Jump to content
Dogomania

Etienne De Villar & Fasti-Fastryga Gold Bonzo CZYLI YORK&AMSTAFF hodowla Magic Lider

Recommended Posts

Posted

tigrunia napisał(a):
No wiesz.. nie każdy musi wiedzieć, że "teraz" oznaczają przyjaźń :eviltong: Mi tam się zawsze z zazdrością kojarzyły :shake: Jeśli mozesz wybrać ecru to bym sie wcale nie zastanawiała :eviltong:

[FONT=Times New Roman]Fakt znalazłam coś innego :[/FONT]

[FONT=Times New Roman]czerwony - płomienna miłość
biały - uczucia idealne
różowy -
[/FONT][FONT=Times New Roman]przyjaźń
błękitny -
[/FONT][FONT=Times New Roman]wierność
zółty -
[/FONT][FONT=Times New Roman]zazdrość
pomarańczowy -
[/FONT][FONT=Times New Roman]zdrada
[/FONT]

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

AmiX napisał(a):
[FONT=Calibri]Szczerze mówiąc to zależy od włosa moja Eti jakiś „odpory „ na zniszczenia włos ;)[/FONT]
[FONT=Calibri]Dość późno zaczęłam jej zakładać papiloty właściwie to wtedy gdy zarobił się uciążliwy dla nas.[/FONT]
[FONT=Calibri]Teraz tez zakładam jej papiloty dla swojej i jej wygody…. Chociaż od tygodnia lata bez papilotów to przy po kąpieli znowu jej załże bo polowe podwórka przynosi mi do domu. [/FONT]
[FONT=Calibri]Jeśli nie będziesz od razu zakładać papilotów pamiętaj o tym żeby włos był dobrze natłuszczony. Ja używam oleju palmowego.[/FONT]
[FONT=Calibri]Pozdrawiam Ania[/FONT]

znów się nie ładnie wtrącę do rozmowy;)

Tak , kupiłam już ten olej palmowy. Czasem go używam. Ale gdy nałoze trochę wiecej niz odrobinę, to sierść wydaje sie jakby byla tlusta.
Czy duzo go mam dawac? po kilku godzinach siersc bedzie nadal ladnie wygladac? czy dalej jakby tłusta?

Posted

syla929 napisał(a):
znów się nie ładnie wtrącę do rozmowy;)

Tak , kupiłam już ten olej palmowy. Czasem go używam. Ale gdy nałoze trochę wiecej niz odrobinę, to sierść wydaje sie jakby byla tlusta.
Czy duzo go mam dawac? po kilku godzinach siersc bedzie nadal ladnie wygladac? czy dalej jakby tłusta?

Naoliwona sierść zawsze będzie tłusta :cool3:

Posted

syla929 napisał(a):
hehe;D to duzo tego trzeba dawac? jak ona sie cala wchlonie to juz ladnie wyglada? czy ciagle taka tłuuusta?;)):P

Trzeba dawać tylke, żeby włos był tłusty :razz:
No i ciągle będzie tłusty :razz:
Niestety jak się chce utrzymać włos w kondycji wystawowej trzeba go odpowiednio zabezpieczyć ;)

Posted

Pies pomiędzy wystawami nie wygląda tak ładnie jak na wystawach. Przeważnie pies jest tłusty i albo chodzi bez papilotów, ale wtedy zbiera kurz i z tym tez trzeba się liczyć, ale takiemu małemu szczeniakowi nie założysz papilotów jeszcze więc natłuszczać i tyle. Albo chodzi w papilotach też tłusty ale wtedy można założyć ubranko.

Posted

syla929 dziewczyny mają racje :)

Co do zaproszeń to jeszcze nie wybrałam....:roll:

A jutro jedziemy do AGNESU po suknie :multi: mam nadzieje że coś wybiore:roll:

Posted

Hej:lol:
Jeśli mogę coś doradzić z tortami - to na pewno tort na "stelażu"... z nakładanym będziesz miała problem z krojeniem.

Pięknie oczywiście wyglądają torty ozdobione żywymi kwiatami:
2,6 są ozdobione dąbkami a 4 i 7 też mi się wydaje, że żywymi różami, tylko.... jakoś sobie nie wyobrażam krojenia tego... bo co - będziesz kwiaty wyciągać przed krojeniem? A potem takie "podziurkowane" kawałki dawać gościom... a jak nie wyciągniesz, to możesz kwiatki poprzekrawać a taki "utytłany" kwiatek w cieście nie ciekawie będzie wyglądać (szczególnie, że one na tych zdjęciach są poukładane spiralnie i na pewno na jakiś nożem trafisz).
Nie wiem... to są tylko moje spostrzeżenia - przyznaję ... dawno nie byłam na weselu i nie wiem jak wygląda "obsługa" tortem ozdobionym żywymi kwiatami.
A zaproszenia.... mi się podoba 1 i 5:loveu:

Posted

[quote name='vikiii']Hej:lol:
Jeśli mogę coś doradzić z tortami - to na pewno tort na "stelażu"... z nakładanym będziesz miała problem z krojeniem.

