Reno2001 Posted November 30, 2007 Author Posted November 30, 2007 U nas dziś od rana sypie śnieg. Moje dziewczyny po prostu szaleją na białym puchu. A poetm wygrzewaja się w domku. Dobrze, że i Julcia nie musi juz marznąć w schroniskowym boksie tylko wygrzewa się na swoim kocyku :cool3:. Super, że zdała test na dzieci :multi:. Już uzupełniam aukcję. Julcia ma jednego obserwatora. Quote
Ulka18 Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 Julcia zdała dziś pozytywnie test na dzieci Brawo Julcia :klacz: Grzeczna sunia :loveu: Teraz tylko trzeba znalezc domek :cool3: Quote
Justynna Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 nasz szczeniak mieszkaniowy( własnie nie mówiłam Wam ze mamy od 2 tyg. szczeniorka znajdę na mieszkaniu) też pożądnie buszuje na śnieżku! Cudownie, że Julcia może grzać dupcie w ciepełku:) Quote
Murka Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 Julcia dzisiaj miała specjalnego gościa - Kierownika schroniska ;) O dziwo nawet nie zaszczekała na niego (na obcych już dziamie, ale nie jazgotliwie i da się szybko uspokoić) i co więcej cieszyła się, tańcowała koło niego i prosiła o pieszczoty ;) Pamięta! Kierownik powiedział jej, że ma być grzeczna, bo jak nie to ją zabierze z powrotem :evil_lol: Julcia jest przegrzeczna i bez tego. Jest cudowna. Nie mamy z nią żadnych problemów (oprócz regularnego usuwania z pościeli ;) ). A Kierownik jeszcze dziś powiedział nam, że takich psów o takim charakterze jak Julcia, to on w schronisku znalazłby ze 200... Quote
Ulka18 Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 O dziwo nawet nie zaszczekała na niego (na obcych już dziamie, ale nie jazgotliwie i da się szybko uspokoić) i co więcej cieszyła się, tańcowała koło niego i prosiła o pieszczoty Pamięta! Kierownik zawsze mowi, ze jak zobaczy pracownika, ktory krzywdzi zwierzaki, to natychmiast zalicza wylotke z pracy. Teraz po reakcji Julci i Boryska jestem pewna, ze tak wlasnie jest i ze kierownik kcha te skrzywdzone zwierzaki. A Kierownik jeszcze dziś powiedział nam, że takich psów o takim charakterze jak Julcia, to on w schronisku znalazłby ze 200... Ja bym tez wybrala kilka, ze 200 to nie, ale moze ze 20 ;) w mieleckim schronisku jest mnostwo naprawde wspanialych zwierzakow. Ludziki niezapsione ADOPTUJCIE Julke, bo inne psiaki czekaja w kolejce do Murkowego hoteliku :modla: Quote
Murka Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 Ulka18 napisał(a): Ludziki niezapsione ADOPTUJCIE Julke, bo inne psiaki czekaja w kolejce do Murkowego hoteliku :modla: Adoptujcie, adoptujcie, bo Kierownik będzie jeszcze jechał przed świętami po drugą partię bud i mógłby coś na miejsce Julki podrzucić ;) Quote
ewatr Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 Przychylam sie do apelu adoptujcie Juleczkę -pieska nad pieskami :multi: bezproblemowa , sliczna , kocha psy , koty , dzieci ....... no jednym słowem wszystko i wszystkich ..... KOMU IDEAŁ !!!!:loveu: ............................................................................................ Quote
ewatr Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 Ideał :eviltong: ukarze sie w Anonsach Podkarpackich gazetowych 7 grudnia : MIX sznaucera 5 lat JULA - spokojna, wesoła i niezwykle urocza ślicznie jeździ samochodem Lubi koty i małe dzieci.Bez problemu zostaje sama w domu.Uwielbia kapiel zabawy z innymi psami.Jest pieszczochem, do czlowieka smieje sie non stop.Wysterylizowana.Jest w hotelku w Janowie, c.1zł JANÓW LUBELSKI t.0605-741-888, e-mail: [email protected]. Quote
