Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Brajl przesyłam Ci to wspomnienie, te zapachy i ciepłe dłonie - WALCZ a wrócisz do tych wspomnień

[URL="http://www.owczarek.pl/forum/www.fotosik.pl"][IMG]http://images28.fotosik.pl/109/d013694556c65ac5.jpg[/IMG][/URL]

Posted

A ja nie moge odpedzic od siebie tego natretnego pytania- dlaczego wlasnie On? Malo wycierpial?Od dawna mam problemy z wiara......

Posted

Witajcie
Bardzo serdecznie dziękujęmy za wsparcie i trzymanie kciuków.Na pewno wasze pozytywne fluidy pomogły Brajlowi przetrwać.Krawienie jest niewielkie,przetoczono Brajlowi cała krew.Stan jest cieżki,ale pies jest niezwykle silny,walczy.Przed chwila dzwoniłam do prowadzącego dr.Sebastiana Dziaka.Psiak poplamia,ale nie ma krwawienia.Zdecydowana poprawa nastąpiła po podaniu krwi,bez tego psiak by nie miał szans przeżycia.Doktor powiedział,że nie mieli jeszcze tak cieżiego przypadku,z takim krwotokiem,a przecież mają mnóstwo pacjentów.Psiak jest w szpitaliku,cały czzas dostaje środki uspokajające.Będa zaraz robić mu prześwietlenie klatki piersiowej i tchawicy.
Po południu pojadę do Brajla,bo chcę go choć na chwilkę zobaczyć.
Jestem ogromnie wdzieczna prowadzącemu ,bo naprawdę to prawdziwy miłośnik zwierząt i weterynarz z powołania.Teraz przekazuje pałeczkę następnemu,bo już po dyżurze kończy pracę.Jak mi powiedział ,dr.Winiarz wszystko wie i mam się z nim kontaktować.Jutro dr.dziak będzie znowu w pracy,wiec ponownie wróci do Brajla.

Przepraszam,bo pisze dośc chaotycznie,ale jestem po nieprzespanych nocach i,stresie,oczy mnie bolą i po prostu cieżko mi zebrać myśłi.

Trzymajcie dalej za Brajla i prowadzących go lekarzy.Niech im się uda!

Posted

:loveu:dzielny brajluś nie rzucił jeszcze ręcznika, wielkie uściski dla ciebie edytko i wspaniałych wetów, którzy się troszczą o twojego pupila, wypocznij teraz troszeczke -twoja siła jest teraz brajlowi njabardziej potrzebna, tonę zdrówka psinko

Posted

[quote name='foxi']:loveu:dzielny brajluś nie rzucił jeszcze ręcznika, wielkie uściski dla ciebie edytko i wspaniałych wetów, którzy się troszczą o twojego pupila, wypocznij teraz troszeczke -twoja siła jest teraz brajlowi njabardziej potrzebna, tonę zdrówka psinko[/quote]Dokładnie tak! Nic dodać, nic ująć.

Posted

Tak się cieszę, że jest lepiej.
Bardzo bym chciał móc odwiedzić jeszcze Brajla i mocno go uściskać i wygłaskać.
Odpocznijcie Edytko i Włodku, żebyście mieli siły walczyć dalej razem z Brajlem.

Posted

Brajlusiu kochany Pieseczku, jesteś silny i musisz walczyć, musisz jeszcze cieszyć cudownym życiem, jakie masz z Edytką i Włodkiem...
Trzymam najmocniej jak mogę kciuki za Twoje zdrówko i wysyłam niezliczoną ilość ciepłych myśli...
Zdrowiej Pieseczku...

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...