Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Iskra73 napisał(a):
zdrojka:) za slabo sie starasz i pamietaj z chlopami to tylko dobrocia :)....
i seksem, inaczej nic nie zalatwisz:evil_lol:

No to przecież mówię, że będę MOLESTOWAĆ! :evil_lol:

• Replies 199
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tytus ma się coraz lepiej, bo zaczyna rządzić moimi psami!:lol:
Teraz wszyscy się chcą bawić ta samą zabawką na raz!, wszyscy chca być w tym samym miejscu!:evil_lol: - no i zaczynają się powarkiwania, ręce opadają.

U weta jeszcze nie byliśmy bo ja też pracuję od rana do nocy, w piątek powinnam zdążyć. Specjalnie nie ma tez takiej potrzeby, bo jemu nic nie dolega, bawi, sie biega, dokazuje- jak normalny młody zdrowy pies. Chyba nawet juz przytył. Myślę że on ma z 8 m-cy bo sika jak suczka:lol:.

Posted

moj ma 8 lat i czesto sika jak suczka...on doszedl do wniosku kiedys ze jak nie ma krzaczka to nie ma potrzeby bez sensu lapy podnosic...stary spryciarz:)
a Tytus jest piekny po prostu i tyle...zabierz psa ze schronu a zmieni sie nie do poznania...a zmiana zaczyna sie od oczu:)

Posted

tanitka napisał(a):
ale on nawet rusza sie tak trochę niezgrabnie jak szczeniak:loveu:, a wogóle to jest przepiękny

no mi wyglada na szczeniora tak z fotek...na czym jak na czym ale na lyzwach to my sie znamy no nie tanitka? troche sie ich w zyciu naogladalysmy:cool3:
przeciez Franio z mojego watku to ostatnio uslyszalam starutenki pies...ma tak z 7 lat hahhahaha...ludzie mysla ze jak ma brode i siwe znaczenia to staruszek jest:evil_lol:
a Tytus to na gowniarza wyglada...:diabloti:
zagladalas mu w zeby??:diabloti:

Posted

powiem tak :gdyby nie moj faworyt Franio o ktorym probuje sie dowiedziec wiecej to bym go wziela...jest totalny i tez nie mam watpliwosci ze jest szczeniorem.Chetnie bym go poznala :cool3:

Posted

Wychodzi na to , ze Tytus jest szczenieciem i dlatego zle znosil schronisko. Wszyscy mysleli , ze to dorosly pies, tu okazuje sie ze to maluszek. Dostawal jedzenie raz dziennie jak dorosly pies , a on potrzebuje jesc jak szczeniak. Poza tym zimno i stad ta niedyspozycja organizmu. Gdyby Tanitka go nie wziela do siebie to nie wiem jak by to sie skonczylo.:-( U nas w schronisku szczenaczkow w zasadzie nie ma . Jesli sa to bardzo krotko, bo przewaznie sa wyadoptowywane. Szczeniaki ida najszybciej.
Tanitka dziekujemy z calego serca:loveu:

Napisz co tam u naszego lobuza, jak bedziesz miala chwikle:)

Posted

no właśnie wróciliśmu od wetki. Tytus obłaskawiony suchą karmą z ręki zachowywał się wzorowo:lol:. Pani doktor go pomacała po brzuchu- ale brzuch jest miękki- czyli nic się w jelitach nie dzieje (zapalenie, podrażneinie itd), uszy ma szyste, ząbki bialutkie. Waży 19, 5 kg.
Został odpchlony.
Ponieważ kupa nie jest jeszcze taka jaka powinna być, ale też nie jest rzadka, mam Tytusowi podawać rano i wieczorem tabl. nifuroksazydu i zrobimy badanie kupy na obecnośc lambrii.:roll:

Tytus juz umie siadać i podawać łapkę - to bardzo kochany i mądry pies.:loveu: