zdrojka Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 Iskra73 napisał(a):zdrojka:) za slabo sie starasz i pamietaj z chlopami to tylko dobrocia :).... i seksem, inaczej nic nie zalatwisz:evil_lol: No to przecież mówię, że będę MOLESTOWAĆ! :evil_lol: Quote
Ania+Milva i Ulver Posted December 5, 2007 Author Posted December 5, 2007 Jutro mam w końcu luźniejszy dzień, to poogłaszam Tytusa. Jak on sie miewa? Quote
tanitka Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 Tytus ma się coraz lepiej, bo zaczyna rządzić moimi psami!:lol: Teraz wszyscy się chcą bawić ta samą zabawką na raz!, wszyscy chca być w tym samym miejscu!:evil_lol: - no i zaczynają się powarkiwania, ręce opadają. U weta jeszcze nie byliśmy bo ja też pracuję od rana do nocy, w piątek powinnam zdążyć. Specjalnie nie ma tez takiej potrzeby, bo jemu nic nie dolega, bawi, sie biega, dokazuje- jak normalny młody zdrowy pies. Chyba nawet juz przytył. Myślę że on ma z 8 m-cy bo sika jak suczka:lol:. Quote
sacred PIRANHA Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 moj ma 8 lat i czesto sika jak suczka...on doszedl do wniosku kiedys ze jak nie ma krzaczka to nie ma potrzeby bez sensu lapy podnosic...stary spryciarz:) a Tytus jest piekny po prostu i tyle...zabierz psa ze schronu a zmieni sie nie do poznania...a zmiana zaczyna sie od oczu:) Quote
tanitka Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 ale on nawet rusza sie tak trochę niezgrabnie jak szczeniak:loveu:, a wogóle to jest przepiękny Quote
sacred PIRANHA Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 tanitka napisał(a):ale on nawet rusza sie tak trochę niezgrabnie jak szczeniak:loveu:, a wogóle to jest przepiękny no mi wyglada na szczeniora tak z fotek...na czym jak na czym ale na lyzwach to my sie znamy no nie tanitka? troche sie ich w zyciu naogladalysmy:cool3: przeciez Franio z mojego watku to ostatnio uslyszalam starutenki pies...ma tak z 7 lat hahhahaha...ludzie mysla ze jak ma brode i siwe znaczenia to staruszek jest:evil_lol: a Tytus to na gowniarza wyglada...:diabloti: zagladalas mu w zeby??:diabloti: Quote
Panca Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 powiem tak :gdyby nie moj faworyt Franio o ktorym probuje sie dowiedziec wiecej to bym go wziela...jest totalny i tez nie mam watpliwosci ze jest szczeniorem.Chetnie bym go poznala :cool3: Quote
Ania+Milva i Ulver Posted December 6, 2007 Author Posted December 6, 2007 Panca..nie ma problemu abys na spacerek sie z Tytusem umowiła:) Quote
Ania+Milva i Ulver Posted December 6, 2007 Author Posted December 6, 2007 Tytus na ale gratka http://ale.gratka.pl/ogloszenie/762811_mix_wyzla_w_domu_tymczasowym_zobacz_i.html Za 3 dni kończy sie allegro-wystawie ponownie- mocno wyrożnione. Quote
Ania+Milva i Ulver Posted December 6, 2007 Author Posted December 6, 2007 Warszawskie ogłoszenia http://warszawa.olx.pl/mix-wy-a-w-domu-tymczasowym-zobacz-i-pokochaj-iid-5834482 http://www.gumtree.pl/cgi-bin/add_posting.pl Quote
tanitka Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 Chetnie bym go poznala :cool3: zapraszam - bez zobowiązań;) Quote
Iskra73 Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 Wychodzi na to , ze Tytus jest szczenieciem i dlatego zle znosil schronisko. Wszyscy mysleli , ze to dorosly pies, tu okazuje sie ze to maluszek. Dostawal jedzenie raz dziennie jak dorosly pies , a on potrzebuje jesc jak szczeniak. Poza tym zimno i stad ta niedyspozycja organizmu. Gdyby Tanitka go nie wziela do siebie to nie wiem jak by to sie skonczylo.:-( U nas w schronisku szczenaczkow w zasadzie nie ma . Jesli sa to bardzo krotko, bo przewaznie sa wyadoptowywane. Szczeniaki ida najszybciej. Tanitka dziekujemy z calego serca:loveu: Napisz co tam u naszego lobuza, jak bedziesz miala chwikle:) Quote
tanitka Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 no właśnie wróciliśmu od wetki. Tytus obłaskawiony suchą karmą z ręki zachowywał się wzorowo:lol:. Pani doktor go pomacała po brzuchu- ale brzuch jest miękki- czyli nic się w jelitach nie dzieje (zapalenie, podrażneinie itd), uszy ma szyste, ząbki bialutkie. Waży 19, 5 kg. Został odpchlony. Ponieważ kupa nie jest jeszcze taka jaka powinna być, ale też nie jest rzadka, mam Tytusowi podawać rano i wieczorem tabl. nifuroksazydu i zrobimy badanie kupy na obecnośc lambrii.:roll: Tytus juz umie siadać i podawać łapkę - to bardzo kochany i mądry pies.:loveu: Quote
sacred PIRANHA Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 no to super ze sie uklada...teraz tylko szybko staly domek:):):) Quote
zdrojka Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 Nifuroksazyd nie zaszkodzi, a wyrtuje to, co siedzi w brzuszku :p A jakieś fotki może? Plisss :loveu: Quote
Panca Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 ooo super wiesci:multi: chetnie przyjde go poznac i jakby co pomoge w znalezieniu mu domu bo mlodziak wiadomo ma wieksze szanse Quote
tanitka Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 wcale nie, tylko on się boi jak robię mu zdjęcia, najchętniej skuliłby sie w ciemnym kącie, odwraca wzrok, odchodzi. :shake: Quote
zdrojka Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 Aparatu się boi? Głupolek kochany :loveu: A może na spacerze będzie mniej zauważał? Tylko do tego druga osoba potrzebna... Quote
tanitka Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 no i musi być ten spacerek za dnia- a to moze nastąpić w wolne dni, bo rano ciemno, po południu ciemno, no wogóle ciemno:cool3: Quote
Panca Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 deklaruje sie pospacerowac ze slicznotkiem i fotki porobic:razz: Quote
tanitka Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 rozumiem, ze zapraszasz Tytusa na spacer?:lol: gdzie? ja mieszkam w Wawrze, ale możeby wybrać sie na jakąś wycieczkę z Tytuskiem:razz:, w sobotę czy w niedzielę? Quote
zdrojka Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 Ehhh, ja akurat w weekendy teraz pracuję, też bym się chętnie wybrała z Małą, ciekawe, czy byłyby kłopoty z odróżnieniem w biegu :evil_lol: Quote
Panca Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 ja na mokotowie gornym i bardzo chetnie ino w sobote.Moze gdzies w pol drogi?:lol: Quote
Recommended Posts