Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dziś piękna pogoda i od razu długi spacer , Rudolf wrócił na "ostatnich nogach ":evil_lol: , wreszcie wybiegany

A tu uczymy się czekać , całkiem na to dobrze idzie:lol:

Fajnie , bo dużo psów i można się "socjalizować" :cool3:

Posted

Byliśmy pod Cytadelą , wymarzone miejsce na spacery z psami

A to zdjęcie musiałam umieścić , ten "pociąg" mnie powalił:evil_lol:

A tu uczymy się chodzić przy nodze , też nam dobrze szło:multi: , ech ,żeby tak zawsze było..

ale jestem zadowolony!:loveu:

Posted

to jest taki nieduży park przy domkach jednorodzinnych i segmentach , przy Cytadeli ,takim dawnym kompleksie wojskowym, twierdza rosyjska/carska , właściwie prawie w centrum , ale daleko od ulicy i psy nikomu nie przeszkadzają :lol:
a Rudolf po tej wycieczce to padł w domu i spał cały czas , obudził się tylko na michę i wieczorny spacer:evil_lol:

Posted

pomęczę was jeszcze zdjęciami z dziś :cool3: , w sumie niewiele się różnią od wczorajszych:evil_lol:, tylko inne psiaki były w parku
miało padać , a była piękna pogoda

znów się tworzy pociąg

do wyboru i koloru

Rudolf nie może iść normalnie ścieżką , tylko trzeba wejść do kanału , a potem się przeziębia:cool3:

Rożnica wysokości:cool3:

Posted

a dzisiejszy spacer na Polu Mokotowskim , psiaków co nie miara , jak zwykle tam
Rudolf przeszczęśliwy , już od rana kręcił się niecierpliwie , chyba już wie, że w wolne dni są wycieczki:lol:

Każda kałuża błotna jego

Dzisiejsze zdjęcia będą głownie pod tytułem " Zapoznajemy nowych kumpli"

Wbrew temu co widać to jednak tam były 4 ogonki:evil_lol: i wreszcie mniejsze od Figi

Posted

a tam z tyłu widać gromadę psów , jednak trochę się bałam wejść w centrum , bo to były w większości duże psy , bo na jedno piskliwe figowe hau Rudolf gotowy do walki:mad:

wypadły mi nagrody i było używanie:cool3:

nawet amstaff nam nie straszny , zresztą 100 razy wolał piłeczkę od nas:evil_lol:

i beagle był , wcale nie chciał wrócić do pana

proszę bardzo jak ładnie chodzimy przy nodze :multi:( czasami jak chcemy:cool3:)

Posted

A z ciekawostek powiem Wam ,że Rudolf robi się coraz większą przelepą , jest u nas już dość długo a nie odstępuje nas na krok . Figa może pójść do drugiego pokoju i spać , ale nie Rudolf . On się nie położy sam .Przylepka niesamowita.:lol:

a taką mamy zimę :mad:

Posted

figa33 napisał(a):
ojej:-( a co z nim ? serce?:shake:

Na szczęście nie .
Kazali mi jechac natychmiast po wysłuchaniu objawów . Na szczęście to tylko niestrawnosc . Musiał coś zjesc w lesie wczoraj . Ma 40 st gorączki , drgawki , slinotok , bąki puszcza masakryczne . Myśleli , że to obrzęk płuc , na szczęście to chyba nic strasznego . Dostał leki , jutro znowu wizyta . Rachunek 60 zł .:roll: Wykończą nas te zwierzaki .