!:crazyeye::crazyeye:

czy mogłabym Was dziewczyny brodniczanki poprosić o puszczenie mi faxem karty Suńka w schronisku?

dziś był drugi raz antybiotyk podany .... i koopka też sie poprawiła. MOże on miał zapalenie jelit?:roll:

Posted

Schron nie ma faxu niestety. Ja mam fax u siebie , tylko nie wiem czy nam karte wydadza w schronisku. Poprosimy i zobaczymy. Tanitka podaj nr faxu , tak zebym mogla od razu jak wroce jutro ze schronu z karta wyslac fax do Ciebie.

Posted

nie pisze na watku ale czytam..bo nie zapomnialam wcale o slicznym Tito...choc po historii z psami z zamojskiego schronu powiedzialam sobie ze musze odpoczac od dogo...a jednnak nie jest to takie latwe...chyba wezme na razie pieska na tymczas:cool3:a poki co to bardzo sie ciesze ze Tito dochodzi do siebie i ze bedzie mial domek!!!!a nie mowilam???Wesolych Swiat wszystkim dogomaniakom:diabloti:!

Posted

Panca napisał(a):
choc po historii z psami z zamojskiego schronu powiedzialam sobie ze musze odpoczac od dogo...a jednnak nie jest to takie latwe...chyba wezme na razie pieska na tymczas:cool3:!

...zabrzmialo...przykro...ale niewazne.... widze, ze szykuje sie Tobie tymczas. Ciesze sie, ze nadal chcesz pomagac pieskom, powodzenia!

Posted

planuje tymczas faktycznie - mam taka jedna sunie po nosowce na mysli ale jako ze dopiero po nowym roku a szukamy jej DT od zaraz wiec zobaczymy... pomoge jako DT a potem wezme jakas bide

Posted

no no no Tatiana moje gratulacje:cool2::laola:
skoro masz taka dobra reke to moze teraz czas na Pokera ktory w laczyckim schronie wciaz siedzi?co myslisz? bo ewidentnie masz dobra reke....

Posted

Fajnie, że Tytusek ma już swój stały domek!!!!:bigcool::bigcool::bigcool:

Tanitko! Akurat tak się składa, że wiozłaś naszą Bułeczkę z Miedar do Warszawy. Dziękuję!!!!:loveu:

Posted

Tanitko! Akurat tak się składa, że wiozłaś naszą Bułeczkę z Miedar do Warszawy. Dziękuję!!!!:loveu:

to no witam serdecznie, bardzo mi miło!:lol:

Tytusek spał w nocy w łóżku ze swoim Pańciostwem:cool3:. Ukochał swoją panią i chodzi za nią krok w krok. Najfajniejsze sa do zabawy kapcie:evil_lol:!
Dziś pojechał do domu rodzinnego swojej pani do Łodzi na Święta.:lol:

Wszystko jest dobrze, zachowuje sie przyzwoicie- jedyne co, to będzie uczony chodzenia na smyczy, bo wariat z niego okrutny!:painting:

• 2 weeks later...