Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

figa33 napisał(a):
mam nadzieję ,że tak ,ale dzisiaj wyczułam mały guzek na podbrzuszu u niego i gorąco mi się zrobiło....:shake:

To pewnie tłuszczak , nie martw się na zapas .

Posted

a takie mam bijatyki na balkonie, rwetest jest niesamowity, może wiecie co to za ptaki są te większe , może szpiki? ale szpaki są chyba bardziej szarawe , a te czarne z długim dziobkiem

Posted

Nie mam pojęcia co to za ptaszki . To masz wesoło :loveu: Ja nie moge karmic ptaków , bo mam za dużo kotów . Tych domowych w klatce nie ruszaja, choc stoją na parapecie , ale dzikie ptaszki sa w niebezpieczeństwie :cool3:

Posted

no i trzeba będzie usunąć guzka i dać do histopatologii, gdzieś za miesiąc , ponieważ dziś został zaszczepiony na wirusówki.. ech .... jakoś mi tak :shake:

Posted

wlaśnie nie wiem , bo niedawno go odkryłam , mam miesiąc na obserwację, ale wet twierdzi ,ze u tak młodego psa lepiej usunąć,u starego by odradzał , ale u niego nie , no ładnie , prawda?
ale to nic ,usunie się i już , muszę myśleć pozytywnie..:shake:

Posted

czy można psom podawać wywar z grzybów? może to głupie pytanie , ale trochę znam się na chińskich grzybkach( a właściwie mój Tz. ) ,wiem ,że mają dobre własności p/nowotworowe , może zacznę podawać Rudolfowi , bo jak on w wieku 2 lat ma tendencję do guzów , to nie wiem co będzie później....
za bardzo wymyślam?:smokin::hmmmm:

Posted

śniegowy pies:cool3:

takie cudo do nas podeszło:lol:

już Cię zauważyłem:cool3:

niezła gromadka:cool3:

ale my wracamy do Pani, tacy jesteśmy czasem grzeczni:cool3:

Posted

u nas też obrzydliwie ,psy wracają tak ubłocone , że nie ma sensu teraz ich kapać ,zresztą Rudolf przy tych jego przeziębieniach,
ale może to już wiosna idzie:B-fly:

• 2 weeks later...
Posted

guzek Rudolfa się zmniejszył wyraźnie , ale jest , nie wiem , może nie trzeba wycinać , choć ja bym wolała wyrzucić to świństwo

troszkę dla przypomnienia , wczorajszy spacerek, czesanko , bo strasznie zarosłem