Jump to content
Dogomania

GONZALES nie ma 3tyg.został oddany do schronsika :( ma dom!

Recommended Posts

• Replies 178
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

GONZALESIK POJECHAŁ DO DOMKU !

WCZORAJ BYLISMY W ODWIEDZINACH A DZIŚ NOWI WŁASCICIELE PRZYJECHALI PO NASZEGO WYCHUCHANEGO I WYDMUCHANEGO , WYPIESZCZONEGO I JUŻ OBLANEGO ŁZAMI TĘSKNOTY;) GONZALESA WSPANIAŁEGO !

GONZIK ZAMIESZKAŁ W KRAKOWIE NA ULICY KRÓLOWEJ JADWIGI , W DOMKU Z OGRÓDKIEM , BLISKO SPACEROWYCH TERENÓW KRAKOWA .

KAZAŁAM GO ROZPIESZCZAĆ ALE TAKŻE MĄDRZE WYCHOWYWAĆ , ZACHECAŁAM DO ZAPISANIA GO DO PSIEGO PRZEDSZKOLA JAK JUŻ BĘDZIE WYSTARCZAJĄCO DUZY .

POKOCHALISMY GO WSZYSCY BARDZO , GONZALESIK TO CHODZĄCA RADOŚĆ I KAZDEGO DNIA POKAZYWAŁ NAM , ŻE MOZNA I TRZEBA ZAWSZE CIESZYĆ SIĘ ŻYCIEM .

GONZIO BĄDŹ SZCZĘŚLIWY !

Posted

Dziewczyny dziś doszły umowy , odesłałam od razu priorytetem.
Dołączyłam też umowę Bubulinki ale nie wiem czy dobrze wypełniłam , możecie mi przysłać jeszcze dwie , to podpiszę z panią Marią od Bubulinki i z panem Janem od Gonzika , żeby wszystko było w porządku w papierach .

Posted

Patia bardzo gorąco dziękuję za to że wzięŁaś go od nas nie wiedząc jak wygląda i w jakim jest wieku. Dzięki!!!! Cieszę się że się udaŁo znaleźć dobry dom! Powodzenia malutki.

Posted

[quote name='monita']Ale wiadomość :multi: :multi: :multi: :multi:

Agnieszka Co. a niby czemu, taka wspaniała :diabloti:

Kojarzy mi się z Wolą Justowską (chyba że się mylę) a tam są piękne domy i ogrody, duzo zieleni...

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Gonzio znalazł dom po ogłoszeniu w Wyborczej ( Camara - dziękuję bardzo :loveu:)
Wszystko u niego w porządku . Był do kontroli łysinki , wszystko jest ok.
Jutro będę dzwonic i wypytam co u szkraba :loveu:

Posted

Gonzales ma teraz na imię Precelek :loveu: Jego ulubioną rozrywką są skoki , już u mnie je trenowal , teraz podobno , skacze na pół metra w górę , szczególnie z radości gdy ktoś przychodzi do domu . Zjadl już parę książek i listwy przypodłogowe :cool3: Nie chce wychodzić do ogródka , jest domatorem . Nauczył się już chodzic po schodach . Jest wesolutki , ze zdrówkiem wszystko w porządku . Czekam na zdjęcia.

Posted

oj Gonzio sie troszke zmienil.....

to zdjecie z pierwszej strony - pamietacie ??

a to Gonzo z przedostatniej strony

Przystojniak sie z niego robi !!!!!!