Justysia i Grześ Posted November 24, 2007 Author Posted November 24, 2007 Witamy wszystkich :loveu: Na początku chcieliśmy przeprosić za ciszę z naszej strony :-( Mamy po prostu urwanie głowy, dzisiaj mieliśmy troszkę spraw do załatwienia, rozwieszaliśmy jeszcze ogłoszenia i szukaliśmy dalej odpowiedniego domku dla Bryka. Jakby tego było mało to znowu choroba Justysi daje coraz bardziej znać o sobie i pojawia się znowu pytanie co dalej z nią robić :-( :-( Wracając do pytania o tego pana z allegro napisaliśmy mu wiadomość i czekamy na odpowiedz. anula1959 jutro z rana postaramy się jakieś ogłoszenie sklecić z nowymi ciekawszymi zdjęciami więc jakbyś mogła takie allegro zrobić będziemy bardzo wdzięczni. Pozdrawiamy serdecznie wszystkich wujków i cioteczki :loveu: Quote
Justysia i Grześ Posted November 24, 2007 Author Posted November 24, 2007 [quote name='Justysia i Grześ']Bryk się przypomina .... http://img253.imageshack.us/img253/663/11mi3.jpg Tak jak wyżej Bryk prosi o domek :-( Quote
szajbus Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 Bryk czeka na kochający dom. Nie pozwól mu wylądować w schronie. przytul go do swego serca! Quote
Justysia i Grześ Posted November 24, 2007 Author Posted November 24, 2007 Bryk wita wszystkie cioteczki i wujków :loveu: Dziękujemy za każdą pomoc w sprawie Bryka :buzi: Już nie wiemy co wymyślać aby szybko Bryk znalazł swój wymarzony domek. Wiemy że na to potrzeba czasu ale tak naprawdę to nie mamy pojęcia ile go nasz młodzieniec ma :shake: Quote
HebaNova Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 Brysiek potrzebuje pomocy, czy ktos moze dac chociaz zastępczy tymczasik? Quote
Justysia i Grześ Posted November 25, 2007 Author Posted November 25, 2007 Witamy wszystkich :loveu: Sprawa bryka wyglada tragicznie może być u sąsiadki do jutra gdzieś do południa :placz: Więc [SIZE="5"]BŁAGAMY O JAKIŚ TYMCZAS DLA NASZEGO BRYKA Może to być w innym mieście jakoś go tam dotransportujemy, oraz postaramy się zapewnić wyżywienie. Quote
quasimodo Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 Niestety możemy tylko podnieść ślicznego psiaka...:shake: Quote
Justysia i Grześ Posted November 25, 2007 Author Posted November 25, 2007 Bryk się przypomina :-( Sprawa jest wyjątkowo pilna !!!! Quote
Justysia i Grześ Posted November 25, 2007 Author Posted November 25, 2007 A więc tak… :razz: Brykuś od jutra ma załatwiony tymczasik :lol: To świetna wiadomość oczywiście, bo wyglądało to już bardzo kiepsko. Daje nam to więcej czasu na poszukiwanie cudownego domku :multi: ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ No nic, zapraszamy w takim bądź razie na wątek Aguś, u której Bryczysko zamieszka… Mamy nadzieję, że się pojawisz i jeszcze raz dziękujemy :loveu: PS. Ktoś tam jednak nad nami czuwa. Jest ogromnie trudno, ale mimo tych wszystkich komplikacji udaje nam się jak do tej pory uniknąć schroniska. Mamy nadzieję, że to już będzie końcówka tułaczki naszego szkraba… Że już niedługo będzie miał swój, cudowny, jedyny domek :) Quote
szajbus Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 Aguś, wypada ci tylko podziękować. Ten szkrab dzięki tobie nie wyląduje w schronie. DZIĘKUJEMY Domek Stały pilnie potrzebny Quote
AguśSosnowiec Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 Obiecuję że będę codziennie zdawać relację co u Brykusia :) Dobrze że mój tata wyjeżdża, bo inaczej byłoby :-x ;) Echh Brykulek.. On nadal czeka na ciepły, kochający, a PRZEDE WSZYSTKIM STAŁY domek.. Jestem w trakcie namawiania mojego mężczyzny aby go wziął :cooldevi: Zobaczymy jak to będzie:lol: Quote
szajbus Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 I tak już robisz dla niego dużo. Nawet nie chce sobie wyobrazić co to psie dziecko by przeżyło w schronie o ile nie padłoby ofiarą zagryzienia przez jakiegoś dominanta. Biorąc go na tymczas być może ratujesz mu życie, a na pewno jego psychikę od życia za kratami. Quote
AguśSosnowiec Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 Dziękuję za tak miłe słowa:oops: <BardzoZawstydzonyAguś> Quote
HebaNova Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 Aguś, bardzo się cieszę :loveu: dla niego to kolejna szansa. Quote
Justysia i Grześ Posted November 26, 2007 Author Posted November 26, 2007 Mamy złe wieści – szczególnie dla Aguś Niestety, ale nie będzie możliwości Waszego bliższego spotkania, nie będzie codziennych relacji, … Dzisiaj z samego rana musieliśmy być w szpitalu. Ja zostałam a Grześ poleciał wydrukować nowe, świeżutkie ogłoszenia :cool3: Gdy do mnie wrócił zadzwonił telefon… Potem znowu… Później sms… Pan nie mógł się doczekać spotkania a my niestety nie mieliśmy wpływu na lekarza (6 godzin czekania :mad:) No i nie doczekał się na nasz powrót -> Gdy dojechaliśmy stał już pod domem :evil_lol: [SIZE="3"]Słuchajcie Kochani !!! Pan i Pani zakochali się w naszym Brysiu i na nas wywarli baardzoo pozytywne wrażenie, co nie jest łatwe :diabloti: [SIZE="4"]A więc BRYK MA DOMEK :loveu: Cudowny domek z Państwem i dziećmi :multi: :multi: :multi: Trzymajcie kciuki za Brysia, niech szybciutko się zaaklimatyzuje, co nie będzie trudne patrząc na to jak radośnie całował swojego nowego Pańcia :loveu: Quote
Peter Beny Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 Suuuuper :multi::multi::multi::multi: Bardzo się cieszę że Bryk ma domek :loveu::loveu::loveu: Quote
HebaNova Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 ale numer :loveu: tylko kciuki trzymać za powodzenie !!!!! Quote
Recommended Posts