Patia Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 U Gonzia w porządku , cioteczki , Już miałam telefony z Allegro , będę Was informować zaraz gdy tylko zadzwoni ktoś fajny :cool3: Musi być , przystojny , żeby urodą pasował do Gonzia :evil_lol: Halbina , dzięki , zaraz poczytam , to ważna sprawa . Quote
monita Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 Może jakiś Hiszpan :razz: Może będzie nawet nazwiskiem pasować ;) Quote
Hund Posted November 30, 2007 Author Posted November 30, 2007 Patia wiem że nie zapomnisz popatrzyć w jego serce zanim rzucisz Gonzia w ramiona .;) Quote
Patia Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 nie zapomnę , kochana :p Dziewczyny , przyślijie mi umowę ze schroniska Quote
_bubu_ Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 prześle w poniedzialek jak będę miała podpis ze schronu :) Quote
t_kasiek Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 no to macie kogos fajnego dla Gonzia na oku ???? :) Quote
pati_zabrze Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 Witam, chyba mam dla was dobrą wiadomość, a raczej dla Gonzia :cool3: Jeżeli "senior Gonzales" nie zdecyduje się na psiaczka, to mam dla niego wspaniały domek :lol: Pani jest z Zabrza, mieszka w 2 pokojowym mieszkaniu, blisko parku i co najważniejsze zakochała się w Gonziu od pierwszego wejrzenia :loveu: Jest gotowa ofiarować mu ciepły domek i wspaniałą opiekę. Panią znam osobiście, ponieważ razem pracujemy :lol: i mogę poręczyć, że psiak miałby u niej jak w niebie ;) Jedyny problem jest taki, że ktoś musiałby dowieźć Gonzia do Zabrza, bo niestety pani nie jest w stanie po niego przyjechać :roll: Napiszcie proszę czy domek wam odpowiada i dajcie znać jak najszybciej ;) Quote
Patia Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 Pati , dziękuję za pomoc . Proszę podaj pani mój numer tel 0 602 722 040 , lub ja zadzwonię . Parę osób juz się Gonziem interesuje , nie ukrywam , że wolę domek jak najbliżej mnie ale całkiem mozliwe , ze te bliskie domki nie będą spełniały moich oczekiwań :cool3: Gonzio był dziś do kontroli łysinki , dostał jednak Advocata ale dla kotów , bo przecież to maleństwo. Przytył ! Waży 1, 30 . Rosnie nam chłopak !:loveu: Będę go szczepić w tym tygodniu . Kupiłam mu już fajną wyprawkę , akurat była promocja , dwie paczki Royal juniorka w fajnej torebeczce + książeczki na temat wychowania i pielegnacji szczeniaczka . Kupiłam dwie paczuszki , jedną odłozyłam już dla nowego właściciela. Quote
Agnieszka Co. Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 Gonzales ma tylu chętnych - pozazdrościć. Patia - może ktoś, kto sie nie załapie na Gonzia chciałby naszego Szkielecika Kropka. Zapytasz? Quote
Patia Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 Agnieszka , pewnie , że będę pamiętać , ja cały czas o nim myslę ! Quote
zaba14 Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 Hej! Gonzales jest po prostu uroczy i nie dziwie sie ze juz tyle telefonow było :) czekam kiedy maluch pojedzie do nowego domku! :) Quote
pati_zabrze Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 Patia napisał(a):Pati , dziękuję za pomoc . Proszę podaj pani mój numer tel 0 602 722 040 , lub ja zadzwonię . Parę osób juz się Gonziem interesuje , nie ukrywam , że wolę domek jak najbliżej mnie ale całkiem mozliwe , ze te bliskie domki nie będą spełniały moich oczekiwań :cool3: Patia podałam pani Twój numer. Jutro do południa będzie do Ciebie dzwoniła, bo dziś pracowała do późna :roll: Mam nadzieję, że domek i ludzie przypadną Ci do gustu, bo z tego co wiem oni już nie wyobrażają sobie życia bez Gonzia ;) Quote
Patia Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 Pati , czy ta Twoja znajoma pani ma na imię Monika ? Quote
pati_zabrze Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 Patia napisał(a):Pati , czy ta Twoja znajoma pani ma na imię Monika ? Moja znajoma to pani Kasia ;) Quote
Patia Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 Pati , dzwonila do mnie pani Kasia . Miła , sympatyczna pani , opowiadła mi o suni , która rok temu została uśpiona z powodu raka . Powiedziała , że chciala bokserka więc ewentualne większe gabaryty Gonzia w przyszłości chyba nie będą przeszkodą . Mówiłam jej o nuzycy i o ewentualnych wydatkach z jej leczeniem związanych . Pati , napisz jeszcze nam o pani Kasi czy jest bardzo zwierzolubna?;) Liczę na Twoje referencje. Quote
pati_zabrze Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 Patia pani Kasia już od dawna miała zamiar przygarnąć do siebie jakiegoś psiaka. Tylko jakoś nie potrafiła się do tego zabrać :eviltong: więc jej trochę pomogłam ;) Usiadłyśmy w pracy przy komputerze i poszperałyśmy po dogomani. Wątek Gonzia, był drugim na jaki weszłyśmy i dalej szukać nie trzebabyło ;) Jak już wcześniej pisałam, to była miłość od pierwszego wejrzenia i psiak będzie miał u niej jak w raju. A czy jest zwierzolubna? Na to pytanie opowiedź chyba nasuwa się sama ;) Quote
pati_zabrze Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 Aha podam Ci jeszcze numer tel. do pani Kasi bo dzisiaj dzwoniła z zastrzeżonego :eviltong: 661-577-754 Quote
halbina Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 O! To Gonzales przystojniak ma szanse zamieszkać niedaleko nas! Fajnie by było! Coś te wojaże Kraków - Zabrze zaczynają nam wchodzić w krew chyba, nieprawdaż, Patio?... :evil_lol: Quote
zaba14 Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 halbina napisał(a):O! To Gonzales przystojniak ma szanse zamieszkać niedaleko nas! Fajnie by było! Coś te wojaże Kraków - Zabrze zaczynają nam wchodzić w krew chyba, nieprawdaż, Patio?... :evil_lol: Ja tylko wtrace że nasze rudzkie psy bardzo czesto znajdowały domy własnie w Krakowie, wiec może Krakow chce psy wydawac na Śląsk :evil_lol: Quote
Recommended Posts