Alicja Posted November 19, 2007 Posted November 19, 2007 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]podniosę na dzień dobry.....................[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Kasia Posted November 19, 2007 Posted November 19, 2007 Ja też Cię podniosę na pierwszą stronę.... Quote
Radek Posted November 19, 2007 Posted November 19, 2007 Andzi69 masz sporo racji. Coś w tym jest, że ludzi boją się bullowatych :( Też mam jakieś nieuzasadnione obawy wobec tych ras. Pomimo, że w bloku gdzie mieszkałem jest przemiły AST, który ślicznie bawił się z moją Norą, naprawdę się lubiły. Jedyne do których się przekonałem to bulteriery, pewnie dlatego, że miałem okazję poznać kilka naprawdę sympatycznych :) Quote
paros Posted November 19, 2007 Author Posted November 19, 2007 [quote name='paros']Napisałam tekścik do ogłoszeń suni, nie wiem czy dobry? :roll: [COLOR="Purple"]Pitbullka red nose na pewno kiedyś miała kochający dom, swoje posłanko i swojego człowieka. Jest bardzo zadbana i kocha ludzi. Ale później coś zmieniło się w jej życiu. Pewnego dnia śliczna sunia stała się psiakiem bezdomnym. Została porzucona na odludnym terenie, na wsi w okolicy Siedlec. Błąka się po okolicy, podchodząc do gospodarstw. Przychodzi pod bramę i czeka, czeka na jedzenie. Smutny jest los psa nagle porzuconego, niechcianego. Nie rozumie dlaczego ją to spotkało? Sunia jest młoda i bardzo kocha ludzi, dogaduje się z psami ale goni koty. Może uśmiechnie się do niej los i ktoś przygarnie sunię w potrzebie, okaże jej odrobinę serca? Sunia na pewno odpłaci swą psią miłością i oddaniem. Psie serduszko czeka ….. Pilnie szukamy nowego domu dla suni. Sunia będzie oddana do adopcji po zabiegu sterylizacji. [/COLOR] sunia na allegro [URL="http://www.allegro.pl/show_item.php?item=271741107"][B][COLOR="Purple"]http://www.allegro.pl/show_item.php?item=271741107[/COLOR][/B][/URL][/QUOTE] Jest tekścik, ogłaszajcie wszędzie i piszcie gdzie ogłaszacie :roll: to może ktoś zauważy sunię, która czeka właśnie na tego "ktosia" :roll: Quote
basia0607 Posted November 19, 2007 Posted November 19, 2007 Sunia nadal biega po wsi ? Już pisze do lamii2 ,może coś poradzi ! Quote
Alicja Posted November 19, 2007 Posted November 19, 2007 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]....hopkaj w górę ...[/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]Co z sunią ??[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted November 19, 2007 Posted November 19, 2007 [quote name='lamia2']Mogę ją wziąć do nas do schronu.[/quote] to już lepsza opcja niż biedowanie na wsi....no i chyba szansa na sterylke ..... Quote
lamia2 Posted November 19, 2007 Posted November 19, 2007 A jak wyglądałaby kwestia transportu do Warszawy? W sobotę wróciłam z Siedlec, robiłam dwie adopcje, w najbliższym czasie raczej nie będę mogła pojechać. Quote
basia0607 Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 Dziewczyny ,jeżeli nie chcecie aby sunia skonczyła przy budzie ,kombinujcie transport do Warszawy. Znam Lamię i wiem ,że zaopiekuje się sunią i znajdzie jej dobry domek ! Mojemu psu tez pomogla ! Quote
Alicja Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 ....dziewczyny ....kombinujcie coś plissss.... Quote
enia Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 [quote name='lamia2']Mogę ją wziąć do nas do schronu.[/quote] Lamia jesteś wielka! wreszcie światełko sie zapaliło dla tej sieroty....... Quote
