Jump to content
Dogomania

GONZALES nie ma 3tyg.został oddany do schronsika :( ma dom!

Recommended Posts

• Replies 178
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Może uda mi się parę fotek zrobić :cool3:

Gonzales po raz pierwszy dostał karmę bez namoczenia . Oj teraz jedzenie to nie tylko zaspokajanie głodu ale i świetna zabawa , rozrzucanie chrupek , bieganie za nimi :loveu: Biega już też za piłeczką malutką , jest rozkoszny :loveu:

Monita postaram się dziś zrobić zdjęcie wszystkich psów jednocześnie ale będzie to trudne .

Posted

dajmy czas Pati , ma dużo psów, dużo zajęć, rodzinę a kiedy zdjęcia będą napływać tylko czasami będziemy się z nich bardziej cieszyć i doceniać ;)

Posted

Nie mam zdjęć z wczoraj a dziś też nie wiem czy zrobię , bo przed pracą jadę zrobić zdjęcia kotce , której właściciele chcą się pozbyć , kicia ma mało czasu :-(
Będę szukać tu na Dogo tymczasu dla niej i oczywiście stałego domku .

Ale nie martwcie się Gonzio rośnie , je , siusia , rozrabia , robi kupę , w miedzyczasie rosnie , potem siusia , potem je , bawi się piłką , gryzie Rysia , robi kupę , znów je , siusia , gryzie cokolwiek , siusia , rosnie .............

Posted

Ale nie martwcie się Gonzio rośnie , je , siusia , rozrabia , robi kupę , w miedzyczasie rosnie , potem siusia , potem je , bawi się piłką , gryzie Rysia , robi kupę , znów je , siusia , gryzie cokolwiek , siusia , rosnie .............

fantastyczny opis :) bardzo mi sie spodobał :)

Posted

Dziś idziemy do kontroli . Wydaje mi się , że sporo urósł . Jest bardzo towarzyski , wesolutki , coraz bardziej sprawny , juz mu sie łapki tak nie plączą:loveu:

Posted

Patia napisał(a):
Dziś idziemy do kontroli . Wydaje mi się , że sporo urósł . Jest bardzo towarzyski , wesolutki , coraz bardziej sprawny , juz mu sie łapki tak nie plączą:loveu:

i jak tam po kontroki u weta ?? :) wszystko w porzadku ??