Marta i Wika Posted November 15, 2007 Posted November 15, 2007 [SIZE=1]Paulina, czemu nie dasz rady z 4 psami? ;)[/SIZE] Będzie dzwonić wieczorem niejaka Karolina w sprawie adopcji. Trzymam kciuki. Jadę dziś w okolice warszawskie ale pełnym samochodem :placz: Quote
andzia69 Posted November 15, 2007 Posted November 15, 2007 to cudownie, żeparę maluszkówpojedzie niedługo do domku! Cieszę się, że kielecka Mora przyczyniła się do znalezieniu domku dla Liczi!:multi: Quote
PaulinaT Posted November 15, 2007 Author Posted November 15, 2007 [quote name='sahara'] Trasę przez Radom raczej odradzam, szczególnie jakbyś miała jechać sama. To moja "najmniej ulubieńsza" trasa :placz:. Paskudnie się jedzie, z Radomia masz 380km.[/quote] Bardzo mnie zmartwiłaś... Coraz bardziej mi wygląda na to, że Liczi będzie musiała poczekać do grudnia i pojechać z Tobą. Ale nie przesądzajmy. Podeślesz mi swój nr kom.? Czeka mnie telekonferencja :p [quote name='sahara']Podobno Majaa miała jechać do Poznania na wystawę...To już było czy będzie:oops:? [/quote] Była - w ten weekend co był. 24-25 jest wystawa kotów... [quote name='Marta i Wika'] [SIZE=1]Paulina, czemu nie dasz rady z 4 psami? ;)[/SIZE][SIZE=2][/quote][/SIZE] Ty niedobra :placz: [quote name='Marta i Wika']Będzie dzwonić wieczorem niejaka Karolina w sprawie adopcji. Trzymam kciuki.[/quote] ok - gotowię się ;-) [quote name='Marta i Wika']Jadę dziś w okolice warszawskie ale pełnym samochodem :placz: [/quote] :mad::mad::mad: [quote name='andzia69']to cudownie, żeparę maluszkówpojedzie niedługo do domku! Cieszę się, że kielecka Mora przyczyniła się do znalezieniu domku dla Liczi!:multi:[/quote] właśnie się zastanawiałam dzięki komu to.. :oops: Dzięki andzia! :Rose: Quote
sahara Posted November 16, 2007 Posted November 16, 2007 Co słychać u dziewczynek? Co tu tak pusto dzisiaj? :roll: Paulino, masz moje "namiary" na pw :evil_lol: Quote
PaulinaT Posted November 16, 2007 Author Posted November 16, 2007 [quote name='sahara']Co słychać u dziewczynek? Co tu tak pusto dzisiaj? :roll: Paulino, masz moje "namiary" na pw :evil_lol:[/QUOTE] Wielkie dzięki. Dogo działa jak krew z nosa to nikomu się nie chce czekać aż sie strona załaduje :angryy: Plany wyjazdowe sie krystalizują - najprawdopodobniej uda mi sie wcisnąć z Cziką do auta w którym szarpejka Fabi pojedzie do nowego domu do Warszawy z niedzielę a Liczi pojedzie do Radomia dopiero 1 grudnia. Ale nadal sa dziewczynki - Coca-cola i Limka które domków nie mają :sad: A jak one pójda to zobaczymy co z Figą... :roll: Quote
PaulinaT Posted November 16, 2007 Author Posted November 16, 2007 Ciiiisza... :shake: To ja wstawię filmik pt. "Prezent od Barusia" W rolach głównych Bari i Coca-cola. W tle - dźwięki z filmu "Shrek" :p [URL]http://www.youtube.com/watch?v=3M79XsH6OJE[/URL] (bardzo ciemny ale cośtam widać...) Quote
andzia69 Posted November 16, 2007 Posted November 16, 2007 No to cieszę się, że wszystko na dobrej drodze! ps - gdybyscie mialy dobry dom dla 3-l.lagodnej sharpki to dajcie znać! Quote
PaulinaT Posted November 16, 2007 Author Posted November 16, 2007 Caroolina - mamy/macie?? Andzia - a co to za jedna?? Inny filmik z tej samej serii ;-) [url]http://www.youtube.com/watch?v=uoscJ67DHMM[/url] Quote
PaulinaT Posted November 16, 2007 Author Posted November 16, 2007 Prawda, że śliczna Lima?? [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images34.fotosik.pl/47/8bac183d99340a1f.jpg[/IMG][/URL] Quote
caroolcia Posted November 17, 2007 Posted November 17, 2007 Mamy dwa domki w warszawie i jeden w Poznaniu :cool3: Gdybyście już znalazły domki dla wszystkich szczeniaczków donvitow ma w gaju 10 szczeniaków: 3 czarne jamnikowate i siedem białoczarnych malutkich puchatych kuleczek - takich jak te supergogi - wszystkie będa małe Quote
