tanitka Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 nie zdejmuj go do soboty. Wszystko przeciez może sie zdarzyć.:roll: Quote
zdrojka Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 Ha!!! Super! :multi: Ale i tak czekamy do soboty, tylko po to, aby adopcja została sfinalizowana :evil_lol: Quote
Iskra73 Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 Jejku !!!! Nie bylo mnie tydzien a tu takie zmiany. Super!!!!:loveu: Tanitka jestes kochana i jeszcze raz dziekuje za opieke na Tito. Nasze pieski trafiaja do roznych domow:) , ale takiego jeszcze zaden nie mial. Jednak ja zawsze powtrazam wielki swiat , wieksze mozliwosci . Tanitka ja przywiopze do Ciebie wszystkie ze schroniska, skoro masz taka dobra reke :evil_lol::evil_lol: Quote
tanitka Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 Tanitka ja przywiopze do Ciebie wszystkie ze schroniska, skoro masz taka dobra reke :evil_lol::evil_lol: dzięki, dzięki, ale moze jednak nie???!!:crazyeye::crazyeye: czy mogłabym Was dziewczyny brodniczanki poprosić o puszczenie mi faxem karty Suńka w schronisku? dziś był drugi raz antybiotyk podany .... i koopka też sie poprawiła. MOże on miał zapalenie jelit?:roll: Quote
Ania+Milva i Ulver Posted December 20, 2007 Author Posted December 20, 2007 Ok-postaramy się to załatwic... Powiem ci szcerze ,ze bardzo by mnie ucieszyła jakas diagnoza od weta...bo mamy jeszce pare takich psiaków z ciagła biegunka i nie bardzo wiadomo co robic:( Quote
Iskra73 Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 Schron nie ma faxu niestety. Ja mam fax u siebie , tylko nie wiem czy nam karte wydadza w schronisku. Poprosimy i zobaczymy. Tanitka podaj nr faxu , tak zebym mogla od razu jak wroce jutro ze schronu z karta wyslac fax do Ciebie. Quote
tanitka Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 podałam numer ma prw, nie doszło?:razz: Quote
Ania+Milva i Ulver Posted December 21, 2007 Author Posted December 21, 2007 Doszło doszo-mamay:) ale fax najszybciej ok 15 mozemy podesłac Quote
Panca Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 nie pisze na watku ale czytam..bo nie zapomnialam wcale o slicznym Tito...choc po historii z psami z zamojskiego schronu powiedzialam sobie ze musze odpoczac od dogo...a jednnak nie jest to takie latwe...chyba wezme na razie pieska na tymczas:cool3:a poki co to bardzo sie ciesze ze Tito dochodzi do siebie i ze bedzie mial domek!!!!a nie mowilam???Wesolych Swiat wszystkim dogomaniakom:diabloti:! Quote
sacred PIRANHA Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 Panca napisał(a):choc po historii z psami z zamojskiego schronu powiedzialam sobie ze musze odpoczac od dogo...a jednnak nie jest to takie latwe...chyba wezme na razie pieska na tymczas:cool3:! ...zabrzmialo...przykro...ale niewazne.... widze, ze szykuje sie Tobie tymczas. Ciesze sie, ze nadal chcesz pomagac pieskom, powodzenia! Quote
Ania+Milva i Ulver Posted December 21, 2007 Author Posted December 21, 2007 Jakby co to my mozemy ci psiaka podesłac:):) Quote
tanitka Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 a mówiłam wam, ze Tytus waży teraz 21,25 kg?:razz: - dla przypomnienia pierwsza wizyta u weta - 19,5 kg! Quote
Panca Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 planuje tymczas faktycznie - mam taka jedna sunie po nosowce na mysli ale jako ze dopiero po nowym roku a szukamy jej DT od zaraz wiec zobaczymy... pomoge jako DT a potem wezme jakas bide Quote
Iskra73 Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 ohoho, to grubas sie z niego robi:razz: , w takim tepie jak bedzie przybieral, to co to bedzie za rok :) Quote
tanitka Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 jeden wyżeł co przez moje ręce przeszedł z kaliskiego schronu w tym roku , mieszka w warszawie i waży 40 kg, bo pańcia mu gotuje a on tak patrzy...:evil_lol: Quote
Iskra73 Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 eh.. najgorsze jest to patrzenie , wiem cos na ten temat:evil_lol: Quote
tanitka Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 juhhu, juhhu!!!!:multi::multi::multi::multi: Quote
Ania+Milva i Ulver Posted December 22, 2007 Author Posted December 22, 2007 :loveu::loveu::loveu::smilecol::sweetCyb::cunao::Cool!: Bardzo sie ciesze,że wszystko dobrze i Tito w nowym domku!!!! :Rose::buzi: Bardzo dziękujemy Tanitka za opiekę!!!!I za ratunek dla Tito!!! Quote
Iskra73 Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 Tanitka bardzo , bardzo dziekujemy :loveu::loveu: Quote
Panca Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 no no no Tatiana moje gratulacje:cool2::laola: skoro masz taka dobra reke to moze teraz czas na Pokera ktory w laczyckim schronie wciaz siedzi?co myslisz? bo ewidentnie masz dobra reke.... Quote
maja7 Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 Fajnie, że Tytusek ma już swój stały domek!!!!:bigcool::bigcool::bigcool: Tanitko! Akurat tak się składa, że wiozłaś naszą Bułeczkę z Miedar do Warszawy. Dziękuję!!!!:loveu: Quote
tanitka Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 Tanitko! Akurat tak się składa, że wiozłaś naszą Bułeczkę z Miedar do Warszawy. Dziękuję!!!!:loveu: to no witam serdecznie, bardzo mi miło!:lol: Tytusek spał w nocy w łóżku ze swoim Pańciostwem:cool3:. Ukochał swoją panią i chodzi za nią krok w krok. Najfajniejsze sa do zabawy kapcie:evil_lol:! Dziś pojechał do domu rodzinnego swojej pani do Łodzi na Święta.:lol: Wszystko jest dobrze, zachowuje sie przyzwoicie- jedyne co, to będzie uczony chodzenia na smyczy, bo wariat z niego okrutny!:painting: Quote
zdrojka Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 No i jak ten nasz wariat okrutny się miewa we wspaniałym nowym domu? Mam nadzieję, że Sylwestra przeżył jakoś? Quote
Recommended Posts