Jump to content
Dogomania

Czego brak na dogomanii?  

370 members have voted

1. 1. Czego brak na dogomanii?

• ogłoszenia hodowli i miotów
      126
    • baza psich imion
      38
    • baza bezdomnych psów
      182
    • więcej artykułów
      17
    • katalog stron www
      28

Recommended Posts

• Administrators
Posted

Czas na rozbudowę serwisu, ale z uwagi na ograniczone możliwości musimy po kolei dodawać nowe opcje. Dlatego też zwracam się z pytaniem, czego Wam najbardziej tutaj brakuje.

• Replies 81
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

zgadzam się z erią - baza bezdomnych psów!
i jeszcze druga moja propozycja: baza schronisk, przytulisk i fundacji [SIZE=2]- podana lokalizacja, nr. telefonu i jeśli jest to link do wątku na dgm :lol:
myślę że to byłoby bardzo przydatne...

Posted

A ja chciałam umieścić baner na Dogomanii, ale pomimo wielu próśb o kontakt, podanie jakiegoś numeru telefonu, czegokolwiek, niczego się nie doczekałam. Może najpierw warto usprawnić działanie tego, co jest, z później brać się za nowe rzeczy?

Posted

Aarionne napisał(a):
A ja chciałam umieścić baner na Dogomanii, ale pomimo wielu próśb o kontakt, podanie jakiegoś numeru telefonu, czegokolwiek, niczego się nie doczekałam. Może najpierw warto usprawnić działanie tego, co jest, z później brać się za nowe rzeczy?

Możesz jaśniej?

Posted

Moja firma chciałabym zamieścic płatną reklame na dogomanii czyli baner. Zapoznalismy się z cennikiem na stronie i chcielismy sie dowiedzieć więcej szczegółów w zakresie współpracy, ale nikt nie odpowiada na maile, a nie ma podanego żadnego telefonu kontaktowego :/ W sumie w tej sprawie wysłalismy 5 lub 6 maili. I cisza. Czy moge na priv dostac jakiś telefon kontaktowy?

Posted

Hm, wszystkie są potrzebne, ale ja się opowiedziałam za ogłoszeniami hodowli i miotów ;) Może dzięki tej sondzie nareszcie wejdą w statut rzeczy zgodnych z regulaminem iu będzie można umieszczać tu takie ogłoszenia ;) Przeciez dogomania ma wielką przeglądalność w porównaniu do innych forumowisk internetowych i takie coś bardzo ułatwiłoby hodowcom sprzedaż szczeniąt! Oczywiście też z drugiej strony nie opowiadam się za spamem, także mogą wejść jakieś ograniczenia, żebym potem nie widziała w każdym wątku postów z linkami do podstrony na dgm i tekstów typu "wkikajcie w hiperłącze i wchodźcie!" - nie, takie coś zdecydowanie by mnie denerwowało. Ogłoszenia powinny wejść, ale powinny tez wraz z tym posiąść skonkretyzowaną formułę w regulaminie Dogomani, ot takie moje zdanie ;-)

Posted

Je stawiam na bazę bezdomnych psów, ale - jak już baffi2 wspomniała - super rozwiązaniem byłaby baza schronisk (z adresami, telefonami, mailami i stronami www). Bo czasami wiadomo o jakimś psie, a nie do końca wiadomo, gdzie dokładnie znajduje się schronisko, w którym on przebywa. ;)

Pozdrawiam.

Posted

Ja, z uwagi na to, że pracuję w przytulisku:eviltong:, i "bawię się" w te ogłoszenia:razz:, również jestem za bazą bezdomnych psów, a i dane kontaktowe schronisk byłyby przydatne, więc... pracujcie nad tym, pracujcie! :cool3:

Posted

BBeta napisał(a):
Ogłoszenia hodowli i miotów oraz baza bezdomnych psów, kolejność dowolna ;)

Marlena:) napisał(a):
Ja też jestem za bazą bezdomych psów i ogłoszeniami miotów i hodowli :lol:.

Dołączam się ;)

Guest Agata_B
Posted

Ja jestem zdecydowanie za:
-ogłoszenia hodowli i miotów
-
baza bezdomnych psów

Posted

[quote name='Matusz']moim zdaniem też, stopniowo przydałyby się wszystkie te wymienione rzeczy ;)

ale najbardziej:
ogłoszenia hodowli i miotów

baza bezdomnych psów
zgadzam się z tym :)
aby mniej było bezdomnych psów należy zadbać o to aby rozpowszechniać rodowodowe pieski :)

Posted

[quote name='Spanielka_Molly']Hm, wszystkie są potrzebne, ale ja się opowiedziałam za ogłoszeniami hodowli i miotów ;) Może dzięki tej sondzie nareszcie wejdą w statut rzeczy zgodnych z regulaminem iu będzie można umieszczać tu takie ogłoszenia ;) Przeciez dogomania ma wielką przeglądalność w porównaniu do innych forumowisk internetowych i takie coś bardzo ułatwiłoby hodowcom sprzedaż szczeniąt! Oczywiście też z drugiej strony nie opowiadam się za spamem, także mogą wejść jakieś ograniczenia, żebym potem nie widziała w każdym wątku postów z linkami do podstrony na dgm i tekstów typu "wkikajcie w hiperłącze i wchodźcie!" - nie, takie coś zdecydowanie by mnie denerwowało. Ogłoszenia powinny wejść, ale powinny tez wraz z tym posiąść skonkretyzowaną formułę w regulaminie Dogomani, ot takie moje zdanie ;-)

a jak by była baza bezdomnych psów to setki a nawet tysiące bidulków miałoby większą szansę na domek... warto skupić się na tym aby pomagać bezdomnym psom a nie kupować psy z chodowli...
to tylko taka sugestia;)
Pozdrawiam

Posted

[quote name='Matusz']moim zdaniem też, stopniowo przydałyby się wszystkie te wymienione rzeczy ;)

ale najbardziej:
ogłoszenia hodowli i miotów
baza bezdomnych psów

Dogomania to nie bazar.:cool1:
Jestem przeciwna wszelkim ogłoszeniom.
Jest linkownia, gdzie są linki do stron hodowli, a tam ogłoszenia.
To w zupełności wystarczy.:cool1:

Posted

irysek napisał(a):
ja glosowalam na baze, ale wszystko pewnie sie z czasem przyda.
baffi baza schronisk juz jest na dogo z numerami adresami itd...

jest?! gdzie??:oops: :razz: