_bubu_ Posted November 16, 2007 Posted November 16, 2007 3 tygodnie to straasznie malutko. Myslalam ze bedzie mial troche wiecej.. Jak to dobrze że trafił do Ciebie Patia :) Gonzuś bądź grzeczny ;) Quote
Patia Posted November 16, 2007 Posted November 16, 2007 Jest bardzo grzeczny , kupiłam mu mini prosiaka z gumy do gryzienia , Gonzuś jest wielkości prosiaka a kupiłam najmniejszego :evil_lol: Quote
Hund Posted November 16, 2007 Author Posted November 16, 2007 Ciekawe czy szybko będzie przybierał masy :) Quote
AgaG Posted November 17, 2007 Posted November 17, 2007 Oj Patia Patia a jak się zakochasz w nim? :cool3::cool3: Quote
Hund Posted November 17, 2007 Author Posted November 17, 2007 To Gonziu będzie miła dożywocie ;) Aga G potrzebujesz też kogoś z futerkiem zapomnianego ziębniętego do kochania ;)?? Quote
Hund Posted November 17, 2007 Author Posted November 17, 2007 To Gonziu będzie miła dożywocie ;) Aga G potrzebujesz też kogoś z futerkiem zapomnianego ziębniętego do kochania ;)?? Quote
Patia Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 Gonzio czuje się dobrze . Jego najlepszym wujkiem jest Rysio , dzięki niemu maluch ma prawie jak u mamy , może się przytulić , pobawić , poszaleć z innym psem , Rysio jest bardzo delikatny . My też go tulimy , spędzamy z nim każdą chwilę w domu , myślę , że wyrosnie na pogodnego , miłego psiaka , dbamy już o jego prawidłową socjalizację . Mam pełno zdjęć , będę wstawiać powoli .Tu Gonzio z Rysiem , na drugim zdjęciu szuka mleczka : Quote
Hund Posted November 18, 2007 Author Posted November 18, 2007 Dobre :) szuka mleczka a z sutków nic nie chce lecieć :) hahahahh Śliczny ten Rysio :) a czyżby Gonziowi się przytyło?? jakieś takie zaokrąglone boczki widzę :) Quote
Agnieszka Co. Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 Oj tam chyba mleczka nie znajdzie :evil_lol: Quote
weszka Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 Kraina psiej szczęśliwości u Patii :loveu: Quote
Hund Posted November 21, 2007 Author Posted November 21, 2007 Patia dzięki za nowe zdjęcia ;) cieszę się że się dogaduje z innymi pieskami :) Quote
monita Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 Takich zdjęć, to my chcemy więcej :diabloti: Quote
Patia Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 Gonzo jest już coraz bardziej samodzielny , ząbki już też się pokazały i dają się we znaki naszym palcom :cool3: Jest bardzo niekłopotliwy jak na szczeniaczka , przesypia grzecznie całą noc , gdy wychodzę z domu , zamykam go w osobnym pomieszczeniu , żeby psy nie zrobiły mu krzywdy , kładzie się wtedy na swoim poslanku , nie piszczy , nie próbuje się wydostać , wie , że teraz czas na odpoczynek , na sen a po naszym powrocie na zabawę i szaleństwo. W poniedziałek drugie odrobaczenie i kontrola u lekarza , trzeba sprawdzić , czy prawidłowo się rozwija . Myślę , że mozna go już ogłaszać , jeśli nowy domek znajdzie się szybko ale nie będzie w nim innych , przyjaznych zwierzaków , Gonzo pomieszka u mnie jeszcze trochę , zanim trafi do nowych ludzi , chcę , żeby miał dobry kontakt z innymi psami. Quote
_bubu_ Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 ale słodkie zdjęcia :loveu: Gonzuś wygląda jak pchełka przy większych psiakach :) Quote
monita Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 Fajne jest to z owczarkiem, jak mu łapkę wącha :loveu: Patia ile masz psów :cool1: Quote
Patia Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 [quote name='monita'] Patia ile masz psów :cool1: Od jakiejś godzinki osiem :mad:: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=8943294#post8943294 Quote
Asior Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 jeessuu boski jest :loveu: Patuś.. a rodzinka Cię z domu nie chce wysiedlić ???:cool3: Quote
weszka Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 Gonzio boski :loveu: Ujęcia z Maksiem miodzio :loveu: I jakie ma śliczne skarpetusie białe :loveu: Ilość psów imponująca :) biedaczek ten nowy :( Quote
t_kasiek Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 piekny tez szczeniaczek....czemu moja kotka nie akceptuje innych zwierzat :( Quote
Recommended Posts