AmiX Posted March 9, 2009 Author Posted March 9, 2009 Kasia napisał(a):słodziaki nieziemskie :loveu: Aniu na pewno będzie bardzo ciężko Wam sie rozstać...ja chyba nie potrafiłabym, serce by mi pękało gdybym musiała je oddać:oops: Noooo nie wiem jak to będzie :shake: bo wygląda na to że przed świętami szczeniaki rozjadą się po nowych domach....ohhhh smutne będą te święta:placz: Na dzień dzisiejszy zarezerwowane są: ALMA UN DEMONIO Magic Lider FCI ARIA Magic Lider FCI AMICA MIA Magic Lider FCI ABIGAIL Magic Lider FCI AFRODYTA GODDERSS OF LOVE Magic Lider FCI ANATHEMA OF LOVE Magic Lider FCI Wstępna rezerwacja: ANGELO DI ABISSO Magic Lider FCI AMBER Magic Lider FCI ANGEL OF WOLD Magic Lider FCI ANGELINA JO Magic Lider FCI wstępnie zostaje w hodowli:loveu: Quote
Kisses Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 AmiX napisał(a): ANGELINA JO Magic Lider FCI wstępnie zostaje w hodowli:loveu: Super :loveu: Nie mogłabym takich śliczniochów oddać :loveu: Quote
tigrunia Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 AmiX napisał(a): ANGELINA JO Magic Lider FCI wstępnie zostaje w hodowli:loveu: Więc jednak jedna klucha zostaje na święta :loveu: I dużooo, dużooo dłużej :loveu::multi: Quote
Aurunia Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 super wieści:multi: Gratulacje :loveu::loveu: Quote
Aga76 Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 AmiX napisał(a): ANGELINA JO Magic Lider FCI wstępnie zostaje w hodowli:loveu: Super :cool3: Dużo buziaków dla małej Anathemy i Amber :loveu: Quote
AmiX Posted March 10, 2009 Author Posted March 10, 2009 Decyzja na razie nie jest podjęta na 100% ale mam nadzieje że tak będzie….:cool3: Quote
tigrunia Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 No to będziemy mocno trzymać kciuki :loveu: Quote
***Paulina*** Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 Super że Angelina Jo zostaje:multi::multi::multi: Będziemy mogły patrzeć jak rośnie:loveu::loveu::loveu: Quote
tigrunia Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 Aniu wstawiłam do siebie póki co Twój baner który masz w podpisie.. jak zrobisz inny to zmienię ;) Quote
Zuza i Noddy Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 Współczuje, ze trzeba będzie oddać małe kluseczki, fajnie by było jakby jedna została, to by było jakieś pocieszenie:cool3: A czy wiadomo czy któraś idzie w ręce wystawowe? Quote
AmiX Posted March 10, 2009 Author Posted March 10, 2009 Zuza i Noddy napisał(a):Współczuje, ze trzeba będzie oddać małe kluseczki, fajnie by było jakby jedna została, to by było jakieś pocieszenie:cool3: A czy wiadomo czy któraś idzie w ręce wystawowe? Na wytawy jak na razie podobno idzie.... ANGELO DI ABISSO Magic Lider FCI ANATHEMA OF LOVE Magic Lider FCI ALMA UN DEMONIO Magic Lider FCI ABIGAIL Magic Lider FCI ANGELINA JO Magic Lider FCI ;):loveu: Quote
AmiX Posted March 10, 2009 Author Posted March 10, 2009 tigrunia napisał(a):Aniu wstawiłam do siebie póki co Twój baner który masz w podpisie.. jak zrobisz inny to zmienię ;) Super!! dzięki :multi::multi::multi::multi: Quote
tigrunia Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 AmiX napisał(a):Super!! dzięki :multi::multi::multi::multi: Jesteś pierwsza :evil_lol: Quote
Aurunia Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 Śliczne szczeniaki :loveu::loveu: jak one szybko rosną Quote
AmiX Posted March 12, 2009 Author Posted March 12, 2009 Jutro maluchy kończą 5 tygodni :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: ANGELO DI ABISSO Magic Lider FCI rezerwacja Quote
AmiX Posted March 12, 2009 Author Posted March 12, 2009 ANATHEMA OF LOVE Magic Lider FCI razerwacja Quote
AmiX Posted March 12, 2009 Author Posted March 12, 2009 ALMA UN DEMONIO Magic Lider FCI rezerwacja Quote
AmiX Posted March 12, 2009 Author Posted March 12, 2009 ANGELINA JO Magic Lider FCI:loveu::loveu::loveu: Quote
AmiX Posted March 12, 2009 Author Posted March 12, 2009 AFRODYTA GODDERSS OF LOVE Magic Lider FCI rezerawcja Quote
Recommended Posts