Pięknie oczywiście wyglądają torty ozdobione żywymi kwiatami:
2,6 są ozdobione dąbkami a 4 i 7 też mi się wydaje, że żywymi różami, tylko.... jakoś sobie nie wyobrażam krojenia tego... bo co - będziesz kwiaty wyciągać przed krojeniem? A potem takie "podziurkowane" kawałki dawać gościom... a jak nie wyciągniesz, to możesz kwiatki poprzekrawać a taki "utytłany" kwiatek w cieście nie ciekawie będzie wyglądać (szczególnie, że one na tych zdjęciach są poukładane spiralnie i na pewno na jakiś nożem trafisz).
Nie wiem... to są tylko moje spostrzeżenia - przyznaję ... dawno nie byłam na weselu i nie wiem jak wygląda "obsługa" tortem ozdobionym żywymi kwiatami.
A zaproszenia.... mi się podoba 1 i 5:loveu:

Faktycznie masz troche racji... nie ładnie będzie wyglądało to "grzebanie" w torcie....:p

[quote name='tigrunia']I jak poszło ? Wybrałaś coś ? :loveu:

W Agnesie nic nie wybrałam :shake: ten salon to nic ciekawego:shake:

Dzisiaj obeszłam kilka salonów;) mam kilka sukni na oku ale jedna wpadła mi w oko szczególnie:loveu:
Na fotkach to niestety nie to samo,,,,
1.

2.

3.

4.

Posted

3 wg mnie odpada :shake:
Pozostałe super są :loveu: Ale chyba 1 bym wybrała.. najlepiej Ci talię podkreśla :loveu::loveu::loveu:

Pozwolili Ci fotki robić ?? :crazyeye: Ja jak z moją Anką chodziłam to wara ! :shake:

Posted

[quote name='iberia']Sliczna Aniu :) numer jeden najładniej

ps. ubyło cie troche

[FONT=Verdana]No mam nadzieje ;)[/FONT][FONT=Verdana]bo nawet zaczęłam biegać:p [/FONT][FONT=Verdana]ale najbardziej to bym chciała z twarzy zrzucić:oops:[/FONT]
[FONT=Verdana][FONT=Verdana][quote name='tigrunia']3 wg mnie odpada [/FONT]
[FONT=Verdana]Pozostałe super są :loveu:Ale chyba 1 bym wybrała.. najlepiej Ci talię podkreśla [/FONT]
[FONT=Verdana] [/FONT]
[FONT=Verdana]Pozwolili Ci fotki robić ?? Ja jak z moją Anką chodziłam to wara ! [/FONT]
[FONT=Verdana][/FONT]
[FONT=Verdana][FONT=Verdana]No pewnie ze pozwolili a nawet kazali przyjść z aparatem.:p[/FONT]
[FONT=Verdana]Beata masz racje 3 odpada.;)[/FONT]
[FONT=Verdana]Na początku chciałam 2 ale nie zdąża juz jej uszyć wiec chodziłam dalej.....[/FONT]
[FONT=Verdana] [/FONT]
[FONT=Verdana]Macie racje 1 jest piękna :loveu::loveu::loveu:wszystkie moje "doradczynie" powiedziały ze tylko ta :loveu::loveu::loveu:ja tez jestem tego zdania chociaż cena mnie przeraziła.:-o[/FONT]
[FONT=Verdana]Na fotce to nie to samo.....[/FONT]
[FONT=Verdana]Dzisiaj idę jeszcze do jednego salonu a potem na nauki przedmałżeńskie.:p[/FONT]
[/FONT]

[/FONT]

Posted

Dzięki dziewczyny za pomoc :)

[FONT=Arial][FONT=Verdana]Decyzja została podjęta :) zarówno moje „doradczynie” (mama, Adama mama,moja przyjaciółka,kuzynka i wy dziewczyny:) ) mówią że ta i żadna inna :) wiec jutro idę zapłacić za suknie....az szkoda tyle kasy:evil_lol: ale czego sie nie robi dla tego jednego dnia w życiu;) [/FONT][/FONT]
[FONT=Arial][/FONT][FONT=Arial][FONT=Verdana]Bardzo dobrze się w niej czuje jest lekka i wygodna:loveu:… przymierzałam jeszcze jedną bardzo drogą bajeczną suknie bo o niej zawsze marzyłam ale czułam się w niej strasznie ciężko…. chyba przez te falbany ;) niestety fotki nie można było zrobić ale oto ona:[/FONT][/FONT]
[FONT=Arial][FONT=Verdana]Na gosrecie to złota nitka i cyrkonie... wydaje mi sie że suknia dla szczupłych;) boje sie że wyblądałabym w niej jak beza:evil_lol:[/FONT][/FONT]

Posted

[FONT=Calibri]ALMA UN DEMONIO Magic Lider FCI :loveu:[/FONT]
[FONT=Calibri][/FONT]
[FONT=Calibri][/FONT]
[FONT=Calibri][/FONT]
[FONT=Calibri][/FONT]
[FONT=Calibri][/FONT]
[FONT=Calibri][/FONT]