terra Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 Wysłałam do Państwa informację o Julci: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=100949 Quote
Reno2001 Posted December 1, 2007 Author Posted December 1, 2007 Julcia musi znaleźć domek szybciutko. Taki psiaczek nie może grzać długo miejsca w hoteliku. Zasługuje na najlepszy domek. No i inne psiaczki czekająw kolejce...:roll: Quote
Ulka18 Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 ewatr napisał(a):Ideał :eviltong: ukarze sie w Anonsach Podkarpackich gazetowych 7 grudnia : SUPER :klacz: Ogloszenie ze zdjeciem :klacz: na pewno kogos skusi :kciuki: Quote
Murka Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 ewatr, super :multi: A TUTAJ jest obiecany wątek mojego skromnego tymczasu. Do kogo się można zwrócić o banerek? Quote
Murka Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 Umieściłam Julcię jeszcze na adopcje.org. Taaaki fajny filmik nakręciłam, ale okazało się na kompie, że jest za ciemny i nic nie widać :angryy: Julcia ma wpisane w karcie szczepień wiek 4 lata :roll: Informacja jest z sierpnia tego roku. Może warto opuścić z tych 5 latek? 4 to zawsze mniej i bardziej zachęcająco brzmi :eviltong: Quote
Reno2001 Posted December 2, 2007 Author Posted December 2, 2007 OK. Juz zmieniam latka. Widzisz, mała trafiła do hoteliku i od razu odmłodniała :loveu:. Quote
Murka Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 Ja po jej zachowaniu dałabym jej roczek najwyżej ;) No, ale zważywszy, że była 2 lata w schronisku nijak nie da się tego przemycić :evil_lol: Julcia jest też już na 4lapy. Quote
Ulka18 Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 Julcia ma wpisane w karcie szczepień wiek 4 lata Na pewno tyle ma, bo dr Koziol bardzo dobrze ocenia wiek psow. Raczej daje wiecej niz mniej, nie zaniża na sile. A jak aukcja Julci? Sa wejscia i obserwatorzy? Quote
Reno2001 Posted December 2, 2007 Author Posted December 2, 2007 500 wejść i 2 obserwatorów. Aukcja jest wyróżniona stąd duże zainteresowanie. Mam jednak nadzieję, że kogoś Julcia zauroczy :cool3:. Quote
terra Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 Julka chętnie pokocha jakiegoś fajnego człowieka. Quote
Reno2001 Posted December 3, 2007 Author Posted December 3, 2007 Ale masz teraz wesoło Julciu. Wspaniali opiekunowie, ciepłe posłanko, dobre jedzonko no i towarzystwo pierwsza klasa :multi:. Czas na włsny domek!!! Quote
Ulka18 Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 Julcia przypomina, ze nadal nie ma domu i prosi wszystkie cioteczki o pomoc w znalezieniu cieplego kacika na dobre i na zle :modla: Quote
Reno2001 Posted December 4, 2007 Author Posted December 4, 2007 Moja kochana maleńka oznajmia wszem i wobec, że szuka jedynie KOCHAJĄCEGO, ZDECYDOWANEGO W 100% domu. Jeśli przy Julci powtórzyłaby się sytuacja Berniego, to jak Bóg mi świadkem, nie będę ręczyła za siebie :mad:. I to nie są czcze pogróżki z mojej sytrony :angryy:!!! No, po takim wstępie śliczna przypomina się, że domku poszukuje :loveu: nadal. Quote
Murka Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 Dopiero wczoraj podczas zabawy zobaczyłam, że Julcia jest szczerbata :evil_lol: Tzn. nie ma jednego kła u góry i jednego ząbka z przodu. Nie rzuca się to w oczy zupełnie, zobaczyłam przez przypadek, ale ciekawe jak je straciła :roll: Quote
Reno2001 Posted December 4, 2007 Author Posted December 4, 2007 Szczerbata czy nie i tak jest przekochana :loveu:. Domku odnajdź się...:cool3:!!! Quote
Ulka18 Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 500 wejść i 2 obserwatorów A jak dzisiaj sytuacja na allegro? Quote
Recommended Posts