Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 999
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

u Szyszki jako tako - nerki nie ruszyły , dostajemy leki no i karma , może coś pomoże
humor Szyszki jest dobry, przybiega witać się , na spacery bardzo chętnie chodzi i domaga się ich
boli ją bok brzuszka i to jest jedyne chyba co jej dokucza , przestała spać u Maćka na łóżku teraz sypia na swoim posłanku i nikogo nie wpuszcza :evil_lol:

Posted

siusia sama i pije duże ilości wody a potrafi być odwodniona , kroplówki nie dają efektów w dodatku Szyszce żyły pękają i tak miałam krwotok i to straszny bo jej pękła nad wenflonem i strumień leciał, Szyszka wylizuje te łapki nawet teraz kiedy już dawno nie ma wenflonu
karmę je jak jej zmieszam z puszką , samej suchej nie rusza :mad:

Posted

Belka karmę jada o wiele chętniej, jesli namoczę jej. Wtedy mało mięska daję, a ona wcina ze smakiem.
Olenko, jesli sam robi sioo, to nerki pracują trochę. Mam nadzieję, że będzie dobrze.
Z tymi wenflonami :-(

Posted

tłumaczono mi jak głupkowi i tak też Wam napiszę :cool3::cool3:
nerki pracują ale jakoś tak że trują organizm bo nie oczyszczają z toksyn i dlatego te wyniki są takie złe , ale Szyszka zawsze sama siusiała , jest jeszcze sprawa taka że po wynikach widać że jest guz i to jest na trzustce i z tym nic już się zrobić nie da i to ją boli

Posted

Szyszka zwraca wszystko co zje:shake:
znów bedą kroplówki ale podskórne , jest to cholerny problem bo ja teraz pracuje 2 dni noc, 2 dni dzien i wolne , w sobote jedziemy no chyba że noc nie będzie tragiczna w mojej pracy to pojade jutro

Posted

Niewiasta_21 napisał(a):
O rety...dlaczego Szyszka nie moze bidulka dojsc do siebie :-(

bo Szyszka ma wszystko chore, teraz walczymy z nerkami ale każdy organ jest chory - nerki najbardziej
Szyszka ma guza - badania pozbawiły złudzeń - będzie jeszcze gorzej:shake:

Posted

Przy fatalnych nerkach tak jest... pies zwraca to co zje, jest mu mdło.
Czy Szyszka dostaje IPAKITYNINE? To lek na nerki właśnie, pomaga odtruwać organizm.

Posted

Neris napisał(a):
Przy fatalnych nerkach tak jest... pies zwraca to co zje, jest mu mdło.
Czy Szyszka dostaje IPAKITYNINE? To lek na nerki właśnie, pomaga odtruwać organizm.

jeśli jest ten lek w tabletkach to nie dostaje, jesli w zastrzyku to może tak ale nie regularnie