Alaa Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 O rany ale kobieta ma pioro:evil_lol::evil_lol:To erotyczne lizanie uszkow:razz:powalilo mnie na kolana. Quote
Redpit Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 Skoro ma podpisaną umowę adopcyjną - to zawsze można sprawdzić co z psiakiem... (psiakami i kotami) - podobno z ok. Gdańska ? :diabloti: Quote
MartynaP Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 KUNA 85 napisał(a): skonfudowana poleciałam szybko z komórką i oddałam ją do wywołania ,odbieram jutro i zaraz prześlę zdjęcia to jutro było 22 października :shake: mamy styczeń pani kuno Quote
Redpit Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 Ucichło o Kawie :shake: - ???? Może jeśli nie bedzie fotek, to posłac tam www.tpopz.pl (ewent. jakaś wycieczka pod Gda):evil_lol: Quote
MartynaP Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 uwazam ze powinna byc przeprowadzona wizyta poadopcyjna-przeciez prosby o zdjecia trwaja juz ze trzy miesiace -to juz wzbudza niepokój Quote
brazowa1 Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 No wiecie,np dla mojej mamy tez byloby problemem wysłanie fotek z aparatu (i nie kazdy ma) na Dogo :roll: .Kto mogłby pomoc kunie przy obfoceniu psiakow? Quote
MartynaP Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 brazowa1 napisał(a):No wiecie,np dla mojej mamy tez byloby problemem wysłanie fotek z aparatu (i nie kazdy ma) na Dogo :roll: .Kto mogłby pomoc kunie przy obfoceniu psiakow? myśle ze gdyby to byl problem to kuna by to napisala a tak raz pisze ze jutro beda a pozniej na watku pedra pisze ze: zaraz przychodzi młody kolega i wysle zdjecia,chyba by był tak uprzejmy i wstawił zdjecia obu psów...wiec niewiem. Jak pisze kuna umowa byla bardzo dokladnie spisana wiec wizyta chyba nie jest jakim problemem bo jest w umowie taki punkt. Poprostu oby nie bylo za pozno bo czas ucieka a tu konczy sie tylko na prosbach a kuna nic...:shake: Quote
dusje Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 kuna goscila przed chwila na forum ale widocznie wpadla tutaj jak do czytelni:oops: Quote
Ajula Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 ale na wątku Pedra pokazały się fotki, więc pewnie i tu coś wrzuci :p Quote
Guest monia3a Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 Za chwilkę za momencik wstawię świeżutkie zdjątka Kawusi, troszkę niewyraźne ale są ;) Quote
Guest monia3a Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 Bardzo proszę o spokój na wątku, Kawa ma się dobrze, jest zdrowa i nic jej nie dolega. Quote
Ajula Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 szkoda, że trochę niewyraźnie, ale widać, że Kawa dobrze się bawi :cool3: super! :lol: Quote
Ajula Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 no tak, pamiętam ją z wczesniejszych zdjęć :) a drugi pies to Ryży Quote
Guest monia3a Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 Kawa to ta jaśniejsza z pieprzykiem na mordce ;) Nawet widzę, że troszkę przytyła. Jak z chodzeniem nie ma problemow?? Quote
Ewa3 Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 nie wiem o co chodzi w tej dyskusji:roll: proponuje zeby jednak zostal to watek Kawy, ktora jest szczesliwa w nowym domu;) Quote
APSA Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 :cool3: i przy okazji To tyle z mojej strony w temacie wizyty poadopcyjnej :p Quote
Ewa3 Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 Ze to Kawa:-o nie poznalabym:lol: APSA jak tam Kawunia sie sprawuje?:razz: Quote
APSA Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 Jej właściciele twierdzą, że miała poważne operacje bioder i że ma chorą trzustkę - nie wiem, czy im wierzyć, bo wygląda i zachowuje się jak normalny pies, sprawny i zdrowy ;) Ona i Ryży wyglądają nawet trochę za dobrze :lol: (ale ja trochę przeczulona pod tym względem jestem), oboje lecą się witać z gośćmi, ogony im się niemal urywają, Kawa jest przy tym bardziej nachalna :) Quote
plinka Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 APSA jaka niespodzianka :multi: piękne zwierza na fotkach :) Quote
Recommended Posts