AmiX Posted March 4, 2009 Author Posted March 4, 2009 ARIA QUEEN OF THE DARKNESS Magic Lider FCI rezerwacja Quote
AmiX Posted March 4, 2009 Author Posted March 4, 2009 AFRODYTA GODDERSS OF LOVE Magic Lider FCI Quote
tigrunia Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 Chyba zaraz po obiadku im te fotki robiłaś http://i44.tinypic.com/2vma70o.jpg :evil_lol: :loveu: Quote
Zuza i Noddy Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 Prześliczne fotki, każdy szczeniaczek z osobna jest cudowny, nie umiałabym chyba wybrać z takiej ślicznej gromadki :loveu: Quote
***Paulina*** Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 Już normalnie zabrakło mi słów:loveu::loveu::loveu: Nie potrafię już opisać tych piękności:loveu: Quote
Aga76 Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 Nie wstanę, nie mam siły... Zostaję, by podziwiać Fastusiątka! Quote
Kasia Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 Aniu imiona super! :loveu: szczylki jeszcze lepsze i słodsze!!!! i Fastusia kochana Quote
beatkacg Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 Aniu wszystkie maluchy cudne, jeden ładniejszy od drugiego. Jak ten czas szybko leci już maja 4 tygodnie, a one z każdym dniem pięknieją. Proszę każdego z osobna i wszystkie razem wymiziać ode mnie po brzuszkach. I jednocześnie nalegam na to byś wstawiała większa ilość zdjęć, chociaż tak daj nam nacieszyc nimi oko. Quote
dzasta Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 Filmik i zdjęcia boskie :loveu: A maluchy pierwsza klasa :loveu: Jak bym miała wybierać to chyba bym wybrała jakąś dziewuszkę bo mam swoją ulubienicę :) Ucałuj je Aniu ode mnie. Chyba już zaczynają czadu dawać a przy 10 to na pewno jest wesoło :eviltong: Quote
Guest Agata_B Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 Moje faworytki :) to AMBER [SIZE=2]na pierwszym miejscu zdecydowanie :loveu::loveu: potem dwie ślicznotki to ALMA UN DEMONIO [SIZE=2]oraz oczywiście ANGELINA JO :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
AmiX Posted March 5, 2009 Author Posted March 5, 2009 Dziękujemy bardzo :) No to jeszcze Angelina Jo:loveu: View My Video I rodzynek:loveu: View My Video Quote
***Paulina*** Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 Ja po prostu uwielbiam zaglądać do twojej galerii:loveu::loveu::loveu: Fastusiątka są cudowne:loveu::loveu::loveu: Niesamowite... Niedawno się urodziły a już jutro kończą 4 tyg.:loveu: Do kiedy zostają u was??? Quote
Tengusia Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 pamietam jak czekalismy z niecierpliwoscia az kluseczki przyjda na swiat a tu prosze jakie wielkie juz sa :loveu::loveu::loveu: Quote
Zuza i Noddy Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 Ależ one(w domyśle szczeniaki, nie zapominam o rodzynku) są pocieszne:loveu: Quote
AmiX Posted March 5, 2009 Author Posted March 5, 2009 Dzięki:loveu::loveu: ***Paulina*** napisał(a): Do kiedy zostają u was??? Jadą do nowych domków przed świętami..... Jeszcze raz ANGELINA JO :loveu: View My Video Quote
beatkacg Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 Aniu cudne szczylki, sama słodycz, oczywiście czekam na więcej zdjęć, choć najchętniej to bym Wam jedno (albo i dwa) maleństwo podkradła :evil_lol:, dobrze ze mój mąż podziela moje zauroczenie nimi, więc może kiedyś... Quote
Tengusia Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 dzisiaj zrobilam mojemu synowi wyklad na temat psow rasowych i mieszancow (rozmnazania, rodowodu i takie tam) :p mam nadzieje ze choc 1/10 tego co mowilam zrozumial :evil_lol: a kluseczki przeslodkie oj mi by bylo ciezko rozstac sie z takimi mordeczkami :loveu::loveu::loveu: Quote
AmiX Posted March 6, 2009 Author Posted March 6, 2009 Dzisiaj maluchy kończą 4 tyg:loveu::loveu::loveu::loveu: beatkacg napisał(a):Aniu cudne szczylki, sama słodycz, oczywiście czekam na więcej zdjęć, choć najchętniej to bym Wam jedno (albo i dwa) maleństwo podkradła :evil_lol:, dobrze ze mój mąż podziela moje zauroczenie nimi, więc może kiedyś... No dwie najlepsze trzymam;):evil_lol: dzisiaj została zarezerwowana wstępnie sunia AMICA MIA Magic Lider FCI ale AGELINY JO I ANATHEMA OF LOVE na razie nie wypuszczam:loveu::loveu: Aga76 napisał(a):Małe słodkie tuptaki nniiiiooooo:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Kasia Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 słodziaki nieziemskie :loveu: Aniu na pewno będzie bardzo ciężko Wam sie rozstać...ja chyba nie potrafiłabym, serce by mi pękało gdybym musiała je oddać:oops: Quote
AmiX Posted March 6, 2009 Author Posted March 6, 2009 Tengusia napisał(a):dzisiaj zrobilam mojemu synowi wyklad na temat psow rasowych i mieszancow (rozmnazania, rodowodu i takie tam) :p mam nadzieje ze choc 1/10 tego co mowilam zrozumial :evil_lol: a kluseczki przeslodkie oj mi by bylo ciezko rozstac sie z takimi mordeczkami :loveu::loveu::loveu: To zależy od wykładowcy...coś o tym wiem:evil_lol: dobrze że już kończe edukacje:multi: Będzie bardzo ciężko:placz:...ale na razie trzeba cieszyć sie tym czasem który mamy:loveu: Quote
Recommended Posts