Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 150
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witamy wszystkich :loveu:

Na początku chcieliśmy przeprosić za ciszę z naszej strony :-(
Mamy po prostu urwanie głowy, dzisiaj mieliśmy troszkę spraw do załatwienia, rozwieszaliśmy jeszcze ogłoszenia i szukaliśmy dalej odpowiedniego domku dla Bryka.

Jakby tego było mało to znowu choroba Justysi daje coraz bardziej znać o sobie i pojawia się znowu pytanie co dalej z nią robić :-( :-(

Wracając do pytania o tego pana z allegro napisaliśmy mu wiadomość i czekamy na odpowiedz.

anula1959 jutro z rana postaramy się jakieś ogłoszenie sklecić z nowymi ciekawszymi zdjęciami więc jakbyś mogła takie allegro zrobić będziemy bardzo wdzięczni.

Pozdrawiamy serdecznie wszystkich wujków i cioteczki :loveu:

Posted

Bryk wita wszystkie cioteczki i wujków :loveu:

Dziękujemy za każdą pomoc w sprawie Bryka :buzi:

Już nie wiemy co wymyślać aby szybko Bryk znalazł swój wymarzony domek.
Wiemy że na to potrzeba czasu ale tak naprawdę to nie mamy pojęcia ile go nasz młodzieniec ma :shake:

Posted

Witamy wszystkich :loveu:

Sprawa bryka wyglada tragicznie może być u sąsiadki do jutra gdzieś do południa :placz:

Więc [SIZE="5"]BŁAGAMY O JAKIŚ TYMCZAS DLA NASZEGO BRYKA

Może to być w innym mieście jakoś go tam dotransportujemy, oraz postaramy się zapewnić wyżywienie.

Posted

A więc tak… :razz:

Brykuś od jutra ma załatwiony tymczasik :lol:

To świetna wiadomość oczywiście, bo wyglądało to już bardzo kiepsko.

Daje nam to więcej czasu na poszukiwanie cudownego domku :multi:

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

No nic, zapraszamy w takim bądź razie na wątek Aguś, u której Bryczysko zamieszka… Mamy nadzieję, że się pojawisz i jeszcze raz dziękujemy :loveu:

PS. Ktoś tam jednak nad nami czuwa. Jest ogromnie trudno, ale mimo tych wszystkich komplikacji udaje nam się jak do tej pory uniknąć schroniska.
Mamy nadzieję, że to już będzie końcówka tułaczki naszego szkraba… Że już niedługo będzie miał swój, cudowny, jedyny domek :)

Posted

Obiecuję że będę codziennie zdawać relację co u Brykusia :) Dobrze że mój tata wyjeżdża,
bo inaczej byłoby :-x ;)

Echh Brykulek..
On nadal czeka na ciepły, kochający, a PRZEDE WSZYSTKIM STAŁY domek.. Jestem w trakcie namawiania mojego mężczyzny aby go wziął :cooldevi:
Zobaczymy jak to będzie:lol:

Posted

I tak już robisz dla niego dużo.
Nawet nie chce sobie wyobrazić co to psie dziecko by przeżyło w schronie o ile nie padłoby ofiarą zagryzienia przez jakiegoś dominanta.
Biorąc go na tymczas być może ratujesz mu życie, a na pewno jego psychikę od życia za kratami.

Posted

Mamy złe wieści – szczególnie dla Aguś

Niestety, ale nie będzie możliwości Waszego bliższego spotkania, nie będzie codziennych relacji, …

Dzisiaj z samego rana musieliśmy być w szpitalu. Ja zostałam a Grześ poleciał wydrukować nowe, świeżutkie ogłoszenia :cool3:

Gdy do mnie wrócił zadzwonił telefon… Potem znowu… Później sms… Pan nie mógł się doczekać spotkania a my niestety nie mieliśmy wpływu na lekarza (6 godzin czekania :mad:)

No i nie doczekał się na nasz powrót -> Gdy dojechaliśmy stał już pod domem :evil_lol:

[SIZE="3"]Słuchajcie Kochani !!!

Pan i Pani zakochali się w naszym Brysiu i na nas wywarli baardzoo pozytywne wrażenie, co nie jest łatwe :diabloti:

[SIZE="4"]A więc BRYK MA DOMEK :loveu:

Cudowny domek z Państwem i dziećmi :multi: :multi: :multi:

Trzymajcie kciuki za Brysia, niech szybciutko się zaaklimatyzuje, co nie będzie trudne patrząc na to jak radośnie całował swojego nowego Pańcia :loveu: