Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 958
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Andzi69 masz sporo racji. Coś w tym jest, że ludzi boją się bullowatych :(
Też mam jakieś nieuzasadnione obawy wobec tych ras. Pomimo, że w bloku gdzie mieszkałem jest przemiły AST, który ślicznie bawił się z moją Norą, naprawdę się lubiły.
Jedyne do których się przekonałem to bulteriery, pewnie dlatego, że miałem okazję poznać kilka naprawdę sympatycznych :)

Posted

[quote name='paros']Napisałam tekścik do ogłoszeń suni, nie wiem czy dobry? :roll:

[COLOR="Purple"]Pitbullka red nose na pewno kiedyś miała kochający dom, swoje posłanko i swojego człowieka. Jest bardzo zadbana i kocha ludzi. Ale później coś zmieniło się w jej życiu. Pewnego dnia śliczna sunia stała się psiakiem bezdomnym. Została porzucona na odludnym terenie, na wsi w okolicy Siedlec.
Błąka się po okolicy, podchodząc do gospodarstw. Przychodzi pod bramę i czeka, czeka na jedzenie. Smutny jest los psa nagle porzuconego, niechcianego. Nie rozumie dlaczego ją to spotkało?
Sunia jest młoda i bardzo kocha ludzi, dogaduje się z psami ale goni koty. Może uśmiechnie się do niej los i ktoś przygarnie sunię w potrzebie, okaże jej odrobinę serca? Sunia na pewno odpłaci swą psią miłością i oddaniem.
Psie serduszko czeka …..
Pilnie szukamy nowego domu dla suni. Sunia będzie oddana do adopcji po zabiegu sterylizacji. [/COLOR]

sunia na allegro
[URL="http://www.allegro.pl/show_item.php?item=271741107"][B][COLOR="Purple"]http://www.allegro.pl/show_item.php?item=271741107[/COLOR][/B][/URL][/QUOTE]

Jest tekścik, ogłaszajcie wszędzie i piszcie gdzie ogłaszacie :roll: to może ktoś zauważy sunię, która czeka właśnie na tego "ktosia" :roll:

Posted

Dziewczyny ,jeżeli nie chcecie aby sunia skonczyła przy budzie ,kombinujcie transport do Warszawy. Znam Lamię i wiem ,że zaopiekuje się sunią i znajdzie jej dobry domek ! Mojemu psu tez pomogla !

Posted

[quote name='lamia2']Mogę ją wziąć do nas do schronu.[/quote]
Lamia jesteś wielka! wreszcie światełko sie zapaliło dla tej sieroty.......

Posted

[quote name='basia0607'].... i znajdzie jej dobry domek ! [/QUOTE]

Do szukania domku potrzebuję pomocy i zaangażownia wszystkich !!!!!

Jadą do nas amstaff i dog argentyński ze zlikwidowanej hodowli w koszmarnym stanie (jedna suka wczoraj padła z głodu, nie zdązyliśmy) oprócz tego jeszcze dwa amstaffy z innego schroniska.
Ponadto mam na tymczasie u koleżanki jeszcze jednego amstaffa.
Jak dojdzie rednoska z Siedlec będę z lekka zabullowacona !!!!!!

Posted

[quote name='lamia2']Do szukania domku potrzebuję pomocy i zaangażownia wszystkich !!!!!

Jadą do nas amstaff i dog argentyński ze zlikwidowanej hodowli w koszmarnym stanie (jedna suka wczoraj padła z głodu, nie zdązyliśmy) oprócz tego jeszcze dwa amstaffy z innego schroniska.
Ponadto mam na tymczasie u koleżanki jeszcze jednego amstaffa.
Jak dojdzie rednoska z Siedlec będę z lekka zabullowacona !!!!!![/quote]

:-(o masakra......
pozostaje nam z daleka ogłaszanie

Posted

[quote name='basia0607']Lamia , a skur.....iel hodowca będzie odpowiadal z dręczenie psów ?[/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]a kto go w tym kraju ukarze??? przecież to NISKA SZKODLIWOŚĆ CZYNU :angryy:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]a kto go w tym kraju ukarze??? przecież to NISKA SZKODLIWOŚĆ CZYNU :angryy:[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE]

Podobno za niską szkodliwość społeczną można dostać 2 lata, ale listu gończego za znęcanie się nad psami policja nie puści :shake:

My bierzemy tylko dwa psy z tej hodowli, ale było kilkanaście, lekarze mówią, że to jeszcze nie koniec zgonów :-(

Posted

[quote name='lamia2']Podobno za niską szkodliwość społeczną można dostać 2 lata, ale listu gończego za znęcanie się nad psami policja nie puści :shake:

My bierzemy tylko dwa psy z tej hodowli, ale było kilkanaście, lekarze mówią, że to jeszcze nie koniec zgonów :-([/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B].......bosh ...kiedy się to wreszcie skończy :shake::shake::shake:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='lamia2']
My bierzemy tylko dwa psy z tej hodowli, ale było kilkanaście, lekarze mówią, że to jeszcze nie koniec zgonów :-([/QUOTE]

A gdzi eta hodowla i jakie tam psy są/były??

Posted

[quote name='mar.gajko']A gdzi eta hodowla i jakie tam psy są/były??[/QUOTE]

amstaffy, dogi argentyńskie, tosa inu i jakieś koty (ale nie wiem czy hodowlane, wiem, że są zagłodzone na umór)
hodowla znana, ale na razie nie mogę powiedzieć jaka :shake:

Posted

[quote name='lamia2']amstaffy, dogi argentyńskie, tosa inu i jakieś koty (ale nie wiem czy hodowlane, wiem, że są zagłodzone na umór)
hodowla znana, ale na razie nie mogę powiedzieć jaka :shake:[/quote]
i te zwierzęta zostały teraz same bez opieki i bez wyżywienia??:-o