Ulka18 Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 Jucliu szukaj domu juz od pierwszego dnia nowego roku.... :kciuki: Quote
Ulka18 Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 Julcia szuka domu :roll: Fantunia juz w domu, Kolka juz prawie spakowana... tylko Julci cos szczescie z ofertami domków nie dopisuje :roll: Quote
Reno2001 Posted January 2, 2008 Author Posted January 2, 2008 Własnie. Taka milutka suczynka. Ideał prawie. Co z tym domkiem??? Na allegro ma kilku obserwatorów...milczących jak grób :roll: Quote
Reno2001 Posted January 2, 2008 Author Posted January 2, 2008 Z Nowym Rokiem Jula się przypomina intensywnie :p Quote
Murka Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 Julcia się przypomina cały czas i zupełnie nie rozumie, dlaczego nikt jej nie chce :placz: Quote
Murka Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 [quote name='Ulka18']O bozienko, ale cudny smutasek :sad: Ona tak niewinnie wygląda tylko CZASAMI ;) Akurat odpoczywa po gonitwach za piłeczką (to pomarańczowe co leży obok niej). Quote
Murka Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 Miałam dziś pierwszy telefon w sprawie Julci :multi::multi::multi: Odzew z ogłoszenia w GW!!! Ta Pani ma się jeszcze odezwać, ma porozmawiać z mężem, to wtedy ją bardziej prześwietlę, bo to ludzie starsi i chcą psa do bloku. Nie wiem czy coś z tego wyjdzie, ale cieszę się, że w końcu jest jakiś odzew! :cool3: Quote
ewatr Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 nareszcie cos drgnęło........ a teraz pójdzie lawinowo ;) Quote
Ulka18 Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 Miałam dziś pierwszy telefon w sprawie Julci :multi::multi::multi: Odzew z ogłoszenia w GW!!! Wierze, ze bedzie wiecej telefonow :kciuki: Amor Wiewiorkowski tyle czekal, az wreszcie znalazl super domek :p Julcia tez sie doczeka. Quote
Murka Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 ewatr napisał(a):nareszcie cos drgnęło........ a teraz pójdzie lawinowo ;) Ja się teraz nie uda, to będę umieszczać Julcię w GW do skutku! Quote
terra Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 To dobrze, że nareszcie jest zainteresowanie Julką. Na pewno znajdzie sie dla niej najlepszy domek. Trzymam kciuki:kciuki: Quote
Reno2001 Posted January 3, 2008 Author Posted January 3, 2008 Murka napisał(a):Ja się teraz nie uda, to będę umieszczać Julcię w GW do skutku! Murko, :Rose::Rose::Rose: Jesli będzie potzrebna kasa na te ogłoszenia to tylko napisz. Quote
Ulka18 Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 Byly jeszcze jakies telefony w sprawie Julci? Murka, a ten kacik adopcyjny to masz raz w tygodniu? I mozesz umiescic tylko jednego psiaka? Quote
Murka Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 Ogłoszenia w kąciku adopcyjnym są bezpłatne. Różni ludzie umieszczają tam zwierzaki szukające domu i nie ma chyba limitu do jednego psa/kota. Muszę zapytać znajomej z Lublina czy umieszczą znów Julcię jak im prześlę. Niestety nie było więcej telefonów, a tak sie ucieszyłam, że może w końcu coś ruszyło z jej domkiem... Zrobię jeszcze próbę w zmianie miasta (z Janowa na Stalową Wolę) w ogłoszeniu na adopcje.org jak radziła jogi :roll: Quote
Murka Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 Ogłoszenie można powtarzać ;) Także za kilka dni jak nie będzie odzewu to znów napiszę z prośbą o ponowne umieszczenie suni. Do skutku! :mad: Ulka18, a nie wiesz jak jest w GW rzeszowskiej? Płaci się coś? Myślałam też, czy nie dać info do Korso... Quote
Reno2001 Posted January 4, 2008 Author Posted January 4, 2008 W przedpołudnie również... Niech te telefony w końcu się odezwą. Quote
Ulka18 Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 [quote name='Murka']Ulka18, a nie wiesz jak jest w GW rzeszowskiej? Płaci się coś? Myślałam też, czy nie dać info do Korso... Korso niby mialo dawac nasz kacik adopcyjny, ale raz daje, raz nie...jak chca. W GW rzeszowskiej mamy kacik raz w miesiacu przy dobrych wiatrach, bo to kacik Kundelka jest. Za ogloszenie ze zdjeciem trzeba zaplacic ok. 35 zl, oglaszalismy BIANKE. Strasznie drogo. Quote
Reno2001 Posted January 4, 2008 Author Posted January 4, 2008 Ulka18 napisał(a): Za ogloszenie ze zdjeciem trzeba zaplacic ok. 35 zl, oglaszalismy BIANKE. Strasznie drogo. Jeśli jednak zdecydowałybysmy umieścic ogłoszenie Julci w rzeszowskiej GW to ja zapłacę. Quote
Murka Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 Ulka18 napisał(a):Korso niby mialo dawac nasz kacik adopcyjny, ale raz daje, raz nie...jak chca. W GW rzeszowskiej mamy kacik raz w miesiacu przy dobrych wiatrach, bo to kacik Kundelka jest. Za ogloszenie ze zdjeciem trzeba zaplacic ok. 35 zl, oglaszalismy BIANKE. Strasznie drogo. To ja napiszę do Korso, do tej pani, co mnie prosiła o teksty... A z GW rzeszowskiej chyba nawet nie było odzewu w sprawie Bianki? :roll: Ja jutro znów wyslę Julkę do Lublina. Quote
Ulka18 Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 Murciu, do Korso pisz pls do Pani Marleny : [email protected] A do GW w Rzeszowie adres jest w ksiazce adresowej w skrzynce schroniska. Wejdz sobie tam, sa nazwiska osob kontaktowych. Bardzo mile Panie pracuja w GW w Rzeszowie. Quote
Recommended Posts