weszka Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 Ostatnie fotki - cudowne :loveu: Takie cudeńko musi mieć naj naj najlepsiejszy domek! Quote
Patia Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 GONZALESIK POJECHAŁ DO DOMKU ! WCZORAJ BYLISMY W ODWIEDZINACH A DZIŚ NOWI WŁASCICIELE PRZYJECHALI PO NASZEGO WYCHUCHANEGO I WYDMUCHANEGO , WYPIESZCZONEGO I JUŻ OBLANEGO ŁZAMI TĘSKNOTY;) GONZALESA WSPANIAŁEGO ! GONZIK ZAMIESZKAŁ W KRAKOWIE NA ULICY KRÓLOWEJ JADWIGI , W DOMKU Z OGRÓDKIEM , BLISKO SPACEROWYCH TERENÓW KRAKOWA . KAZAŁAM GO ROZPIESZCZAĆ ALE TAKŻE MĄDRZE WYCHOWYWAĆ , ZACHECAŁAM DO ZAPISANIA GO DO PSIEGO PRZEDSZKOLA JAK JUŻ BĘDZIE WYSTARCZAJĄCO DUZY . POKOCHALISMY GO WSZYSCY BARDZO , GONZALESIK TO CHODZĄCA RADOŚĆ I KAZDEGO DNIA POKAZYWAŁ NAM , ŻE MOZNA I TRZEBA ZAWSZE CIESZYĆ SIĘ ŻYCIEM . GONZIO BĄDŹ SZCZĘŚLIWY ! Quote
Patia Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 Dziewczyny dziś doszły umowy , odesłałam od razu priorytetem. Dołączyłam też umowę Bubulinki ale nie wiem czy dobrze wypełniłam , możecie mi przysłać jeszcze dwie , to podpiszę z panią Marią od Bubulinki i z panem Janem od Gonzika , żeby wszystko było w porządku w papierach . Quote
Hund Posted December 19, 2007 Author Posted December 19, 2007 Patia bardzo gorąco dziękuję za to że wzięŁaś go od nas nie wiedząc jak wygląda i w jakim jest wieku. Dzięki!!!! Cieszę się że się udaŁo znaleźć dobry dom! Powodzenia malutki. Quote
Toska Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 :multi::multi::multi: Gonzio ma domek !!!!! :multi::multi::multi: Quote
_bubu_ Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 brawo Patia !!! Goznuś szczęściarzu - powodzenia! :multi: :loveu: Quote
Agnieszka Co. Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 Królowej Jadwigi - to wspaniała okolica. Powodzenia w nowym domku :multi::multi: Quote
monita Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 Ale wiadomość :multi: :multi: :multi: :multi: Agnieszka Co. a niby czemu, taka wspaniała :diabloti: Quote
Agnieszka Co. Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 [quote name='monita']Ale wiadomość :multi: :multi: :multi: :multi: Agnieszka Co. a niby czemu, taka wspaniała :diabloti: Kojarzy mi się z Wolą Justowską (chyba że się mylę) a tam są piękne domy i ogrody, duzo zieleni... Quote
pati_zabrze Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 Hurrra Gonzio ma domek :multi::multi::multi::multi: Wszystkiego dobrego kruszynko ;) Quote
Asior Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 Patia, napisz coś więcej o domku ...pliissss Quote
halbina Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 No to świetnie, że Gonzio ma domek... My mamy też takiego malucha jeszcze... bezikową panienkę... i trzytygodniową kluchę do odkarmienia... Quote
Asior Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 a może ktosik zmieni tytuł na bardziej aktualny??????? Quote
Patia Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 Gonzio znalazł dom po ogłoszeniu w Wyborczej ( Camara - dziękuję bardzo :loveu:) Wszystko u niego w porządku . Był do kontroli łysinki , wszystko jest ok. Jutro będę dzwonic i wypytam co u szkraba :loveu: Quote
_bubu_ Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 ciekawe jak wygląda, pewnie troszke urósł :) Quote
monita Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 Ja również jestem ciekawa ... teraz pewnie bardziej, przypomina bokserka ;) Quote
Patia Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 Gonzales ma teraz na imię Precelek :loveu: Jego ulubioną rozrywką są skoki , już u mnie je trenowal , teraz podobno , skacze na pół metra w górę , szczególnie z radości gdy ktoś przychodzi do domu . Zjadl już parę książek i listwy przypodłogowe :cool3: Nie chce wychodzić do ogródka , jest domatorem . Nauczył się już chodzic po schodach . Jest wesolutki , ze zdrówkiem wszystko w porządku . Czekam na zdjęcia. Quote
Patia Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 Przesyłam Wam pozdrowienia od Precelka i Marcina z rodzicami Quote
Hund Posted January 17, 2008 Author Posted January 17, 2008 Kochański ale teraz rozerwaŁby mi rękaw kurtki jakby chciaŁ się tam schować ;) Quote
t_kasiek Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 oj Gonzio sie troszke zmienil..... to zdjecie z pierwszej strony - pamietacie ?? a to Gonzo z przedostatniej strony __________________ Przystojniak sie z niego robi !!!!!! Quote
Recommended Posts