Jump to content
Dogomania

Etienne De Villar & Fasti-Fastryga Gold Bonzo CZYLI YORK&AMSTAFF hodowla Magic Lider

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Aniu
wszystkie maluchy cudne, jeden ładniejszy od drugiego. Jak ten czas szybko leci już maja 4 tygodnie, a one z każdym dniem pięknieją. Proszę każdego z osobna i wszystkie razem wymiziać ode mnie po brzuszkach.
I jednocześnie nalegam na to byś wstawiała większa ilość zdjęć, chociaż tak daj nam nacieszyc nimi oko.

Posted

Filmik i zdjęcia boskie :loveu:

A maluchy pierwsza klasa :loveu:

Jak bym miała wybierać to chyba bym wybrała jakąś dziewuszkę bo mam swoją ulubienicę :)

Ucałuj je Aniu ode mnie. Chyba już zaczynają czadu dawać a przy 10 to na pewno jest wesoło :eviltong:

Guest Agata_B
Posted

Moje faworytki :) to AMBER [SIZE=2]na pierwszym miejscu zdecydowanie :loveu::loveu: potem dwie ślicznotki to ALMA UN DEMONIO [SIZE=2]oraz oczywiście ANGELINA JO :loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

Ja po prostu uwielbiam zaglądać do twojej galerii:loveu::loveu::loveu:
Fastusiątka są cudowne:loveu::loveu::loveu:
Niesamowite... Niedawno się urodziły a już jutro kończą 4 tyg.:loveu:
Do kiedy zostają u was???

Posted

Aniu
cudne szczylki, sama słodycz, oczywiście czekam na więcej zdjęć, choć najchętniej to bym Wam jedno (albo i dwa) maleństwo podkradła :evil_lol:, dobrze ze mój mąż podziela moje zauroczenie nimi, więc może kiedyś...

Posted

dzisiaj zrobilam mojemu synowi wyklad na temat psow rasowych i mieszancow (rozmnazania, rodowodu i takie tam) :p mam nadzieje ze choc 1/10 tego co mowilam zrozumial :evil_lol:

a kluseczki przeslodkie oj mi by bylo ciezko rozstac sie z takimi mordeczkami :loveu::loveu::loveu:

Posted

Dzisiaj maluchy kończą 4 tyg:loveu::loveu::loveu::loveu:

beatkacg napisał(a):
Aniu
cudne szczylki, sama słodycz, oczywiście czekam na więcej zdjęć, choć najchętniej to bym Wam jedno (albo i dwa) maleństwo podkradła :evil_lol:, dobrze ze mój mąż podziela moje zauroczenie nimi, więc może kiedyś...

No dwie najlepsze trzymam;):evil_lol: dzisiaj została zarezerwowana wstępnie sunia AMICA MIA Magic Lider FCI ale AGELINY JO I ANATHEMA OF LOVE na razie nie wypuszczam:loveu::loveu:
Aga76 napisał(a):
Małe słodkie tuptaki

nniiiiooooo:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

słodziaki nieziemskie :loveu:

Aniu na pewno będzie bardzo ciężko Wam sie rozstać...ja chyba nie potrafiłabym, serce by mi pękało gdybym musiała je oddać:oops:

Posted

Tengusia napisał(a):
dzisiaj zrobilam mojemu synowi wyklad na temat psow rasowych i mieszancow (rozmnazania, rodowodu i takie tam) :p mam nadzieje ze choc 1/10 tego co mowilam zrozumial :evil_lol:

a kluseczki przeslodkie oj mi by bylo ciezko rozstac sie z takimi mordeczkami :loveu::loveu::loveu:

To zależy od wykładowcy...coś o tym wiem:evil_lol: dobrze że już kończe edukacje:multi:

Będzie bardzo ciężko:placz:...ale na razie trzeba cieszyć sie tym czasem który mamy:loveu: