maggie1971 Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 Szczęśliwej podróży Julciu, trzymam kciuki ,żebyś była szczęśliwa:loveu: Quote
Murka Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 Julcia pojeeeechała :loveu::loveu::loveu: chlip chlip chlip Quote
Reno2001 Posted January 17, 2008 Author Posted January 17, 2008 NAPRAWDĘ STAŁO SIĘ??? :multi::multi::multi: ALE JESTEM SZCZĘŚLIWA. A JAK PIERWSZE WRAŻENIA NOWYCH OPIEKUNÓW??? MURECZKO, NAPISZ COS BO UMIERAM Z CIEKAWOŚCI!!! Quote
Murka Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 Już piszę ;) Musieliśmy obrządzić resztę stada, dlatego tak tylko zdawkowo napisałam ;) Zaraz też zrobię rozliczenie (z Julci zostało 172 zł na hotelowanie Angelki). Julcia (właściwie Figa, bo my tak ją nazywaliśmy, na to imię reaguje i takie jej chyba zostanie) p.Kingę i jej nażeczonego przywitała jak starych znajomych :evil_lol: Zero stresu. Od razu było dopominanie się o pieszczoty, przynoszenie zabawek itp. W pozytywnych relacjach pomogły również smakołyki przywiezione przez p.Kingę ;) P.Kinga była przede wszystkim pod wrażeniem, że ta psina ma tyle energii i zachowuje się jak szczeniak. No i że jest taka mała :evil_lol: A ona jak na pokaz wciąż robiła minki, bawiła się i była skupiona tylko na gościach ;) No i powiem tylko, że nie wyobrażam sobie, żeby Figa mogła lepiej trafić... Wieczorem mam obiecane relacje z zachowania Figi w nowym miejscu ;) Teraz jakoś tak pusto w domu, chlip. Quote
Reno2001 Posted January 17, 2008 Author Posted January 17, 2008 Kochana dziewczynka, pewnie od razu poczuła, że to po nia przyjechali nowi opiekunowie ;). Strrrrasznie sie cieszę. No normalnie chce mi się śpiewac :loveu:. mam nadzieję, że podróż minie spokojnie. No i będę zagladała w oczekiwaniu na relację z DOMU FIGI :multi::multi::multi::multi:!!! Quote
Murka Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 Ja się strasznie cieszę, że nasz hotelik spełnia swoją funkcję i że pomaga psiakom w znajdywaniu domów :multi: A teraz trochę biurokracji :diabloti: Wszystkie wpłaty na Julcię/Figę: 50 zł ewatr 30 zł terra 50 zł reno2000 50 zł KubaP 50 zł Ulka18 40 zł Jagoda* 30 zł Justynna 50 zł KubaP 40 zł Jagoda* 100 zł reno2000 50 zł Ulka18 30 zł terra 50 zł Jagoda* 50 zł KubaP RAZEM 670 zł - 50 zł transport (przywiezienie Julci ze schroniska) = 620 zł Julcia była u nas od 23 listopada 2007 do 17 stycznia 2008 - czyli 56 dni x 8 zł = 448 zł 620 zł - 448 zł = 172 zł 172 zł pozostało z hotelowania Julci/Figi!!! Pieniążki te przechodzą na konto Angelki. P.Kinga przekazała również 50 zł na hotelowanie Figi, czyli te pieniążki również przechodzą na Angelkę ;) Jeszcze jakoś nie dociera do mnie, że Figa już pojechała... Quote
terra Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 Ale się cieszę, ze Julcia-Figa już w nowym, kochającym domku.:multi: Mądra psina wiedziała, że po nią przyjechali jej ludzie. Wspaniale! Z niecierpliwością czekam na relacje z podróży i nowego domku. Quote
ewatr Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 Juz tak czekałam żeby pojechała ............ech dopiero teraz moge sie prawdziwie cieszyc :bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool: i wiecie co ostatnio koleżanka powiedziała mi w realu , że jest z nas dumna ;) i ja to samo chciałam powiedzieć teraz : Dziewczyny i Chłopaki jestem z nas dumna :lol: tak rzadko nas ktos chwali ze musimy chwalić sie sami ..:eviltong: każdy szczesliwy pies to sukces !!!! Quote
Murka Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 Figa dojechała do domku :multi: Humor jej dopisuje i apetyt też (jak ma tęsknić jak ma wciąż podsuwane nowe przysmaki :loveu:). Quote
terra Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 No tak! Przez żołądek do serca. Ale niech tam...Grunt, że ma kochający domek. Quote
Reno2001 Posted January 18, 2008 Author Posted January 18, 2008 Czy sa może jakieś wieści? Straszenie jestem ciekawa jak minęła pierwsza noc małej w nowym domu. Jak spodobała sie reszcie rodziny?? Quote
terra Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 Czy są jakieś wiadomości od Julki-Figi? Jak przebiega aklimatyzacja w nowym domu? Quote
Murka Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 Dostałam SMSa od p.Kingi i mam obiecaną wieczorną bardziej obszerną relację ;) Fotki też będą niedługo ;) Noc była spokojna, Figa oczywiście skorzystała z możliwości zamontowania się w łóżku :evil_lol: Apetyt ma, na spacerkach pędzi jak szalona (dzisiaj obróżka będzie zamieniona na szeleczki).. Jak ma nie być szczęśliwa jak teraz cała uwaga skupia się na niej i nie ma konkurencji?? :multi: Quote
Reno2001 Posted January 18, 2008 Author Posted January 18, 2008 I o to chodziło!!! :multi::multi::multi: Quote
maggie1971 Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 Cieszę się razem z Figą:multi:. i jej nowymi właścicielami.A moja Fantunia też wygląda na szczęśliwą:evil_lol:, wszyscy w domu mają fioła na jej punkcie:diabloti: Quote
terra Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 Rozpiera małą radość, bo nareszcie zamieszkała we własnym domku. Sprytna z niej bestyjka, wie, że jak człowiek nocą przytuli się do zwierzaka, to przepadł na amen i nie jest w stanie z tego zrezygnować.:evil_lol: Quote
Reno2001 Posted January 20, 2008 Author Posted January 20, 2008 Na prawdę nie ma żadnych wieści??? Przeciez ja tu siedzę jak na szpilkach czekając na info z nowego domu...:placz: Quote
Murka Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 Wieści są, tylko muszę zapytać czy mi wolno zacytować maila, bo nie chce mi się tego wszystkiego pisać swoimi słowami :eviltong: Quote
Reno2001 Posted January 20, 2008 Author Posted January 20, 2008 No to pytaj Mureczko szybciutko, pytaj, bo ja juz wszystkie paznokcie zeżarłam z tego oczekiwania...:roll: Quote
ewatr Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 Pytaj Murka pytaj my tu czekamy :eviltong: Quote
Murka Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 Pytam i czekam na odpowiedź ;) Ale kochani spokojnie, wieści są super rewelacyjne. Figa jest szczęśliwa i jej nowa rodzinka również :multi: Koło wtorku może będą fotki ;) Quote
Reno2001 Posted January 21, 2008 Author Posted January 21, 2008 No chociaż tyle z wiadomości...UFFFF :multi::multi::multi:!!! Bo ja tu siedzę i myślę czy wszystko OK. Choc po kontakcie jaki miałam z p. Kingą i wiedząc jak jest Figa, to właściwie powinnam byc spokojna ;). Ale cóż zrobic, jak sie człowiek zaanagżuje uczuciowo w adopcję to potem chciałby wszystko wiedziec...:oops: Quote
Recommended Posts