monita Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 Patia dzisiaj też będą takie piękne zdjęcia :razz: Quote
Patia Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 Może uda mi się parę fotek zrobić :cool3: Gonzales po raz pierwszy dostał karmę bez namoczenia . Oj teraz jedzenie to nie tylko zaspokajanie głodu ale i świetna zabawa , rozrzucanie chrupek , bieganie za nimi :loveu: Biega już też za piłeczką malutką , jest rozkoszny :loveu: Monita postaram się dziś zrobić zdjęcie wszystkich psów jednocześnie ale będzie to trudne . Quote
Hund Posted November 23, 2007 Author Posted November 23, 2007 Ale dober wieści, jak miło czytać że chłopczyk się rozwija :) Quote
t_kasiek Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 no własnie - czekamy na jakies wiesci :) Quote
Hund Posted November 24, 2007 Author Posted November 24, 2007 dajmy czas Pati , ma dużo psów, dużo zajęć, rodzinę a kiedy zdjęcia będą napływać tylko czasami będziemy się z nich bardziej cieszyć i doceniać ;) Quote
Patia Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 Nie mam zdjęć z wczoraj a dziś też nie wiem czy zrobię , bo przed pracą jadę zrobić zdjęcia kotce , której właściciele chcą się pozbyć , kicia ma mało czasu :-( Będę szukać tu na Dogo tymczasu dla niej i oczywiście stałego domku . Ale nie martwcie się Gonzio rośnie , je , siusia , rozrabia , robi kupę , w miedzyczasie rosnie , potem siusia , potem je , bawi się piłką , gryzie Rysia , robi kupę , znów je , siusia , gryzie cokolwiek , siusia , rosnie ............. Quote
monita Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 I tak w kółko ;) Czyli wszystko jest w jak najlepszym porządku :diabloti: Quote
Patia Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 [quote name='monita']I tak w kółko ;) Czyli wszystko jest w jak najlepszym porządku :diabloti: Jak najbardziej :p Tu wątek tej kotki , którą fotografowałam : http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=8958401#post8958401 Quote
monita Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 Mały ma dobre warunki i dlatego :razz: Quote
t_kasiek Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 Ale nie martwcie się Gonzio rośnie , je , siusia , rozrabia , robi kupę , w miedzyczasie rosnie , potem siusia , potem je , bawi się piłką , gryzie Rysia , robi kupę , znów je , siusia , gryzie cokolwiek , siusia , rosnie ............. fantastyczny opis :) bardzo mi sie spodobał :) Quote
Patia Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 Dziś idziemy do kontroli . Wydaje mi się , że sporo urósł . Jest bardzo towarzyski , wesolutki , coraz bardziej sprawny , juz mu sie łapki tak nie plączą:loveu: Quote
monita Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 Słodziaczek :loveu: I pewnie dokazuje jak mały :diabloti: Quote
dogofanka Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 Przyłączam się do zachwytów nad małym !!! Ach!! Och!!! :lol: Jaki Fajny!!! :lol: Cudny :loveu: Quote
t_kasiek Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 Patia napisał(a):Dziś idziemy do kontroli . Wydaje mi się , że sporo urósł . Jest bardzo towarzyski , wesolutki , coraz bardziej sprawny , juz mu sie łapki tak nie plączą:loveu: i jak tam po kontroki u weta ?? :) wszystko w porzadku ?? Quote
Patia Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 Jedziemy jednak jutro , bo dziś nas po pachy zasypało ! Gonzo nasikal mi do łóżka przed chwilą , kocham gooooooooo :diabloti: Quote
monita Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 Pati jutro czekamy na wieści od weta :p Quote
dogofanka Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 Dziś jeszcze nikt nie podniósł malucha!!! Quote
Recommended Posts