AmiX Posted April 7, 2009 Author Posted April 7, 2009 [quote name='PositiveThought']Ajj, a ja nawet nie zdążyłam ich zobaczyć... :( Umówimy sie na spacerek :) z Angelina:loveu: no i dalej filmiki View My Video View My Video View My Video Quote
***Paulina*** Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 Jakie słodkie:loveu: Niedawno takie malutkie były a teraz już prawdziwe amstafki:loveu: Jak ten czas szybko leci... Quote
Kasia Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 a tak by się chciało je oglądać cały czas, patrzeć jak rosną i czytać co zbroiły...:loveu: Quote
AmiX Posted April 8, 2009 Author Posted April 8, 2009 Dzięki :) Kasia napisał(a):co zbroiły...:loveu: No tak przede wszystkim to czeka nas malowanie i i w niektórych miejscach kładzenie gładzi na ściany:evil_lol: no i sofa do wyrzucenia:evil_lol: Quote
AmiX Posted April 8, 2009 Author Posted April 8, 2009 Wczoraj odwiedziała nas Beata (beatkacg) :) Dziękuje za odwiedziny i fotki:calus: Quote
Zuza i Noddy Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 Ale one są prześliczne , a na Angeline to się natrzeć nie mogę :loveu: Quote
AmiX Posted April 8, 2009 Author Posted April 8, 2009 ARIA QUEEN OF THE DARKNESS Magic Lider FCI Quote
beatkacg Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 [quote name='AmiX']Wczoraj odwiedziała nas Beata (beatkacg) :) Dziękuje za odwiedziny i fotki:calus: Aniu toż to była sama przyjemność Was odwiedzić, bo i maluchy :loveu: i Eti :loveu: oraz Fasti :loveu: są poprostu cudowne, choć chyle czoła za odchowanie takich psocących 10 diablątek :evil_lol:, ja nie wiem czy z takimi 4 które jeszcze u Was są i które mialam przyjemność zobaczyć i wymiziać to dałabym rade. Quote
Kaladan Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 Aniu śliczne dzieciaki! Najbardziej mnie zachwyca AMICA MIA - ależ ma grzbiet i kątowanie! Quote
Aga76 Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 http://i42.tinypic.com/efo0uo.jpg Słodkie brzusie w objęciach :cunao: Quote
Aurunia Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 Aniu szczeniaki śliczne. Już nie mogę się doczekać poznania Angeliny :loveu::loveu::loveu:. Mam nadzieje że w jej przypadku nie będziecie czekać tak długo z wystawami jak z Fastusią :loveu::loveu:. No właśnie planujesz już jakieś wystawy czy na razie o tym nie myślisz?? Quote
AmiX Posted April 9, 2009 Author Posted April 9, 2009 Beata zapraszamy ponownie :) Aniu, Madzia dzięki :) Ada ja już nie mogę się doczekać wystaw :) więc może Sopot :) Dzisiaj do nowych domów pojechały: ALMA UN DEMONIO Magic Lider FCI zamieszkała z p. Martyną w Grudziądzu ARIA QUEEN OF THE DARKNESS Magic Lider FCI zamieszkała z p. Dominikiem I p. Magdą w Zabrzu Powodzenia moje dzieciaki:buzi: Quote
Aurunia Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 [quote name='AmiX'] Ada ja już nie mogę się doczekać wystaw :) więc może Sopot :) To Wy u siebie nie będziecie się wystawiać w Szczecinie?? Quote
dzasta Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 Aniu jak dawno mnie u Was nie było zresztą nigdzie nie byłam :( Brak Netu :( A Kluchy już takie duże i pojechały do nowych domków :p Ale dobrze że chociaż jedna pannica z Wami została i na pewno ją będę oglądać na wystawach bo z Bercią w tym roku mamy napięty plan wystawowy więc się gdzieś złapiemy :loveu: A jak tam Eti moja kochana? Całuski w noski dla czworonożnych a dla Was Aniu - Wesołych i pogodnych i bardzo spokojnych Swiąt życzę !!! Quote
***Paulina*** Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 Jaj przepięknie malowanych, Świąt słonecznie roześmianych, W poniedziałek dużo wody, Zdrowia, szczęścia oraz zgody, Moc prezentów od zajączka, co koszyczek trzyma w rączkach. Quote
Kasia Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 [CENTER]Wesołych Świat Aniu :loveu: [/CENTER] Quote
AmiX Posted April 12, 2009 Author Posted April 12, 2009 Dziękuje bardzo za życzenia i również życze Wesołcych Świąt! Kilka fotek z zabaw na ogródku..... :) no to zmykam :lol: podziel sie mamo ;) atak :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Milka_85 Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 Śliczne zdiatka....:loveu::loveu: Miłego dzioneczka...:lol: Quote
Recommended Posts