andzia69 Posted November 17, 2007 Posted November 17, 2007 Lima śliczna - zresztą jak wszystkie czarnuszki!:loveu: wątek sharpki: [url]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=99111[/url] caroolcia już ją zresztą znalazla!;) Quote
Tigraa Posted November 17, 2007 Posted November 17, 2007 Liczi będzie moją sąsiadką. Domek jest super. Pani Jola to wspaniały, wrażliwy człowiek. Mieszkamy w sąsiednich blokach, poznałyśmy się przy okazji, gdy ratowałam Agata.:lol: Quote
supergoga Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 A skąd się znalazł drugi domek w Warszawie. OOO jestem nie w temacie. Wiedziałam o jednym w Warszawie i jednym w Radomiu. Jak tak dalej pójdzie to Paulina pozbędzie sie psiaków. Oby szybko znalazły domuy. Na allegro mają gapia - nie dziewię się, one są niezwykłe. Zupełnie niezwykłe. Caroolcia - napiszę Ci na PM dwa namiary na osoby które chciały moje łaciatki, ale już ich nie było. Quote
caroolcia Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 dziekuje bardzo za namiary - Paulinka oddelegowana do warszawy z dwoma przystojniakami - a suczka cudowna i bardzo grzeczna w autku!!!!Paulina biedna chyba nad ranem wróci do Poznania, ale czego się nie robi dla tych słodkich maluszków. Ja dzisiaj zawiozłam jednego ze szczeniaków do domku do Poznania który znalazła cioteczka Kaolina ;) Quote
supergoga Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 Super wieści, czyli zostały Paulinie 3 psiaki. No świetnie. Nawet nie wiedziałam o tym domku w Poznaniu. Natrę Paulince uszu jak wróci, że nic nie pisnęła. Może ktosik z allegro się odezwie. A która poszła do domu w Pozanniu. Paulina, co z Radomiem. Która sunia tam jedzie i kiedy? Quote
caroolcia Posted November 19, 2007 Posted November 19, 2007 To nie Paulinki pojechał do Poznania to nasz Gajowy się załapał ;) Quote
PaulinaT Posted November 19, 2007 Author Posted November 19, 2007 Może wyprostuje bo się zamieszało. Z 6 suczek w nowych domach są 2 :multi: Fanta i Czika szczęsciary :lol: Więc nadal 4 zostały. A rozrabiaja jak pijane zające... :diabloti: i rodzice sa powoli zmęczeni :shake: A w dodatku wczoraj nie było mnie caluśki dzień - więc dołożyły sie jeszcze czipsy :shake: No ale Czika ma świetny domek :razz: Quote
caroolcia Posted November 19, 2007 Posted November 19, 2007 podziwiam twoja determinację!!! czy ty żyjesz dzisiaj ;)? Quote
PaulinaT Posted November 19, 2007 Author Posted November 19, 2007 [quote name='caroolcia']czy ty żyjesz dzisiaj ;)?[/quote] ledwie ledwie :shake: tylko mnie martwi bo nowych chętnych na suczki brak... :shake: Quote
caroolcia Posted November 19, 2007 Posted November 19, 2007 One sa prześliczne :loveu: takie dziewczynki zgrabne z klasą i przemilutkie futerko istny aksamit - nie mozna sie nie zakochać - juz sie nie dziwię dlaczego jedna Lalunie ukrywasz :lol: Quote
PaulinaT Posted November 19, 2007 Author Posted November 19, 2007 [quote name='caroolcia']juz sie nie dziwię dlaczego jedna Lalunie ukrywasz :lol:[/quote] :eviltong::eviltong::eviltong: Quote
GameBoy Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 [url]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=8925641#post8925641[/url] moze sie przyda nie zapytalam Was o zdanie, mam nadzieje, ze nikt nie bedzie zly pozdrawiam Quote
PaulinaT Posted November 20, 2007 Author Posted November 20, 2007 Czywiście że sie przyda - wielkie dzięki i na tym wątku :Rose: :Rose: A rodzice przesadzają - one sa wesołe urwisy a nie żadne diabełki! A takie kochane... I urosły. I brzuszki grubiutkie mają! Już nawet dzisiaj suchego nie dojadły :roll: Quote
Recommended Posts