Tola Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 Ponieważ Pestka nie potrzebuje juz wsparcia, pieniadze na bazarek z aniołków przekaże na inna sunię w potrzebie, moze ktos ma jakies wskazanie? Nie jest to cała suma, bo na razie wpłaciło 2 osoby - 42 zł. Quote
maciaszek Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 Jeśli mogę się wtrącić... może na tą? http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=101070 Quote
sacred PIRANHA Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 maciaszek....daj znac co z tą sunia....gdzie ona jest, jak z leczeniem ile kasy trzeba dla niej? Quote
Czaka Posted December 3, 2007 Author Posted December 3, 2007 To jest adres wątku mojego podrzutka, czy możecie mi pomóc szukać jej domu? http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9013467#post9013467 Quote
Czaka Posted December 3, 2007 Author Posted December 3, 2007 Lidka, czy masz jakieś wiadomości o Pestce? Quote
sacred PIRANHA Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 Witam! mam nowe wiadomosci od Pestki... Dorota zmieniła weta...niestety Pestka czuje sie znow gorzej, zaczela sie okropnie drapac znow, pojawily sie czerwone krostki...wet powiedzial, ze ze zrobieniem badan trzena poczekac bo wszystkie te leko od tego pierwszego weta (zastrzyki sterydowe i zastrzyk na nuzenca) moga zafalszowac teraz wynik...wiec narazie czekamy...mała dostala tylko ziolową plukanke, w ktorą codzinnie trzeba ją przemywac...wiec codziennie wieczorem jest w domu caly rytuala z tym zwiazany:) niestety leczenie potrwa i wiąze sie z kosztami...Dorota sie martwi, bo widzi jak maluch sie męczy z tym drapaniem ciąglym... mam obiecane juz kolejne zdjecia wiec na dniach dostane i wstawie... Quote
Czaka Posted December 4, 2007 Author Posted December 4, 2007 To dobrze , że Pani zmieniła weta! Mam nadzieję, że te krostki są tylko reakcją na zminę środowiska. Quote
Tola Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 Czekam na ostatni przelew za aniołki; pieniądze przekazę na moloskę z wątku http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=101070 Quote
Dorothy Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 ratunku.... :-( http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9069989#post9069989 Quote
sacred PIRANHA Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 Witam! rozmawialam z Dorotą... nasza Pestka czuje sie juz dobrze, jest grzeczniutka (no raz zdarzyl sie jej wybryk, gwizdnela bulke i nie chciala oddac...urządzila sobie istne szalenstwo), wszytsko powoli sie goi..Dorota mowi, ze nie poznalabym jej napewno z wygladu (fotki beda)...poza tym to nadal wszyscy ją uwielbiaj..i wiecie co...chyba juz tak zostanie:) mala ulubienica wszytskich:) co jeszcze...nauczyla sie juz ze ona idzie po trawniku a dorota po chodniku (na poczatku bylo odwrotnie), zmasakrowala potwornie miska ode mnie (chyba nie chce juz po mnie pamiatek hihi) i zostaje juz ladnie w domu besz zbednego wycia:) Quote
sacred PIRANHA Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 bardzo rposze...obiecane fotki...nasza kruszynka urosla i uszka jej stercza:) rasowy mini owczarek:) i co Wy na to? reszta fotek pozniej.... dla takich paru fotek warto robic to co sie robi... Quote
sacred PIRANHA Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 gdyby ktos nie pamietal jak mala wygladala na poczatku to niecj zajrzy do pierwszego posta...a teraz tyle zostalo ze wszystkich ranek na malym cialku... Quote
maciaszek Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 Jaka ona duża - dopiero na tej fotce widać: http://img293.imageshack.us/img293/7125/tp1010457tj8.jpg Quote
sacred PIRANHA Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 odkryla u mnie co to kostki (tim musial jej pokazac do czego to sluzy) i pokochala na zawsze:) z corcią Doroty...milość odwzajemniona... i z misiem ode mnie...ona go nie caluje ...nie nie nie...to male morderstwo:) Quote
furciaczek Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 Normalnie wzruszylam sie widzac te zdiecia:oops::loveu: Quote
sacred PIRANHA Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 ja sie poryczalam jak zobaczylam fotki z misiem ode mnie...hmm...:):):) Quote
furciaczek Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 Niki-lidka napisał(a):ja sie poryczalam jak zobaczylam fotki z misiem ode mnie...hmm...:):):) Pamietam jak codziennie wieczorkiem rozmawialysmy o Pesi...zapadla mi gleboko w serducho i nawet nie potrafie wyobrazic sobie Twojej radosci gdy ogladasz takie foty:loveu: I jak jeszcze kiedys bedziesz miala zly dzien bo cos Ci nie wyjdzie pomysl o malej;) Quote
Czaka Posted January 24, 2008 Author Posted January 24, 2008 Cudowne zdjęcia!!! :loveu: Lidka jeszcze raz bardzo, bardzo Ci dziękuję! :buzi: Quote
Czaka Posted March 7, 2008 Author Posted March 7, 2008 Lidka masz może jakieś nowe zdjęcia małej ? Quote
sacred PIRANHA Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 poznajecie tą pannę?? :):):) a te panny?:) Quote
Tola Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 Super:loveu: Daj to matamorfozy! To zdjecie z pierwszej strony i teraz. Quote
sacred PIRANHA Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 i to jest wlasnie sens pomagania psom... Quote
Recommended Posts