Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Znów przeczytałam cały wątek (nie wiem dlaczego w najważniejszym momencie jest coś pochrzanione z postami - tak jakby się nałożyły na siebie strony i wpisy są niepełne... poucinane - może to tylko tak u mnie wygląda)
[quote name='Tomo 2'] Tak pogoda extra Elunia dba o Was
[/quote]
Tomo!!!
Zacytowałam ten post, bo w tym czasie ja wylądowałam w szpitalu - wy paliliście znicze dla Rotti, zastanawialiście się nad odnowieniem literek na nagrobku...... a ja..... wracałam do tego świata - czyżby Rotti zadbała również o mnie??? Czy dzięki niej żyję??? WSZYSTKO JEST MOŻLIWE!!!

Myślę, Rotti, że maczałaś w tym palce.:cool3:

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[B][COLOR="DarkGreen"]Tak kochana Tomo miał się rozejrzeć za firmą, która by to zrobiła. Nawet podsunęłam mu ulotkę.Tak więc literkami się zajmiemy.
samograjko powiem CI tak, że ELa na pewno ma na nas oko.[/COLOR][/B]

Posted

Samograjku napewno tak było.Litekami się zajmę w tym tygodniu / cena ,temin itp/Oko to ona musi na was mieć : by nic złego się Wam nie przydarzyło i z każdej opresji byście wychodziły cało Pozdrowionka

• 2 weeks later...
Posted

[COLOR=blue]...Rottasku- wpadam do Ciebie i dopisuję. Wielka radość przed nami. Bogdanka- ROTTI za tydzień zostanie mamą a TY babcią chrzestną- oby tylko szczęśliwie i zdrowo wszystko- Darz Bór- wierzę, że tak będzie bo Ty na bank czuwasz nad swoimi chrześniakami...[/COLOR]

• 4 weeks later...
Posted

[quote name='Agga'][B][COLOR=darkgreen]Elu na weekend będę w Poznaniu. Postaram się do CIEBIE zajrzeć.[/COLOR][/B][/quote]

Jesli uda Ci sie odwiedzic Ele,prosze (jesli moge,oczywiscie) o male swiatelko ode mnie.Dziekuje.

Posted

[quote name='*zaba*']Jesli uda Ci sie odwiedzic Ele,prosze (jesli moge,oczywiscie) o male swiatelko ode mnie.Dziekuje.[/quote]

Eli nie znałam ale poproszę o znicz odemnie.
Jeżeli nie będzie to problemem

Posted

[quote name='BeataSabra']Eli nie znałam ale poproszę o znicz odemnie.
Jeżeli nie będzie to problemem[/QUOTE]

Przecież zawsze dogomanicy zapalają niebieskie znicze w imieniu wszystkich..

Guest Agata_B
Posted

Eh, straszna sprawa. :(:(

Nie wiem czy mogę zapytać, ale co się stało z pieskami p. Eli?
(')(')....

Posted

[quote name='Agata_B']...co się stało z pieskami p. Eli?
(')(')....[/quote]
[COLOR=blue]Możemy być spokojni. Borys i Rotti mają wspaniałe domy i wspaniałych opiekunów- to była cała akcja- bardzo starannie zostały wyszukane dla nich domy- wspaniali charciarze pilnują jak się im wiedzie i są z ich opiekunami w kontakcie.[/COLOR]

Posted

[B][COLOR="DarkGreen"]Niestety tym razem nie udało mi się pojechać.:roll: Ale myślami byłam tam.
Za każdym razem zapalamy znicze od dogomaniaków. Zawsze płoną niebieskie znicze.

Napisałam do Azir, żeby skontaktowała się z synem Eli. My dogomaniacy chcielibyśmy odnowić u Eli te napisy. Ale przedtem wypadało by się spytać syna.Jeśli nie będzie miał nic przeciwko zrobimy tak jak chcieliśmy.[/COLOR][/B]

Posted

Rozmawiałam z synem Rotti i nie ma on nic przeciwko temu, żeby odświeżyć napisy na płycie jego Mamy.
Wyślę mu linka do tego wątku, aby przekonał się, że pamięć o Niej nie zgasła i Dogomania pamięta :).