lamia2 Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 [quote name='basia0607'].... i znajdzie jej dobry domek ! [/QUOTE] Do szukania domku potrzebuję pomocy i zaangażownia wszystkich !!!!! Jadą do nas amstaff i dog argentyński ze zlikwidowanej hodowli w koszmarnym stanie (jedna suka wczoraj padła z głodu, nie zdązyliśmy) oprócz tego jeszcze dwa amstaffy z innego schroniska. Ponadto mam na tymczasie u koleżanki jeszcze jednego amstaffa. Jak dojdzie rednoska z Siedlec będę z lekka zabullowacona !!!!!! Quote
Mośka Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 Wandziu - zapytaj Tomka -może bedzie jechał do Warszawy... Quote
Alicja Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 [quote name='lamia2']Do szukania domku potrzebuję pomocy i zaangażownia wszystkich !!!!! Jadą do nas amstaff i dog argentyński ze zlikwidowanej hodowli w koszmarnym stanie (jedna suka wczoraj padła z głodu, nie zdązyliśmy) oprócz tego jeszcze dwa amstaffy z innego schroniska. Ponadto mam na tymczasie u koleżanki jeszcze jednego amstaffa. Jak dojdzie rednoska z Siedlec będę z lekka zabullowacona !!!!!![/quote] :-(o masakra...... pozostaje nam z daleka ogłaszanie Quote
basia0607 Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 Lamia , a skur.....iel hodowca będzie odpowiadal za dręczenie psów ? Quote
lamia2 Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 [quote name='basia0607']Lamia , a skur.....iel hodowca będzie odpowiadal z dręczenie psów ?[/QUOTE] Nie, bo zniknął. Quote
andzia69 Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 [quote name='lamia2']Nie, bo zniknął.[/QUOTE] czyli samo zycie, a kary brak:angryy: Quote
clockwork Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 [quote name='basia0607']Lamia , a skur.....iel hodowca będzie odpowiadal z dręczenie psów ?[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]a kto go w tym kraju ukarze??? przecież to NISKA SZKODLIWOŚĆ CZYNU :angryy:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
lamia2 Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]a kto go w tym kraju ukarze??? przecież to NISKA SZKODLIWOŚĆ CZYNU :angryy:[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE] Podobno za niską szkodliwość społeczną można dostać 2 lata, ale listu gończego za znęcanie się nad psami policja nie puści :shake: My bierzemy tylko dwa psy z tej hodowli, ale było kilkanaście, lekarze mówią, że to jeszcze nie koniec zgonów :-( Quote
Alicja Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 [quote name='lamia2']Podobno za niską szkodliwość społeczną można dostać 2 lata, ale listu gończego za znęcanie się nad psami policja nie puści :shake: My bierzemy tylko dwa psy z tej hodowli, ale było kilkanaście, lekarze mówią, że to jeszcze nie koniec zgonów :-([/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B].......bosh ...kiedy się to wreszcie skończy :shake::shake::shake:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
mar.gajko Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 [quote name='lamia2'] My bierzemy tylko dwa psy z tej hodowli, ale było kilkanaście, lekarze mówią, że to jeszcze nie koniec zgonów :-([/QUOTE] A gdzi eta hodowla i jakie tam psy są/były?? Quote
lamia2 Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 [quote name='mar.gajko']A gdzi eta hodowla i jakie tam psy są/były??[/QUOTE] amstaffy, dogi argentyńskie, tosa inu i jakieś koty (ale nie wiem czy hodowlane, wiem, że są zagłodzone na umór) hodowla znana, ale na razie nie mogę powiedzieć jaka :shake: Quote
baffi2 Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 [quote name='lamia2']amstaffy, dogi argentyńskie, tosa inu i jakieś koty (ale nie wiem czy hodowlane, wiem, że są zagłodzone na umór) hodowla znana, ale na razie nie mogę powiedzieć jaka :shake:[/quote] i te zwierzęta zostały teraz same bez opieki i bez wyżywienia??:-o Quote
Recommended Posts