Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 219
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

KUNA 85 napisał(a):
skonfudowana poleciałam szybko z komórką i oddałam ją do wywołania ,odbieram jutro i zaraz prześlę zdjęcia

to jutro było 22 października :shake:
mamy styczeń pani kuno

Posted

brazowa1 napisał(a):
No wiecie,np dla mojej mamy tez byloby problemem wysłanie fotek z aparatu (i nie kazdy ma) na Dogo :roll: .Kto mogłby pomoc kunie przy obfoceniu psiakow?

myśle ze gdyby to byl problem to kuna by to napisala a tak raz pisze ze jutro beda a pozniej na watku pedra pisze ze: zaraz przychodzi młody kolega i wysle zdjecia,chyba by był tak uprzejmy i wstawił zdjecia obu psów...wiec niewiem.

Jak pisze kuna umowa byla bardzo dokladnie spisana wiec wizyta chyba nie jest jakim problemem bo jest w umowie taki punkt.
Poprostu oby nie bylo za pozno bo czas ucieka a tu konczy sie tylko na prosbach a kuna nic...:shake:

Guest monia3a
Posted

Za chwilkę za momencik wstawię świeżutkie zdjątka Kawusi, troszkę niewyraźne ale są ;)

Guest monia3a
Posted

Bardzo proszę o spokój na wątku, Kawa ma się dobrze, jest zdrowa i nic jej nie dolega.

Guest monia3a
Posted

Kawa to ta jaśniejsza z pieprzykiem na mordce ;)
Nawet widzę, że troszkę przytyła.

Jak z chodzeniem nie ma problemow??

• 9 months later...
Posted

Jej właściciele twierdzą, że miała poważne operacje bioder i że ma chorą trzustkę - nie wiem, czy im wierzyć, bo wygląda i zachowuje się jak normalny pies, sprawny i zdrowy ;)
Ona i Ryży wyglądają nawet trochę za dobrze :lol: (ale ja trochę przeczulona pod tym względem jestem), oboje lecą się witać z gośćmi, ogony im się niemal urywają, Kawa jest przy tym bardziej nachalna :)