albiemu Posted December 7, 2007 Author Posted December 7, 2007 Ania wyślij mi na pm konto to przeleję pieniążki i DZIĘKI! :) Quote
Gosiapk Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 A może można by ją obłosić w jakiejś lokalnej gazecie? Może za darmo pokazaliby zdjęcie pieska i opisali jej los? Może przed świętami jakiś dobry człowiek przyjdzie po Bianeczkę. Quote
halcia Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 Bianko!kto pozwoli ci spedzic swieta w cieple i z pelna micha? Quote
Edi100 Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 Gdzie ten domeczek, no gdzie?????:placz: Quote
albiemu Posted December 8, 2007 Author Posted December 8, 2007 Bianka pójdzie na rzeszowiaka na wyróżnione ogłoszenie - nie ma co, może akurat ktoś z naszego miasta czy regionu się zainteresuje Quote
_Tosia_ Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 czemu mamy takie debilne społeczeństwo?... Quote
SZPiLKA23 Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 Czasami wydaje mi sie ze mentalność ludzi jest niezmienialna...:( Quote
KrystynaS Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 _Tosia_ napisał(a):czemu mamy takie debilne społeczeństwo?... Kapitalne pytanie - szkoda że retoryczne SZPiLKA23 napisał(a):Czasami wydaje mi sie ze mentalność ludzi jest niezmienialna...:( Ooooo tak!!!!! Niestety. :shake: Quote
Becia66 Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 Bianeczko, dzisiaj 2 twoje koleżanki ze schronu do domków pojechały a ciebie biedaczko dalej nikt nie wypatrzył...:shake: Quote
Gosiapk Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 becia66 napisał(a):Bianeczko, dzisiaj 2 twoje koleżanki ze schronu do domków pojechały a ciebie biedaczko dalej nikt nie wypatrzył...:shake: To jakiś dobry dzień! Dwie adopcje :) Na Bianeczkę też ktoś zwróci uwagę, tylko musi wyjść z tej budy i się pokazać. Dać szansę ludziom. Quote
oktawia6 Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 kobieta się zadeklarowała, że ma doświadczenie chce ją adoptowac-po co robi nadzieję tej biednej skatowane suce? niepoważna po prostu:angryy:słomiany zapał i nic więcej:angryy: Quote
KrystynaS Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 Parę dni wcześniej czytałam tu, że ktoś się interesował Bianką (chyba z okolic Poznania). Nie wiem może nie zrozumiałam albo coś przeoczyłam. Czy już przestał się interesować?? A może albiemu nie zdecydowała się na tą adopcję. Śnieżynko nie bój się tak ludzi zwłaszcza tych dobrych. Przyjdzie wreszcie Twój Człowiek i powie "chodź ze mną" - tak bardzo ci tego życzę. Quote
supergoga Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 Też ma nadzieję, że ktoś wreszcie wypatrzy sunię. Quote
Ania+Milva i Ulver Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 Na razie nie ma obserwatorów..ale wejśc sporo... Quote
Becia66 Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 Bianeczko i na ciebie przyjdzie czas...:roll: Quote
albiemu Posted December 9, 2007 Author Posted December 9, 2007 Dzisiaj miałam w skrzynce dwa niezobowiązujące maile od dwóch różnych osób - zobaczymy. Bianka musi trafić od samego początku dobrze, dlatego bardzo ostrożnie podchodzę do chętnych na nią. Quote
KrystynaS Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 albiemu napisał(a):Bianka musi trafić od samego początku dobrze, dlatego bardzo ostrożnie podchodzę do chętnych na nią. Oczywiście, ona i tak ma uraz do ludzi i trudno się dziwić. Jej Domek musi być naprawdę odpowiedni dla niej. Przecież nie chodzi o to aby ją gdzieś "upchnąć" na jakiś czas tylko aby jej pomóc/uratować ją na zawsze. Pozdrawiam i powodzenia w sprawie Bianki, Mamby i innych. Quote
Recommended Posts