Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Murka napisał(a):
Wczoraj Julcia miała okazję pobawić się z dzieciakami i muszę przyznać, że najbardziej wskazane by było, żeby trafiła do domu z dziećmi ;)

Murka, czyli Julcia lubi dzieci? I umie sie z nimi bawic?

• Replies 429
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ulka18 napisał(a):
Murka, czyli Julcia lubi dzieci? I umie sie z nimi bawic?

Jak najbardziej!
Kiedyś robiliśmy test na mniejszym dziecięciu i nerwy Julci wytrzymały to jakoś ;) Tylko, że tamto było bardzo wrzaskliwe i rozwydrzone.
Wczoraj natomiast Julcia bawiła się super z 7-latkiem, 10-latką i 16-latką.
Ona generalnie uwielbia sie bawić, być głaskana i być w centrum uwagi ;) A dzieci gwarantują jej to wszystko :lol:

Posted

Wczoraj natomiast Julcia bawiła się super z 7-latkiem, 10-latką i 16-latką. Ona generalnie uwielbia sie bawić, być głaskana i być w centrum uwagi

Sw.Franciszku prosimy o domek dla Julci...taki z dziecmi, zeby miala sie z kim bawic :modla:

Posted

[quote name='Ulka18']Gdybys nie miala jak pojechac do Krakowa z Julcia, to wystarczy na 20 dni pobytu w Twoim hoteliku.

Ulka, jak to wygląda z tym Krakowem?
O której tam trzeba być, jak długo to trwa?
Jeśli przywieziemy Rubiego i będziemy mieli jeszcze jednego zapowiedzianego psa, to ciężko będzie się ruszyć, ale może coś wymyślę.

Jest też kwestia finansowa.
Zdaję sobie sprawę, że to duża szansa dla Julci, ale paliwo będzie kosztować ok. 200 zł (od nas w obie strony to 500 km a paliwo teraz koszmarnie zdrożało) :shake: to prawie miesiąc pobytu Julci w hoteliku.

Posted

Gdyby Julcia nie miala otwartych oczu, to mozna by pomyslec, ze jej sie sni, ze plywa albo leci gdzies w nieznane :evil_lol:

Z tym programem Kundel to moglaby byc szansa, ale nie ma 100% pewnosci, ze Julcia sie spodoba, moze byc tak, ze po programie nikt nie zadzwoni :shake: Na 18.30 chyba trzeba byc w studio juz przygotowanym na wejscie na lifa.

Posted

Ulka18 napisał(a):
Gdyby Julcia nie miala otwartych oczu, to mozna by pomyslec, ze jej sie sni, ze plywa albo leci gdzies w nieznane :evil_lol:

Z tym programem Kundel to moglaby byc szansa, ale nie ma 100% pewnosci, ze Julcia sie spodoba, moze byc tak, ze po programie nikt nie zadzwoni :shake: Na 18.30 chyba trzeba byc w studio juz przygotowanym na wejscie na lifa.

Trzeba być na 18 .
Faktem jest że to sporo km ,i czasem nie ma telefonow ale byc może jak ktos uslkyszy ,że tyle km sunia zrobila żeby pokazć się w telewizji to moze sie ktos zlituje.
Ulka jeżeli okaże sie że sunia nie da rady przyjechac to zawsze możesz ty przyjechac z jakąś bida mielecka ,szkoda by miejsca ,Wiadomo my to iejsce wykorzystamy ale jest szansa ,ze ktos dostrzeże mieleckie schronikso .

Posted

Ja nie dam rady przyjechac....nie mam urlopu :shake:
A gdyby p.kierownik zgodzil sie przyjechac z jakims psiakiem, to czy pokazalabys go Beatko? Tzn. psiaka, a nie kierownika. Nie wiem tylko czy kierownik da rade i czy sie zgodzi.

Posted

Ulka18 napisał(a):
Ja nie dam rady przyjechac....nie mam urlopu :shake:
A gdyby p.kierownik zgodzil sie przyjechac z jakims psiakiem, to czy pokazalabys go Beatko? Tzn. psiaka, a nie kierownika. Nie wiem tylko czy kierownik da rade i czy sie zgodzi.

Da sie zalatwic ,bo wtedy z naszymi pojdzie Iwonka ale może ktos z dogomaniakow ,kto pomaga mielckiemu schronisku chcialby przedstawic psiaka ,bylo by milo.
Ulka trzeba juz sie zastanowic jaki psiak ,czy Murka da rade z julcia czy kierownik ewn.z innym psiakiem .Ale jak mialby to byc psiak ze schroniska to taki ktory jest w ogromnej potrzebie ,ktory juz dlugo czeka .
I najlepiej żeby wrzaie czego nie wracal do schroniska .
Trzeba by zrobic na niego zbiorke na hotel .No pies musi byc zastrzepiony wiec trzeba by go wybrac juz .

Posted

W sprawie Julci nadal cisza... Zupełnie tego nierozumiem.
To jest tak kochany i pocieszny psiak... :shake:
Spróbuję dotrzeć do GW lubelskiej, może uda się gdzieś tam umieścić Julcię :roll:

Posted

Julcia będzie w kąciku adopcyjnym w lubelskiej GW

To super :klacz: moze wreszcie znajdzie malutka domek :kciuki:

A moze by ja dac jeszcze do Anonsow :???: Co o tym myslicie?

Posted

Ulka18 napisał(a):

A moze by ja dac jeszcze do Anonsow :???: Co o tym myslicie?

Ja kiedyś dawałam info o zwierzakach do anonsów, ale nigdy nie było odzewu :roll:
Ale spróbować oczywiście nie zaszkodzi.

Najlepsze jest to, że dostałam stały kontakt na kącik adopcyjny w lubelskiej GW i będę tam mogła umieszczać regularnie zwierzaki szukające domu ;)
Żeby tylko odzew był :modla:

Posted

Murka napisał(a):
Najlepsze jest to, że dostałam stały kontakt na kącik adopcyjny w lubelskiej GW i będę tam mogła umieszczać regularnie zwierzaki szukające domu ;) Żeby tylko odzew był :modla:

Moze za pierwszym razem nie bedzie odzewu, ale ludzie sie przyzwyczaja do kacika i beda zagladac. Moze jednak juz za pierwszym razem ktos ciekawy sie odezwie.