Jump to content
Dogomania

GONZALES nie ma 3tyg.został oddany do schronsika :( ma dom!

Recommended Posts

• Replies 178
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Gonzio był do kontroli , został powtórnie odrobaczony , w przyszłym tygodniu mozna go zaszczepić . Ponieważ ja mam na tym punkcie obsesję ( miałam w domu w styczniu sunię ze szczenietami , wszystkie miały nuzycę , której pierwsze objawy przeoczyłam) od razu zwróciłam uwagę lekarza na główkę małego , wydaje mi się , że ma przerzedzone włoski .
Trzeba obserwować , zeskrobać i od przyszłego tygodnia , ewentualnie , przecierać Tactikiem , teraz jeszcze nie mozna tak zaraz po odrobaczeniu . Najgorsze jest to , ze on za mały i na Advocat i na Preventic I z tym Tactikiem trzeba będzie bardzo ostrożnie.

Przytył 55 deko ( czyli waży 1kg i 5 deko ) rozwija się prawidłowo.

Ciotki , ja tu tak zażartowałam z tą ciężkoscią Gonza a Wy mi tu zaraz z niego olbrzyma robicie:razz: On dziś jechał do lekarza w mojej czapce i nie miał jej na głowie , tylko sie cały do niej zmieścił :eviltong:

Posted

Biedny Gonziu mam nadzieję że jest zdrowy, Patia czy potrzebne są pieniążki na leczenie?? Mogę zrobić bazarek. Proszę daj znać jak z finansami, uratowaŁaś go, zabraaś od nas po jednym desperackim telefonie więc proszę napisz szczerze.

Posted

Hund napisał(a):
Biedny Gonziu mam nadzieję że jest zdrowy, Patia czy potrzebne są pieniążki na leczenie?? Mogę zrobić bazarek. Proszę daj znać jak z finansami, uratowaŁaś go, zabraaś od nas po jednym desperackim telefonie więc proszę napisz szczerze.

O finanse się nie martwcie , macie tyle biedaków na głowie , cieszę się , że mogę Was trochę odciążyć.

Posted

Cytuję:
"Ostatnio z moim bratem Anasharem (może ktoś go zna tutaj z forum bądź z "http://owczarekwpotrzebie.com/") rozmawiałam o podjęciu kolejnej próby zebrania podpisów pod petycją o zaostrzenie kar dla ludzi zneęcających się nad zwierzętami. Jest to bardzo poważna akcja więc potrzeba na pewno wiele czasu na jej odpowiednie przygotowanie. Wiem od Anashara że przy okazji ostatniej takiej akcji zostało zebranych mnóstwo podpisów jednak z tego co wynikło... za mało
zastanawiam się czy takie podpisy maja jakiś "termin ważności". Jeżeli nie ma określonego terminu można byłoby je wykorzystac Z tego co sie orientuje (jednak mogeę się mylic) aby to było możliwe potrzeba 100 tys. podpisów.
Wiadomo... potrzebna byłaby na pewno pomoc kogos kto jest w stanie napisa taką petycję... i "pospolite ruszenie"
Jeżeli jest również ktoś kto się orientuje czy tak jak napisałam wyżej podpisy mają "termin ważności" i czy jest jakis określony czas na ich zbieranie... czy można to robi do oporu...proszę aby wypowiedział sie w tej sprawie
Wydaje mi się że jest to do zrobienia...
Trzeba tylko umiejętnie chwycic ludzi za serce... i chciec...
może się uda"