Jump to content
Dogomania

GONZALES nie ma 3tyg.został oddany do schronsika :( ma dom!

Recommended Posts

• Replies 178
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Patia napisał(a):
Dzwoniłam wczoraj ale ale nikt nie odbierał , bedę próbowac dzisiaj !

Patia wczoraj pani Kasia znów pracowała do późna, więc nie mogła odebrać telefonu. Dzisiaj też ciężko będzie ją złapać, bo od 12-tej do 20-tej też jest w pracy. Najlepiej będzie jak ona do Ciebie zadzwoni jak będzie miała wolną chwilkę ;)

Posted

Jutro Gonzales jedzie do nowego domu ! Pani Kasia pisała , że już nie może się doczekać . Wezmę aparat i po powrocie zdam Wam relację .
A tu jeszcze parę dzisiejszych fotek:

Posted

Gonzio nie został niestety w Zabrzu :-( Pani Kasia mieszka z rodzicami , przybycie Gonzia nie wzbudziło w mamie Kasi entuzjazmu . Nie wyszła do nas przywitać i zobaczyć pieska ,chociaż widziała ( w pokoju nie było drzwi) , że przyszlismy i słyszała naszą rozmowę, nie odpowiedziała na nasze dzień dobry . Wydaje mi się , że pieska raczej miec nie chciała i nie planowała i nie była zadowolona z naszego przybycia.Może bym się jeszcze zastanawiała gdyby to był dorosły pies ale szczeniaczka , który brudzi i niszczy trzeba bardzo chcieć i kochać , żeby akceptować jego "wybryki" . Nie mialam żadnych wątpliwość co do pani Kasi ale to mama jest w domu cały dzień , pani Kasia pracuje , to mama musiałaby sprzątać po nim i wyprowadzać. Przykro mi , że zawiodłam panią Kasię i że spóźniła się przez nas do pracy , jest mi tym bardziej głupio , bo my zostawiliśmy Gonzia i po chyba 10 minutach przyjechalismy po niego z powrotem. Przekonało mnie juz na 100 % do zabrania Gonza to , że mamie pani Kasi było obojetne co się dzieje , czemu pieska zabieram , myślę , że mama pani Kasi nawet go nie obejrzała.

Przepraszam pani Kasiu ale wszyscy domownicy muszą chcieć pieska ! Pytalam z resztą o to w rozmowie telefonicznej.

Posted

Patia napisał(a):
Gonzio nie został niestety w Zabrzu :-( Pani Kasia mieszka z rodzicami , przybycie Gonzia nie wzbudziło w mamie Kasi entuzjazmu . Nie wyszła do nas przywitać i zobaczyć pieska ,chociaż widziała ( w pokoju nie było drzwi) , że przyszlismy i słyszała naszą rozmowę, nie odpowiedziała na nasze dzień dobry . Wydaje mi się , że pieska raczej miec nie chciała i nie planowała i nie była zadowolona z naszego przybycia.Może bym się jeszcze zastanawiała gdyby to był dorosły pies ale szczeniaczka , który brudzi i niszczy trzeba bardzo chcieć i kochać , żeby akceptować jego "wybryki" . Nie mialam żadnych wątpliwość co do pani Kasi ale to mama jest w domu cały dzień , pani Kasia pracuje , to mama musiałaby sprzątać po nim i wyprowadzać. Przykro mi , że zawiodłam panią Kasię i że spóźniła się przez nas do pracy , jest mi tym bardziej głupio , bo my zostawiliśmy Gonzia i po chyba 10 minutach przyjechalismy po niego z powrotem. Przekonało mnie juz na 100 % do zabrania Gonza to , że mamie pani Kasi było obojetne co się dzieje , czemu pieska zabieram , myślę , że mama pani Kasi nawet go nie obejrzała.

Przepraszam pani Kasiu ale wszyscy domownicy muszą chcieć pieska ! Pytalam z resztą o to w rozmowie telefonicznej.

Qrcze myślałam, że wszystko będzie dobrze :-( Pani Kasia bardzo cieszyła się na przyjazd Gonzia :roll: Ale szczerze powiem, że ja też nie wiedziałam o tym, że mama jest obojętnie nastawiona do psiaka :oops: Patia przepraszam, że tak wyszło... straciliście tylko czas i paliwo :roll: ale z drugiej strony ciesze się, że zorientowałaś się że coś jest nie tak i zabrałaś Gonzia z powrotem. Po co mama miała by się "męczyć" :angryy:

Posted

No to klopsik...
Teraz juz każdy świętami żyje, więc sprawa adopcji może się przeciągnąć...
Dobrze, że Patia może nadal trzymać u siebie malucha !!!
(a może nawet jest zadowolona, że ma go jeszcze dla siebie ???)

Posted

Asior napisał(a):
a Gonzalito ma allegro????????

Tak , ma , jutro konczy się aukcja.

Nasze słoneczko zostało wczoraj zaszczepione . Gonzio czuje się dobrze , ostatnio jego ulubioną formą aktywności są szaleńcze skoki :loveu: Jest kochany :loveu: