jovka Posted July 5, 2004 Posted July 5, 2004 Boze... Nie bylo mnie 'tylko' dwa tygodnie, a tu taka wiadomosc :cry: :cry: :cry: Rotti... nie ma takich slow... Quote
Zielucha Posted July 6, 2004 Posted July 6, 2004 Rety... :cry: Bardzo mi jest przykro... Ja miałam siostrę chorą, ale sie dobrze skończyło, z Rotti tez tak miało być... ['] ['] ['] Quote
tufi Posted July 6, 2004 Posted July 6, 2004 dzis dotarly kolejne pieniadze od Was: Sulechów - 30 Warszawa - 40 Milanówek - 15 Co dało 85zl, a w sumie 465zl Quote
JoannaP Posted July 7, 2004 Posted July 7, 2004 Nie chcę nic narzucać - ale podobno nie została zamówiona żadna msza za Elę.... :cry: Quote
arima Posted July 7, 2004 Posted July 7, 2004 Choc nie znałam Roti,jestem pełna podziwu dla niej,ze zjednała sobie az tyle przyjaciół.-Musiała byc wielka.Sledziłam ten temat od początku i nawet przez minute nie pomyslałam,ze tak to sie zakonczy.Załuje ze nie brałam udziału w pomocy dla Roti.Chciałabym Ją pozegnac chociaż.Czy ktos moze mi powiedzieć jak dojechać na ten cmentarz od strony Gniezna?Bo kompletnie nie znam Poznania Quote
tufi Posted July 7, 2004 Posted July 7, 2004 Dzisiejsze wplaty: Swarzędz - 80 Bełchatów - 30 Warszawa - 10 --------- 120 Razem: 585,00 Z zadeklarowanych wplat powinno dojsc jeszcze jakies 300zl Mysle, ze pomysl ze msza jest bardzo dobry - co Wy o tym sadzicie? Arima - wysylam PW z objasnieniami Quote
JoannaP Posted July 7, 2004 Posted July 7, 2004 http://mapapoznania.wlkp.com.pl/index.php/action/1207/war/glo?PHPSESSID=6a094af74f00f8466281594f0c83cd02 to plan Poznania, Cmentarz jest dokładnie po przeciwnej stronie miasta (patrząc od wjazdu ze strony Gniezna) Ogólnie i w skrócie - po wjeździe do Poznania na krzyżówce ze światłami skręcisz w prawo i cały czas prosto, miniesz MAKRO po prawej stronie i aż się skończy dwupasmówka (ul.Serbska) . Tam zjedziesz w lewo na ul.Niestachowską - też dwupasmówka, przebiega pod Serbską UWAGA - na niektórych planach jest to ul.Wincentego Witosa. . Pojedziesz aż do ronda (skrzyżowanie ul.Przybyszewskiego i Grunwaldzkiej - po prawej będzie szpital z czerwonej cegły). Na rondzie w prawo, w ul.Grunwaldzką i wzdłuż tramwaju, cały czas prosto, dojedziesz do cmentarza - po prawej stronie. Najpierw miniesz pierwszą pętlę tramwajową, ZA cmentarzem jest druga pętla tramwajowa. Musisz skręcić PRZED cmentarzem w prawo - ul.Cmentarna - i pojechać pod boczne wejście - jest tam parking i kioski z kwiatami. Na wprost tego wejścia jest kaplica. Masz do przejechania całe miasto, ale wydaje mi się, że podałam najłatwiejszy dojazd. PS Tak długo pisałam, ze Tufi mnie wyprzedziła. Najważniesze byś dojechała. TUFI: ja jestem za tym by dac na mszę, prosze o wypowiedzenie się innch Quote
tufi Posted July 7, 2004 Posted July 7, 2004 Ja podalam inny dojazd - jakbys wjezdzala przez Swarzedz - wiec musisz spojrzec na mape, ktoredy wjezdzasz i wybrac dojazd. Quote
banjo Posted July 7, 2004 Posted July 7, 2004 Bardzo dobry pomysł z mszą (a pieniążki wyślę jutro to zawsze jakiś grosz więcej :wink: ) Quote
Taysha Posted July 7, 2004 Posted July 7, 2004 czesc nie bardzo moge sie polapac w tym temacie :oops: na cosie skladamy czy ja tez moge? :oops: Quote
PIKA Posted July 7, 2004 Posted July 7, 2004 Z jakies pół roku temu, umówiłam się Elą, że kiedy będę miała urlop do do niej pojadę :( Miałysmy jechac razem do Stobnicy. :( Ja ze swojej obietnicy sie wywiążę. Mam urlop i jutro jadę........... do niej Szkoda, że Eli nie pozwolono również się z obietnicy wywiązac :( Szczęsliwa Ela Rotti i jej dwaj NIEROZŁĄCZNI przyjaciele TAKĄ JĄ BĘDZIEMY PAMIĘTAĆ Quote
tufi Posted July 7, 2004 Posted July 7, 2004 Taysha - skladalismy sie na wieniec dla Eli, pozostale pieniazki pojda na jedzenie dla Jej dla psow i jesli cos jeszcze zostanie, to dla syna - na niezbedne teraz wydatki. Jesli chcialabys jeszcze jakos pomoc, to moze wplac jakies pieniazki na jakiekolwiek schronisko - Ela by sie cieszyla. W tej chwili uzbieralam juz sporo pieniedzy od Was, wiec juz nie ma w sumie koniecznosci dodatkowych wplat. Quote
Taysha Posted July 7, 2004 Posted July 7, 2004 ja wplacilam juz pieniazki, sama prowadze taka akcje na rzecz zwierzakow, ale gdyby cos to pisz chetnie pomoge Quote
banjo Posted July 7, 2004 Posted July 7, 2004 Tufi myślę że pieniążki, które zostaną mogą być przeznaczone również na znicze, w końcu co jakiś czas należy się Rotti od Dogomaniaków znicz, a Ty pewnie będziesz Ją odwiedzać :cry: Quote
tufi Posted July 7, 2004 Posted July 7, 2004 No faktycznie - juz nie mysle, boje sie jutra... JoannaP kupila juz od nas niebieskie znicze... Zawsze bedziemy pamietac Quote
Kika Posted July 7, 2004 Posted July 7, 2004 tufi i wszyscy, którzy wybierają się pożegnać Elę w jutrzejszy dzień: Niech przesłaniem dla Was będą słowa Stefana Kardynała Wyszyńskiego z "Kromki chleba" na dzień 8 lipca: "Coraz bardziej trzeba nam dzisiaj pamiętać, że Bóg jest Ojcem." Quote
Taysha Posted July 7, 2004 Posted July 7, 2004 ja jednak chcialabym sie przylaczyc, czy moglabym dostac nr konta i potrzebne dane do przelewu Quote
Kika Posted July 7, 2004 Posted July 7, 2004 Taysha masz tu dane do przelewu - do tufi idą pieniążki Natalia Klimasek Bank BZWBK V oddzial w Poznaniu 66 1090 1447 0000 0000 4409 0797 Quote
Taysha Posted July 7, 2004 Posted July 7, 2004 bardzo dziekuje zaraz zrobie przelew, czy jest jakas okreslona kwota czy mozna w miare mozliwosci, nie mam teraz zbyt duzo, ale jak pozniej tez mozna wplacac a teraz tylko troszke, to by mi bylo bardzo na reke bo bede miala pozniej wyplate Quote
Recommended Posts