Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

U nas dziś od rana sypie śnieg. Moje dziewczyny po prostu szaleją na białym puchu. A poetm wygrzewaja się w domku.

Dobrze, że i Julcia nie musi juz marznąć w schroniskowym boksie tylko wygrzewa się na swoim kocyku :cool3:.

Super, że zdała test na dzieci :multi:. Już uzupełniam aukcję.

Julcia ma jednego obserwatora.

• Replies 429
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

nasz szczeniak mieszkaniowy( własnie nie mówiłam Wam ze mamy od 2 tyg. szczeniorka znajdę na mieszkaniu) też pożądnie buszuje na śnieżku!

Cudownie, że Julcia może grzać dupcie w ciepełku:)

Posted

Julcia dzisiaj miała specjalnego gościa - Kierownika schroniska ;)
O dziwo nawet nie zaszczekała na niego (na obcych już dziamie, ale nie jazgotliwie i da się szybko uspokoić) i co więcej cieszyła się, tańcowała koło niego i prosiła o pieszczoty ;) Pamięta!
Kierownik powiedział jej, że ma być grzeczna, bo jak nie to ją zabierze z powrotem :evil_lol:

Julcia jest przegrzeczna i bez tego. Jest cudowna. Nie mamy z nią żadnych problemów (oprócz regularnego usuwania z pościeli ;) ).
A Kierownik jeszcze dziś powiedział nam, że takich psów o takim charakterze jak Julcia, to on w schronisku znalazłby ze 200...

Posted

O dziwo nawet nie zaszczekała na niego (na obcych już dziamie, ale nie jazgotliwie i da się szybko uspokoić) i co więcej cieszyła się, tańcowała koło niego i prosiła o pieszczoty Pamięta!

Kierownik zawsze mowi, ze jak zobaczy pracownika, ktory krzywdzi zwierzaki, to natychmiast zalicza wylotke z pracy. Teraz po reakcji Julci i Boryska jestem pewna, ze tak wlasnie jest i ze kierownik kcha te skrzywdzone zwierzaki.
A Kierownik jeszcze dziś powiedział nam, że takich psów o takim charakterze jak Julcia, to on w schronisku znalazłby ze 200...

Ja bym tez wybrala kilka, ze 200 to nie, ale moze ze 20 ;) w mieleckim schronisku jest mnostwo naprawde wspanialych zwierzakow.

Ludziki niezapsione ADOPTUJCIE Julke, bo inne psiaki czekaja w kolejce do Murkowego hoteliku :modla:

Posted

Ulka18 napisał(a):

Ludziki niezapsione ADOPTUJCIE Julke, bo inne psiaki czekaja w kolejce do Murkowego hoteliku :modla:

Adoptujcie, adoptujcie, bo Kierownik będzie jeszcze jechał przed świętami po drugą partię bud i mógłby coś na miejsce Julki podrzucić ;)

Posted

Przychylam sie do apelu adoptujcie Juleczkę -pieska nad pieskami :multi:

bezproblemowa , sliczna , kocha psy , koty , dzieci .......
no jednym słowem wszystko i wszystkich .....

KOMU IDEAŁ !!!!:loveu:

............................................................................................

Posted

Ideał :eviltong: ukarze sie w Anonsach Podkarpackich gazetowych 7 grudnia :

MIX sznaucera 5 lat JULA - spokojna, wesoła i niezwykle urocza ślicznie jeździ samochodem Lubi koty i małe dzieci.Bez problemu zostaje sama w domu.Uwielbia kapiel zabawy z innymi psami.Jest pieszczochem, do czlowieka smieje sie non stop.Wysterylizowana.Jest w hotelku w Janowie, c.1zł JANÓW LUBELSKI t.0605-741-888, e-mail: [email protected].

Posted

ewatr napisał(a):
Ideał :eviltong: ukarze sie w Anonsach Podkarpackich gazetowych 7 grudnia :

SUPER :klacz: Ogloszenie ze zdjeciem :klacz: na pewno kogos skusi :kciuki:

Posted

Umieściłam Julcię jeszcze na adopcje.org.

Taaaki fajny filmik nakręciłam, ale okazało się na kompie, że jest za ciemny i nic nie widać :angryy:

Julcia ma wpisane w karcie szczepień wiek 4 lata :roll:
Informacja jest z sierpnia tego roku.
Może warto opuścić z tych 5 latek? 4 to zawsze mniej i bardziej zachęcająco brzmi :eviltong:

Posted

Ja po jej zachowaniu dałabym jej roczek najwyżej ;)
No, ale zważywszy, że była 2 lata w schronisku nijak nie da się tego przemycić :evil_lol:

Julcia jest też już na 4lapy.

Posted

Julcia ma wpisane w karcie szczepień wiek 4 lata

Na pewno tyle ma, bo dr Koziol bardzo dobrze ocenia wiek psow. Raczej daje wiecej niz mniej, nie zaniża na sile.

A jak aukcja Julci? Sa wejscia i obserwatorzy?

Posted

Moja kochana maleńka oznajmia wszem i wobec, że szuka jedynie KOCHAJĄCEGO, ZDECYDOWANEGO W 100% domu.
Jeśli przy Julci powtórzyłaby się sytuacja Berniego, to jak Bóg mi świadkem, nie będę ręczyła za siebie :mad:.
I to nie są czcze pogróżki z mojej sytrony :angryy:!!!

No, po takim wstępie śliczna przypomina się, że domku poszukuje :loveu: nadal.

Posted

Dopiero wczoraj podczas zabawy zobaczyłam, że Julcia jest szczerbata :evil_lol:
Tzn. nie ma jednego kła u góry i jednego ząbka z przodu.
Nie rzuca się to w oczy zupełnie, zobaczyłam przez przypadek, ale ciekawe jak je straciła :roll: