Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ewatr napisał(a):

Kurcze i dalej nic ??? Tyle ogłoszeń i cisza :placz:

Nic :shake:
Ani jednego pytania.
Ale tak jak wcześniej pisałam - jest okres przedświąteczny i mało kto myśli o psiakach...
Nawet w sprawie Fanty telefony umilkły (akurat teraz kiedy jest już zdrowa). Co jest dla mnie zadzwiające, bo to przecież prawie rasowy śliczniasty szczeniorek :roll:

W sprawie kociaka odezwała się do mnie jedna jedyna Pani, ale w końcu zbiegiem okoliczności udało się go umieścić w dalszej rodzinie, u samotnej pani, która ma kłopoty z chodzeniem i nie może mieć pieska.
Moja rodzina i znajomi są poinformowani o moich podopiecznych, także oprócz internetu działa także poczta pantoflowa ;)

• Replies 429
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ale tak jak wcześniej pisałam - jest okres przedświąteczny i mało kto myśli o psiakach...
Nawet w sprawie Fanty telefony umilkły (akurat teraz kiedy jest już zdrowa). Co jest dla mnie zadzwiające, bo to przecież prawie rasowy śliczniasty szczeniorek

Jest tyle szczeniakow do kupienia na allegro, ze glowa boli :huh:
Pseudohodoffcy sie postarali :angryy:

Takie zwykle pieski nie ciesza sie ostatnio powodzeniem :shake:

Posted

Troszkę pozycji i miejsc do spania ;)

Żeby nie było, że Murcia bez serca i tylko TZ się nad Julcią lituje ;)

Żeby nie było, że tylko śpimy...

Tylko mamy problem jeszcze z oddaniem piłeczki :oops:

Posted

Murka,
zdjecia rewelacja :klacz:

Ktos kto szukal psa w schronisku nawet nie pomyslal, ze Julka moze byc tak wspanialym psem :p

Jak wroci Reno to pewni doda te nowe zdjecia do aukcji sunieczki.
Moze komus podzialaja na wyobraznie ;)

Posted

Ulka, ja myślę, że takich psiaków jak Julcia w Mielcu jest jeszcze duużo :-(
Jak bawi się zabawką, gania z Sabą czy chrapie na kocyku to się zastanawiam jakim cudem przetrwała te 2 lata w ciasnym boksie bez żadnego zajęcia :roll: Nie zdziczała, nie zrobiła się agresywna ani lękliwa...

Kuba, dzięki :loveu: dam znać jak pieniążki do mnie dotrą ;)

Posted

Jak bawi się zabawką, gania z Sabą czy chrapie na kocyku to się zastanawiam jakim cudem przetrwała te 2 lata w ciasnym boksie bez żadnego zajęcia

Biedne te psy w schroniskach...skazane przez wlascicieli na zapomnienie :bigcry:
Nie wiem jak Wy, ale jak widze 'wybawiona' przez nas Julcie, to jestem dumna, ze jestem w gronie tak wspanialych dogomaniakow o wielkich sercach. I ze Julcia moze sobie przypomniec co to znaczy ludzka reka, przytulenie, zabawa :p A domek znajdziemy na pewno :kciuki:

Posted

Wydrukuję ogłoszenia o Julci, Koli i Fancie i zawiozę przy najbliższej okazji do Stalowej Woli do lecznic. To duże miasto, wiec jest szansa na odzew.

jogi namawia mnie, żeby zmienić miasto w ogłoszeniach (np. na adopcje.org) z Janowa na np. Stalową Wolę (stosunkowo często tam bywam), bo ludzie wpisują po miastach i szukają zwierzaków. A Stalowa to duże miasto. Może byłby większy odzew? :roll:
Ale z drugiej strony Julcia na Podkarpaciu czekała na dom dwa lata... więc może dać jej szansę w województwie lubelskim?
Sama już nie wiem jak zrobić, aby było dobrze i żeby Julci i reszcie dać jak największą szansę na dom...
W każdym razie, jeśli nadal nie będzie odzewu, to spróbuję zmienić miasto :roll:

Kuba, pieniążki doszły, dzięki :loveu:

Posted

Ulka18 napisał(a):
Na ostatnia aukcje Julci bylo ponad 2500 wejsc :roll:
I nikt nie napisal, ani nie zadzwonil :shake:
Oby teraz bylo lepiej :kciuki:

W większości byli to ci, którzy szukają sznaucerków a nie mix-ów. Ale my się zrażać nie będziemy :eviltong:. Im więcej ludzi zobaczy tym większe szanse.

Posted

W temacie Julci cisza :-(
Ale jak będę odwozić Fantę na początku przyszłego tygodnia, to podrzucę ogłoszenia do lecznic w Stalowej. A nuż ktoś sie znajdzie :cool3:

Rozdziamgoliła się nam trochę Julcia :lol:
Jak to sznaucerek :lol: