samograj Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 Znów przeczytałam cały wątek (nie wiem dlaczego w najważniejszym momencie jest coś pochrzanione z postami - tak jakby się nałożyły na siebie strony i wpisy są niepełne... poucinane - może to tylko tak u mnie wygląda) [quote name='Tomo 2'] Tak pogoda extra Elunia dba o Was [/quote] Tomo!!! Zacytowałam ten post, bo w tym czasie ja wylądowałam w szpitalu - wy paliliście znicze dla Rotti, zastanawialiście się nad odnowieniem literek na nagrobku...... a ja..... wracałam do tego świata - czyżby Rotti zadbała również o mnie??? Czy dzięki niej żyję??? WSZYSTKO JEST MOŻLIWE!!! Myślę, Rotti, że maczałaś w tym palce.:cool3: Quote
Agga Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 [B][COLOR="DarkGreen"]Tak kochana Tomo miał się rozejrzeć za firmą, która by to zrobiła. Nawet podsunęłam mu ulotkę.Tak więc literkami się zajmiemy. samograjko powiem CI tak, że ELa na pewno ma na nas oko.[/COLOR][/B] Quote
Tomo 2 Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 Samograjku napewno tak było.Litekami się zajmę w tym tygodniu / cena ,temin itp/Oko to ona musi na was mieć : by nic złego się Wam nie przydarzyło i z każdej opresji byście wychodziły cało Pozdrowionka Quote
bea100 Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 [COLOR=blue]...Rottasku- wpadam do Ciebie i dopisuję. Wielka radość przed nami. Bogdanka- ROTTI za tydzień zostanie mamą a TY babcią chrzestną- oby tylko szczęśliwie i zdrowo wszystko- Darz Bór- wierzę, że tak będzie bo Ty na bank czuwasz nad swoimi chrześniakami...[/COLOR] Quote
BeataSabra Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 Rotti Czy to wszystko ma sens ?? Czy się coś na lepsze zmieni?? Rotti dla Ciebie [B][COLOR=Yellow](*){*} [*] [/COLOR][/B] Quote
Tomo 2 Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 Myślę że tak w końcu , w kontynujecie dzieło zapoczatkowane przez Rotti . Quote
ata Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 czas tak szybko plynie..... Rotii.... [*] Quote
bea100 Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 [COLOR=blue]Pamiętam Cię Rotti i nie zapomnę.[/COLOR] Quote
AgaiTheta Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 Rotti dzisiaj do Ciebie dołączył Luciano Pavarotti. Teraz będzie Wam śpiewał... Dla Was ... [*]... Quote
Agga Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 [B][COLOR="DarkGreen"]Elu na weekend będę w Poznaniu. Postaram się do CIEBIE zajrzeć.[/COLOR][/B] Quote
Ewelina & Hera Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 Dla Rotti: [*] [*] [*] [*] :-( Quote
*zaba* Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 [quote name='Agga'][B][COLOR=darkgreen]Elu na weekend będę w Poznaniu. Postaram się do CIEBIE zajrzeć.[/COLOR][/B][/quote] Jesli uda Ci sie odwiedzic Ele,prosze (jesli moge,oczywiscie) o male swiatelko ode mnie.Dziekuje. Quote
BeataSabra Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 [quote name='*zaba*']Jesli uda Ci sie odwiedzic Ele,prosze (jesli moge,oczywiscie) o male swiatelko ode mnie.Dziekuje.[/quote] Eli nie znałam ale poproszę o znicz odemnie. Jeżeli nie będzie to problemem Quote
Justa Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 [quote name='BeataSabra']Eli nie znałam ale poproszę o znicz odemnie. Jeżeli nie będzie to problemem[/QUOTE] Przecież zawsze dogomanicy zapalają niebieskie znicze w imieniu wszystkich.. Quote
goldenka245 Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 Ja również sie dołączam [''] Czytałam nie dawno ten wątek....starałam się przeczytac cały... niestety nie wyszło, może to nadrobie... Tak mi przykro [*] Quote
Guest Agata_B Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 Eh, straszna sprawa. :(:( Nie wiem czy mogę zapytać, ale co się stało z pieskami p. Eli? (')(').... Quote
bea100 Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 [quote name='Agata_B']...co się stało z pieskami p. Eli? (')(')....[/quote] [COLOR=blue]Możemy być spokojni. Borys i Rotti mają wspaniałe domy i wspaniałych opiekunów- to była cała akcja- bardzo starannie zostały wyszukane dla nich domy- wspaniali charciarze pilnują jak się im wiedzie i są z ich opiekunami w kontakcie.[/COLOR] Quote
Agga Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 [B][COLOR="DarkGreen"]Niestety tym razem nie udało mi się pojechać.:roll: Ale myślami byłam tam. Za każdym razem zapalamy znicze od dogomaniaków. Zawsze płoną niebieskie znicze. Napisałam do Azir, żeby skontaktowała się z synem Eli. My dogomaniacy chcielibyśmy odnowić u Eli te napisy. Ale przedtem wypadało by się spytać syna.Jeśli nie będzie miał nic przeciwko zrobimy tak jak chcieliśmy.[/COLOR][/B] Quote
bea100 Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 [COLOR=blue]Agga: to doskonała i wyważona decyzja.[/COLOR] Quote
Azir Posted September 13, 2007 Author Posted September 13, 2007 Rozmawiałam z synem Rotti i nie ma on nic przeciwko temu, żeby odświeżyć napisy na płycie jego Mamy. Wyślę mu linka do tego wątku, aby przekonał się, że pamięć o Niej nie zgasła i Dogomania pamięta :). Quote
Recommended Posts