Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Roki waży 49 kilo :placz: Ma małe tłuszczaki , ale wet powiedział , że nie warto ich operować . Są , malutkie , a on już stary i lepiej go nie meczyć operacją .Coraz gorzej z tymi zgredzikami .

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

to dobrze ,że niestrawność ,a nie coś gorszego ,ale rachunki są:shake:, ale dobrze ,że nie serce
my też jedziemy w piątek do weta i się wyjaśni czy robić zabieg Rudolfowi

Posted

figa33 napisał(a):
no i niestety trzeba zrobić zabieg , bo guz jest blisko węzła chłonnego i jeden sutek do usunięcia .... ech...:shake:

Nie martw się . To prosty zabieg .

Posted

no martwię się ,ale nie ma rady, za tydzień ciachanie...
za to Rudol robi się kwadratowy , przez miesiąc przytył 0,5kg:-o , wet powiedział ,ze możliwe ,ze to po kastracji i tendencja do tycia , on nie je dużo , może kupię mu royala obesity? na pewno za mało ruchu niestety..

a tu tacy jesteśmy biedni u weterynarza

Posted

Rudek dochodzi do siebie , a właściwie wygląda na okaz zdrowia ,i niech tak zostanie, dzisiaj niechcący przejechałam mu ręką po szwie , to nawet nie zauważył..:multi:
aaa i się odchudzamy , razem, On i ja...

Posted

figa33 napisał(a):
Rudek dochodzi do siebie , a właściwie wygląda na okaz zdrowia ,i niech tak zostanie, dzisiaj niechcący przejechałam mu ręką po szwie , to nawet nie zauważył..:multi:
aaa i się odchudzamy , razem, On i ja...

Rudolfa odchudzić łatwiej . Nie dasz mu jeść i po sprawie , Sam sobie nie weżmie :evil_lol:

• 2 weeks later...
Posted

no pewnie i okazało się ,że to przysmak nad przysmaki:lol:
a Rudolf to był nieprzytomny ze zmęczenia .. cały czas ze mną w kuchni siedział...:evil_lol:

Posted

figa33 napisał(a):
no pewnie i okazało się ,że to przysmak nad przysmaki:lol:
a Rudolf to był nieprzytomny ze zmęczenia .. cały czas ze mną w kuchni siedział...:evil_lol:

Biedactwo :shake: Tak wykorzystywać psa w kuchni . To się w głowie nie mieści :evil_lol: