Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 429
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Już piszę ;)
Musieliśmy obrządzić resztę stada, dlatego tak tylko zdawkowo napisałam ;)
Zaraz też zrobię rozliczenie (z Julci zostało 172 zł na hotelowanie Angelki).

Julcia (właściwie Figa, bo my tak ją nazywaliśmy, na to imię reaguje i takie jej chyba zostanie) p.Kingę i jej nażeczonego przywitała jak starych znajomych :evil_lol: Zero stresu. Od razu było dopominanie się o pieszczoty, przynoszenie zabawek itp. W pozytywnych relacjach pomogły również smakołyki przywiezione przez p.Kingę ;)
P.Kinga była przede wszystkim pod wrażeniem, że ta psina ma tyle energii i zachowuje się jak szczeniak. No i że jest taka mała :evil_lol: A ona jak na pokaz wciąż robiła minki, bawiła się i była skupiona tylko na gościach ;)

No i powiem tylko, że nie wyobrażam sobie, żeby Figa mogła lepiej trafić...

Wieczorem mam obiecane relacje z zachowania Figi w nowym miejscu ;)

Teraz jakoś tak pusto w domu, chlip.

Posted

Kochana dziewczynka, pewnie od razu poczuła, że to po nia przyjechali nowi opiekunowie ;).
Strrrrasznie sie cieszę. No normalnie chce mi się śpiewac :loveu:.
mam nadzieję, że podróż minie spokojnie.
No i będę zagladała w oczekiwaniu na relację z DOMU FIGI :multi::multi::multi::multi:!!!

Posted

Ja się strasznie cieszę, że nasz hotelik spełnia swoją funkcję i że pomaga psiakom w znajdywaniu domów :multi:

A teraz trochę biurokracji :diabloti:

Wszystkie wpłaty na Julcię/Figę:
50 zł ewatr
30 zł terra
50 zł reno2000
50 zł KubaP
50 zł Ulka18
40 zł Jagoda*
30 zł Justynna

50 zł KubaP
40 zł Jagoda*
100 zł reno2000
50 zł Ulka18
30 zł terra

50 zł Jagoda*
50 zł KubaP

RAZEM 670 zł - 50 zł transport (przywiezienie Julci ze schroniska) = 620 zł

Julcia była u nas od 23 listopada 2007 do 17 stycznia 2008 - czyli 56 dni x 8 zł = 448 zł

620 zł - 448 zł = 172 zł
172 zł pozostało z hotelowania Julci/Figi!!!
Pieniążki te przechodzą na konto Angelki.

P.Kinga przekazała również 50 zł na hotelowanie Figi, czyli te pieniążki również przechodzą na Angelkę ;)

Jeszcze jakoś nie dociera do mnie, że Figa już pojechała...

Posted

Ale się cieszę, ze Julcia-Figa już w nowym, kochającym domku.:multi:
Mądra psina wiedziała, że po nią przyjechali jej ludzie.
Wspaniale!
Z niecierpliwością czekam na relacje z podróży i nowego domku.

Posted

Juz tak czekałam żeby pojechała ............ech dopiero teraz moge sie prawdziwie cieszyc :bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool:

i wiecie co ostatnio koleżanka powiedziała mi w realu , że jest z nas dumna ;) i ja to samo chciałam powiedzieć teraz :

Dziewczyny i Chłopaki jestem z nas dumna :lol:
tak rzadko nas ktos chwali ze musimy chwalić sie sami ..:eviltong:
każdy szczesliwy pies to sukces !!!!

Posted

Dostałam SMSa od p.Kingi i mam obiecaną wieczorną bardziej obszerną relację ;) Fotki też będą niedługo ;)

Noc była spokojna, Figa oczywiście skorzystała z możliwości zamontowania się w łóżku :evil_lol:
Apetyt ma, na spacerkach pędzi jak szalona (dzisiaj obróżka będzie zamieniona na szeleczki).. Jak ma nie być szczęśliwa jak teraz cała uwaga skupia się na niej i nie ma konkurencji?? :multi:

Posted

Rozpiera małą radość, bo nareszcie zamieszkała we własnym domku.
Sprytna z niej bestyjka, wie, że jak człowiek nocą przytuli się do zwierzaka, to przepadł na amen i nie jest w stanie z tego zrezygnować.:evil_lol:

Posted

Pytam i czekam na odpowiedź ;)
Ale kochani spokojnie, wieści są super rewelacyjne. Figa jest szczęśliwa i jej nowa rodzinka również :multi:
Koło wtorku może będą fotki ;)

Posted

No chociaż tyle z wiadomości...UFFFF :multi::multi::multi:!!!
Bo ja tu siedzę i myślę czy wszystko OK. Choc po kontakcie jaki miałam z p. Kingą i wiedząc jak jest Figa, to właściwie powinnam byc spokojna ;).
Ale cóż zrobic, jak sie człowiek zaanagżuje uczuciowo w adopcję to potem chciałby wszystko wiedziec...:oops: