Jump to content
Dogomania

GONZALES nie ma 3tyg.został oddany do schronsika :( ma dom!

Recommended Posts

• Replies 178
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Oj Patia Patia a jak się zakochasz w nim? :cool3::cool3:

Posted

Gonzio czuje się dobrze . Jego najlepszym wujkiem jest Rysio , dzięki niemu maluch ma prawie jak u mamy , może się przytulić , pobawić , poszaleć z innym psem , Rysio jest bardzo delikatny . My też go tulimy , spędzamy z nim każdą chwilę w domu , myślę , że wyrosnie na pogodnego , miłego psiaka , dbamy już o jego prawidłową socjalizację . Mam pełno zdjęć , będę wstawiać powoli .Tu Gonzio z Rysiem , na drugim zdjęciu szuka mleczka :

Posted

Dobre :) szuka mleczka a z sutków nic nie chce lecieć :) hahahahh Śliczny ten Rysio :) a czyżby Gonziowi się przytyło?? jakieś takie zaokrąglone boczki widzę :)

Posted

Gonzo jest już coraz bardziej samodzielny , ząbki już też się pokazały i dają się we znaki naszym palcom :cool3: Jest bardzo niekłopotliwy jak na szczeniaczka , przesypia grzecznie całą noc , gdy wychodzę z domu , zamykam go w osobnym pomieszczeniu , żeby psy nie zrobiły mu krzywdy , kładzie się wtedy na swoim poslanku , nie piszczy , nie próbuje się wydostać , wie , że teraz czas na odpoczynek , na sen a po naszym powrocie na zabawę i szaleństwo. W poniedziałek drugie odrobaczenie i kontrola u lekarza , trzeba sprawdzić , czy prawidłowo się rozwija . Myślę , że mozna go już ogłaszać , jeśli nowy domek znajdzie się szybko ale nie będzie w nim innych , przyjaznych zwierzaków , Gonzo pomieszka u mnie jeszcze trochę , zanim trafi do nowych ludzi , chcę , żeby miał dobry kontakt z innymi psami.